- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.334
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Hoşgelmiş sefalar getirmiş yok vallahi görürseniz sesleninKendisi @MelodiminEsi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgelmiş sefalar getirmiş yok vallahi görürseniz sesleninKendisi @MelodiminEsi olur
Olur, benim de sağlam bir kitaplığım var zaten, sıkılmazsın.Gel değişelim değişiklik olur
Mesaj tekrarıGel değişelim değişiklik olur
Sen sınıfçı değil misin ya, asıl ben bulamam.Koca sitede bir tane zümre bulamadım ühüğğ
Neğğ sınıfçı mı Allah etmesin. Fen bilimleri öğretmeniyim kız.Sen sınıfçı değil misin ya, asıl ben bulamam.
Ben akademiden devam gel biraz da büyük bebelerle uğraşırsınOlur, benim de sağlam bir kitaplığım var zaten, sıkılmazsın.
Dur buldum galibaHoşgelmiş sefalar getirmiş yok vallahi görürseniz seslenin
Bizim 9. Takım öğretmenler odası gibiydi sanki coğrafyacımız da vardı sanki yaSitedeki coğrafya öğretmenleri beni bulabilir mi pilizzzzz
Mutlaka seveceği türde bir kitap vardır onun için. Klasikler ile başlamayın mesela.Teşekkür ederim.
Kitap okumadığı için paragraf soru bankası aldım ama yok yaptiramiyorum. Ben düzenli kitap okuyan biriyim benden de etkilenmiyor. Ödüller koydum yine de başaramadım. Birebir öğretmen olunca çekiniyor yapıyor. Sanırım önce Türkçe sorunumuzu çözmemiz gerekiyor
Kaynım ve birkaç arkadaşım var akademisyen. Hepsinin saçları döküldü. Ben almayayım kuşum.Ben akademiden devam gel biraz da büyük bebelerle uğraşırsın
Diyet topiği mi? Yakında oralarda da takılmaya başlarımsjdjdjdjBizim 9. Takım öğretmenler odası gibiydi sanki coğrafyacımız da vardı sanki ya
Ben seni bir an başka bir üyeyle karıştırdım yaşlarınız falan yakın diye. Kiminle karıştırdığımı bilsen bana söversin shsjsjdjNeğğ sınıfçı mı Allah etmesin. Fen bilimleri öğretmeniyim kız.
Senin branşını şimdiye kadar hiç sormamış olmam pekiÇok güzel topik takibe alayım birlik beraberliğin pek olmadığı bir camia olsak da, bilmeyenler için hep bolca tatil yapan yatarak para kazanangiller olarak atfedilsek de seviyorum mesleğimi ilişeyim şuraya belki bir veliye yardımım dokunur yani
Kapandılar ya doğum yapalı iki yıl oldu ben hala kilolarımla başbaşayımDiyet topiği mi? Yakında oralarda da takılmaya başlarımsjdjdjdj
Lütfen zorunlu, barbi ve Vanessa olmasınBen seni bir an başka bir üyeyle karıştırdım yaşlarınız falan yakın diye. Kiminle karıştırdığımı bilsen bana söversin shsjsjdj
AsgahahahggsgsKaynım ve birkaç arkadaşım var akademisyen. Hepsinin saçları döküldü. Ben almayayım kuşum.
İngilizceydi sankiSenin branşını şimdiye kadar hiç sormamış olmam peki
Barbi kim kızLütfen zorunlu, barbi ve Vanessa olmasın