- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.650
- 33
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ben öğretmn degıl ama 8 yıllık velıyım. Ortaokul ve birinci sınıf suraya sessızce ilişeyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Milli eğitim evinize kargoluyor sn hocamBen de veli sifatiyla okumaya geliyim. Bu arada formasyona yazildim, kahverengi cizmemi milli egitimden mi almam lazim?
İngilizce öğretmenleri hep hamile gerçektenBranş kavgası çıkarmak istemiyorum ama bir kere de şu matematik ve fencilerin yüzü gülsün be karşim. Deneme olur önce bu derslere bakılır. Yeterli net gelmediyse müdür küçük bir kulak çeker. Hamilelik desen zaten bu branşların kısmeti kapalı. Sevgili idareci utanmasa okulda yatın der. Sosyal ve İngilizceciler hamile piyasada yok. Neyse
Bizim okulda 3 İngilizce öğretmeni var biri doğum izninden yeni döndü diğeri doğum iznine ayrılacak neyse ki biri hala bekarİngilizce öğretmenleri hep hamile gerçekten
Beni de dersine girmediğim öğrenciler hep İngilizce öğretmeni sanıyor. O kadar mı doğurgan duruyorum ordan bakıncaBizim okulda 3 İngilizce öğretmeni var biri doğum izninden yeni döndü diğeri doğum iznine ayrılacak neyse ki biri hala bekar
O benim sanırım ama çizmem yokHer sene hamile kalıp okula gelmeyen İngilizceciler siz misiniz yoksam Margaret Hale Mihrimah Sultann
Çizmesiz ingilizceci cübbesiz hukukçuya benzerO benim sanırım ama çizmem yok
Branşın ne güzel kızBeni de dersine girmediğim öğrenciler hep İngilizce öğretmeni sanıyor. O kadar mı doğurgan duruyorum ordan bakınca
Coğrafya kuşum.Branşın ne güzel kız
Tabiki hocam hoş geldinBende arka arkaya doğurdum. Çizmem yok. Matematikciyim. Bu durumda Katılım hakkı kazanabilir miyim
Matematik sorunu matematik öğretmenimiz Z zeLina cevaplasın. O kadar çok özel derse boğmanı ben doğru bulmadım. Türkçe konusunda çok geç kalmış sayılmaz. Kitap okumaya teşvik edebilirsin. Günlük okuma saati yapabilirsiniz evde. İngilizceyi de Mikan cevaplasın.Merhaba sevgili öğretmenlerimiz.
Benim sorularım var. Oğlum bu yıl 6 ya geçti. 3. Sınıftan itibaren İngilizce ve matematik özel ders alıyor. Geçen yıl ders saati 250 idi. Bu yıl 500 yapmışlar.(matematik ogretmeni) Bana sanki çok gibi geldi öyle mi sizce de?
İngilizce öğretmeni taşındı ilçeden.
İngilizce için kursa mi yollasam yoksa yine öğretmenden mi alsam?
Kocaman bir Türkçe sorunumuz var. Çocuk şu yaşına kadar bir kitap okumadı.
Doğal olarak kelime sayısı sınırlı.Anlamiyor öyle yüzüme bakıyor bazen.
Ya cok endişeleniyorum.
3 dersten de özel ders aldırirsam çok zorlanırim.
Bana derslere erken bogdugumu söyleyen de oldu. Ama alt yapısı olsun istiyorum.
Hoşbuldum hocam. Yeni eğitim öğretim yılımızın huzurlu ve verimli geçmesini diliyorumTabiki hocam hoş geldin
Merhaba. Ben özel ders vermiyorum yıllardır. Ama arkadaşım bu yıl 500den verecegini söyledi. Geçen yılda 250-300e verenler vardı. İki katına çıkarmak bence de çok olmuş.Merhaba sevgili öğretmenlerimiz.
Benim sorularım var. Oğlum bu yıl 6 ya geçti. 3. Sınıftan itibaren İngilizce ve matematik özel ders alıyor. Geçen yıl ders saati 250 idi. Bu yıl 500 yapmışlar.(matematik ogretmeni) Bana sanki çok gibi geldi öyle mi sizce de?
İngilizce öğretmeni taşındı ilçeden.
İngilizce için kursa mi yollasam yoksa yine öğretmenden mi alsam?
Kocaman bir Türkçe sorunumuz var. Çocuk şu yaşına kadar bir kitap okumadı.
Doğal olarak kelime sayısı sınırlı.Anlamiyor öyle yüzüme bakıyor bazen.
Ya cok endişeleniyorum.
3 dersten de özel ders aldırirsam çok zorlanırim.
Bana derslere erken bogdugumu söyleyen de oldu. Ama alt yapısı olsun istiyorum.
İhtiyaç listesine eklendiÇizmesiz ingilizceci cübbesiz hukukçuya benzer
Hocam biraz bekleyin 24 Kasım'da önlükle beraber gelir belkiİhtiyaç listesine eklendi