Öğretmen-Veli yardımlaşma Topiği

Teşekkür ederim.
Kitap okumadığı için paragraf soru bankası aldım ama yok yaptiramiyorum. Ben düzenli kitap okuyan biriyim benden de etkilenmiyor. Ödüller koydum yine de başaramadım. Birebir öğretmen olunca çekiniyor yapıyor. Sanırım önce Türkçe sorunumuzu çözmemiz gerekiyor
Mutlaka seveceği türde bir kitap vardır onun için. Klasikler ile başlamayın mesela.

Örneğin, Harry Potter seviyorsa onunla başlasın. Filmi ile arasındaki farkı değerlendirelim mi diye motive edebilirsin. Görsel de ne türden hoşlanıyorsa okumada da o türden başlaması sevmesine yardımcı olabilir.

Çok güzel topik takibe alayım 😂😂 birlik beraberliğin pek olmadığı bir camia olsak da, bilmeyenler için hep bolca tatil yapan yatarak para kazanangiller olarak atfedilsek de seviyorum mesleğimi ilişeyim şuraya belki bir veliye yardımım dokunur yani

Çok güzel topik takibe alayım 😂😂 birlik beraberliğin pek olmadığı bir camia olsak da, bilmeyenler için hep bolca tatil yapan yatarak para kazanangiller olarak atfedilsek de seviyorum mesleğimi ilişeyim şuraya belki bir veliye yardımım dokunur yani
Senin branşını şimdiye kadar hiç sormamış olmam peki 😐

X