Öğretmen-Veli yardımlaşma Topiği

Merhaba sevgili öğretmenlerimiz.
Benim sorularım var. Oğlum bu yıl 6 ya geçti. 3. Sınıftan itibaren İngilizce ve matematik özel ders alıyor. Geçen yıl ders saati 250 idi. Bu yıl 500 yapmışlar.(matematik ogretmeni) Bana sanki çok gibi geldi öyle mi sizce de?
İngilizce öğretmeni taşındı ilçeden.
İngilizce için kursa mi yollasam yoksa yine öğretmenden mi alsam?
Kocaman bir Türkçe sorunumuz var. Çocuk şu yaşına kadar bir kitap okumadı.
Doğal olarak kelime sayısı sınırlı.Anlamiyor öyle yüzüme bakıyor bazen.
Ya cok endişeleniyorum.
3 dersten de özel ders aldırirsam çok zorlanırim.
Bana derslere erken bogdugumu söyleyen de oldu. Ama alt yapısı olsun istiyorum.
Merhaba, İngilizceyi her açıdan destekleyen bir kurs varsa ona göndermenizi öneririm. Sadece sınav ya da ders başarısından ziyade okuma anlama konuşma dinleme olarak her açıdan geliştirecek bir kurs ya da özel ders faydalı olacaktır.

Kitap okuma ve Türkçe konusuna lütfen bir an önce çözüm getirin ama. Kitap okuması ve okuduğunu anlaması kesinlikle her derste başarısını arttıracaktır

En sevdiğim iki branştan biri. Margırıt sana neden sempati duyduğumu bir kere daha anladım aasfgahha. Bir margırıt heyl olman iki coğrafyacı olmanmış.
Tercihlerim hep coğrafya ve edebiyattı. Edebiyat geldiydi.
Coğrafya seven biri ha! Benim de ilk tercihim Marmara edebiyat öğretmenliği idi, ikinci tercihim coğrafya geldi. 😁

Merhaba hanımlar branş öğretmeniyim ve aynı zamanda veliyim. İlkokuldan anlamadığımı itiraf edeyim.

Çözemediğim bir sorun var. 1.sınıf kaydı için öğretmenlerimizden yaşadığım problem ile ilgili destek vermelerini rica ederim. Malumunuz adrese dayalı sistemde arkadaşımın adresine (eski adresime uygun yeni adresimize uymayan okulu istediğim için) adres değişikliği yaptım. Ancak maalesef arkadaşım okulun açılmasına 1 hafta kala bir sürü bahane ile kaydı almamı söyledi.

Gönülsüz iyilikten hep kötülük gördüm ve oyalama durumumun varken tabiki yapmadım adresi geri aldım ve tabiki ön kayıt yapsam da okullar başladı bu haftada sorun oldu.

Nakil sistemi kapalı bilgisi geldi. Bağışla halletmeye çalıştık ama okul müdürü söz vermiyorum %99 olur ama aksilik çıkarsa ücret iadenizi yaparız hocam dedi. Ancak salı gününü beklememiz gerekiyormuş halletmesi için.

2.seçenek için bir çözüm üretemiyorum ve içim de hiç rahat değil. Geçici kaydını çıkan okula şimdilik yaptım ve nakil alacağımı söyledim ama sorun çıkarsa ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Konu hakkında bilgili meslektaşım beni bilgilendirirse mutlu olurum. 🌸

Son düzenleme:
Merhaba sevgili öğretmenlerimiz.
Benim sorularım var. Oğlum bu yıl 6 ya geçti. 3. Sınıftan itibaren İngilizce ve matematik özel ders alıyor. Geçen yıl ders saati 250 idi. Bu yıl 500 yapmışlar.(matematik ogretmeni) Bana sanki çok gibi geldi öyle mi sizce de?
İngilizce öğretmeni taşındı ilçeden.
İngilizce için kursa mi yollasam yoksa yine öğretmenden mi alsam?
Kocaman bir Türkçe sorunumuz var. Çocuk şu yaşına kadar bir kitap okumadı.
Doğal olarak kelime sayısı sınırlı.Anlamiyor öyle yüzüme bakıyor bazen.
Ya cok endişeleniyorum.
3 dersten de özel ders aldırirsam çok zorlanırim.
Bana derslere erken bogdugumu söyleyen de oldu. Ama alt yapısı olsun istiyorum.
Özlem merhaba. Matematik olarak 500 normal artık. Benim Edebiyat olmasına rağmen 350 400 en az saatlik ücretimiz. Sen matematik için aldır, Türkçe de bana sormak istediğin kaynaklarda yardımcı olurum.

Özlem merhaba. Matematik olarak 500 normal artık. Benim Edebiyat olmasına rağmen 350 400 en az saatlik ücretimiz. Sen matematik için aldır, Türkçe de bana sormak istediğin kaynaklarda yardımcı olurum.
Teşekkür ederim.
Kitap okumadığı için paragraf soru bankası aldım ama yok yaptiramiyorum. Ben düzenli kitap okuyan biriyim benden de etkilenmiyor. Ödüller koydum yine de başaramadım. Birebir öğretmen olunca çekiniyor yapıyor. Sanırım önce Türkçe sorunumuzu çözmemiz gerekiyor

X