Öğretmen-Veli yardımlaşma Topiği

ben 2 sene ücretsiz izin aldım. bu sene de evdeyim. benim kız kardeş kıskançlığından sapıttı çok şükür
oğlan değil de kız canımı okudu diyim gerisini sen anla :rapci:
En iyisini yapmışsın valla ben de ilk yıl analık izni ücretsiz izin geçen sene öğretmen atamaları mayısa kaldı eylülde başladılar biliyorsun kızkardeşim atama bekliyorken baktı sağolsun derken iki yaşına girdi bu sene de kreş maceramız başladı ilk haftadan yorulduğumu hissediyorum bakalım dönemi huniyle kapatırım herhalde

Yok ya onların öğretmen olduğu bir dünyaya çocuk getirilir mi hiç? Danilo desem… 😐
Ben anlamadım ya😪

Örtmenlerim, size bir soru soruciim. Şimdi bizim bir tanıdığımız depremzede. Farklı bir şehre geçtiler. Çocuklarından biri lisede hazırlık sınıfındaydı. Fen veya sosyal bilimler lisesine gidiyormuş. Bu aile artık o şehre dönemezler.

Şimdi, pazartesi günü okullar açılacak. LGS puanına göre denk okullar anadolu liseleri. Depremzede avantajı nakil için devam ediyor mu?

Niye geç kaldılar diyecekler için: çocuk kendi okuluna dönmek istiyordu. Şu anda biraz ikna olmuş vaziyette, öncesinde okulun o'sunu duymak istemiyordu.

En iyisini yapmışsın valla ben de ilk yıl analık izni ücretsiz izin geçen sene öğretmen atamaları mayısa kaldı eylülde başladılar biliyorsun kızkardeşim atama bekliyorken baktı sağolsun derken iki yaşına girdi bu sene de kreş maceramız başladı ilk haftadan yorulduğumu hissediyorum bakalım dönemi huniyle kapatırım herhalde
kız kardeş olayı çok iyi olmuş. ben de bakıcıya bırakmaya kıyamadım. bakalım seneye Allah kerim. tek çocuk cidden hiç çocukmuş Zehramm😂 Allah yardımcın olsun

Ben anlamadım ya😪

Örtmenlerim, size bir soru soruciim. Şimdi bizim bir tanıdığımız depremzede. Farklı bir şehre geçtiler. Çocuklarından biri lisede hazırlık sınıfındaydı. Fen veya sosyal bilimler lisesine gidiyormuş. Bu aile artık o şehre dönemezler.

Şimdi, pazartesi günü okullar açılacak. LGS puanına göre denk okullar anadolu liseleri. Depremzede avantajı nakil için devam ediyor mu?

Niye geç kaldılar diyecekler için: çocuk kendi okuluna dönmek istiyordu. Şu anda biraz ikna olmuş vaziyette, öncesinde okulun o'sunu duymak istemiyordu.
Geçen sezon vardı ama bu sezon devam eder mi bilmiyorum. Bence okul idaresinin insiyatifinde bu. Bizim okul şehrin en iyi Anadolu lisesi. Puana denk falan çok bakmadılar. Daha düşük puanlı okullardan gelen depremzede öğrenciler kabul edildi. Ama bu sene ne yaparlar bilemiyorum.

İçinizde öğretmen kocası olan olabilir alınmasın ya da alınsın ya banane 😁😁 Öğretmenden koca olmaz gardaşlar çoğu pintii😁😁
Benimki de tarihçi. Öğretmenler pinti ve uyuzmuş, öyle diyor. O yüzden her yerde öğretmen olduğunu söylemiyor. Sanayiye falan gidince serbest meslek diyorajsjsjsj 😂

Ben anlamadım ya😪

kontenjan ayrılmıştı geçen yıl ancak bu yıl ne olur bilemiyorum. fakat detayı tam hatırlamamakla birlikte yerleştirme sürecinde de onlara bi ayrıcalık tanınmıştı yanlış hatırlamıyorsam. fakat tabi her şey bitti. çok gecikmişler. şu an gidip kendileri araştırmalılar meb den falan

X