- 24 Mart 2020
- 9.921
- 35.689
- 32
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
OlabilirBen de seni canım
Ay şu son harften İngilizce kelime türetme topiğinde yazıyorduk ondan mı İngilizce diye kaldın aklımda acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OlabilirBen de seni canım
Ay şu son harften İngilizce kelime türetme topiğinde yazıyorduk ondan mı İngilizce diye kaldın aklımda acaba
Yaaa canım zümremmmKendisi MelodiminEsi olur
Lise seviyesi için sayısal dersler 400-800 arası değişiyor. İlköğretimde matemetik öğretmeni arkadaşım 400 e veriyor bu sene.Merhaba sevgili öğretmenlerimiz.
Benim sorularım var. Oğlum bu yıl 6 ya geçti. 3. Sınıftan itibaren İngilizce ve matematik özel ders alıyor. Geçen yıl ders saati 250 idi. Bu yıl 500 yapmışlar.(matematik ogretmeni) Bana sanki çok gibi geldi öyle mi sizce de?
İngilizce öğretmeni taşındı ilçeden.
İngilizce için kursa mi yollasam yoksa yine öğretmenden mi alsam?
Kocaman bir Türkçe sorunumuz var. Çocuk şu yaşına kadar bir kitap okumadı.
Doğal olarak kelime sayısı sınırlı.Anlamiyor öyle yüzüme bakıyor bazen.
Ya cok endişeleniyorum.
3 dersten de özel ders aldırirsam çok zorlanırim.
Bana derslere erken bogdugumu söyleyen de oldu. Ama alt yapısı olsun istiyorum.
Nasılsın canım nasıl gidiyor minikle ?Yaaa canım zümremmm
Allah kolaylık versin1. Sınıf iki öğrenci velisiyim selamlar
Valla canım çooook yorucu ama aşırı yoğun güzel duygularla geçiyorNasılsın canım nasıl gidiyor minikle ?
Aynen öyle öyle bi bakmışsın anasıfına başlamışValla canım çooook yorucu ama aşırı yoğun güzel duygularla geçiyor
Ayyy o güzel günleri de görürüm inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor? Kitap okumayı aşırı özledimAynen öyle öyle bi bakmışsın anasıfına başlamış
Şükür canım biri kreşte biri anaokulunda okuyabildiğim kadar okuyorum ben deAyyy o güzel günleri de görürüm inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor? Kitap okumayı aşırı özledim
Maşallah kuzulara, büyüttün epey. Darısı başıma zümremŞükür canım biri kreşte biri anaokulunda okuyabildiğim kadar okuyorum ben de
Amin canım zorlu bir yıl bizi bekliyor neyse ki dersim az şükürMaşallah kuzulara, büyüttün epey. Darısı başıma zümrem
Allah kolaylık versin canım Dersin az olması kesinlikle avantajAmin canım zorlu bir yıl bizi bekliyor neyse ki dersim az şükür
Senin idarecilik olunca daha zordur süt iznin devam ediyordur inşallahAllah kolaylık versin canım Dersin az olması kesinlikle avantaj
Evet canım gerçekten idarecilik çok zor. Bu sene de yapacağım maalesef süt iznim var ocağa kadar üç saat ondan sonra bir buçuk saat. Ek gıdaya başladık ufak ufak tadımlarla.Senin idarecilik olunca daha zordur süt iznin devam ediyordur inşallah
Ay iyi şükür ya o bir nimet bizim ikimizin ailesi de uzak o konuda ciddi zorlanıyoruzEvet canım gerçekten idarecilik çok zor. Bu sene de yapacağım maalesef süt iznim var ocağa kadar üç saat ondan sonra bir buçuk saat. Ek gıdaya başladık ufak ufak tadımlarla.
Neyse ki annem bakacak da o açıdan içim rahat
Allah kolaylık versin canım en azından kreş çağına gelmiş küçükAy iyi şükür ya o bir nimet bizim ikimizin ailesi de uzak o konuda ciddi zorlanıyoruz
Aslında daha küçük (2) ama mecbur işteAllah kolaylık versin canım en azından kreş çağına gelmiş küçük
Kıyamam kuzum benim, her şey onlar içinAslında daha küçük (2) ama mecbur işte