Öğretmen ,veli ve öğrenci üçgeni

bu veli düzelmez. yapacak bir şey de yok düzelmesi için. diğer velilerin haberi vardır zaten, gönüllü olmak isteyen olursa o alsın, yoksa da maddi durumunuz iyiyse siz alın. yazık çocuğa üzüldüm, travmatik bir durum haline gelebilir bu tür şeyler çocuklarda. aileye kızıp çocuğu cezalandırmayın, yardımcı olun bence.

Altı üstü defter ya, evi dükkanı olmasa ne olur. İnanamıyorum şu okuduklarıma.

Yani anlamıyorum çocuk doğunca masrafları olacağı belli masrafları karşılamak istemiyorsanız ne diye doğurursunuz ki... Ben olsam veli toplantısı düzenler ve bu konuyu toplantıda açardım. Bazı veliler yüzünden insan en çok sevdiği işten bile soğur hale geldi. Kendileri için harcarlar ama sıra çocuğuna geldi mi mırın kırın ederler.

Hiçber öğretmen zorunlu tutmuyor sadece eğer alıcaksanız bu olsun diyor.bence öğretmenleri çok zor durumda bırakıyorlar.öğretmen cimere şikayet etme hakkına sahip olmalı bir birey olarak.yok onu yaptı zor durumda kalır.yok öğrenciyi azarladı zor durumda kalır.böyle olmamalı öğretmenler bu çağda zor durumda kalmamalı

Bence de keşke kalmasa ama kalıyorlar sonuçta
Kaynak kitap işi yasal olarak baktığımızra öğretmenlere tamamen kapalı bi kapı olduğu için kaynak kitap almıyor diye bir yere şikayet etmesi mümkün değil
Onu belirtmek istedim sadece

Zaten bir veli çocuğunun gelişimini önemsemiyorsa devlet baksın devlet alsın diyorsa.o zaman doğurup doğurup aile sosyal bakım hizmetlerine bıraksın.devlet çok güzel bakar.ek kitap onlarda alıyor bu arada

Edebilir bence veliler öğretmenlere çok ağır söylemlerde bulunuyor.eğer veliye azıcık söylen hemen cimere şikayet ediyor.ya öğretmenin yeri değişiyor.yada açığa alınıyor ceza alıyor.tanıdığım var öğrencisini koruduğu için şuan öğretmenlik yapamıyor.dönmesine daha var.dava açtı veliye kazanıcak hukuk olarak öğretmen haklı.adalet olarak kazanacak bir öğretmen milli eğitimden niye hemen uzaklaştırılıyor.bu yaşanan psikolojik durumu kim düzelticek.buna dur demeli milli eğitim bakanı öğretmen sürekli velilerden azar işitiyo çocuk gibi çocuğuma bağırma çocuğum aracılığıyla para isteme çocuğuma okulda sahip çık.çocuğumu okulda dövdürtme.öğretmen bakıcı değildir.eğitim evde başlar bunu tüm veliler unutuyor maalesef.

Wp grubunda isim vererek katılacak mısınız diye sormanız mümkün mü?
Cünkü aile yokluktan değil,umursamamazlıktan vermiyor anlasılan.
Size gelirlerse de para konularında ben degil sınıf annesi ilgileniyor diyebilirsiniz.
Cidden ihtiyacı yoksa,gercekten ihtiyacı olana yapılır yani bu yardımlar.

Peki ögretmen sikayet edemiyor mu veliyi?
Cidden bilmediğimden soruyorm.
Cimer sadece ögretmen sikayet edilince mi calısıyor?
Ögretmen veliyi nereye sikayet edecek?

Bu modelden bizim evde de var
Kızım kresde ,özellikle sabah kahvaltıyı hic yapmıyor.
Kocam saolsun paket yapsınlar biz yeriz evde para veriyoruz yesene kızım diyo

Peki ögretmen sikayet edemiyor mu veliyi?
Cidden bilmediğimden soruyorm.
Cimer sadece ögretmen sikayet edilince mi calısıyor?
Ögretmen veliyi nereye sikayet edecek?
Karşılıklı hakaret tarzı bir şey varsa cimere şikayet etmenize gerek yok.
Zaten savcılığa da suç duyurusunda bulunabilirsiniz
Cimer sanırım daha çok kurum şikayetleri için

Bu modelden bizim evde de var
Kızım kresde ,özellikle sabah kahvaltıyı hic yapmıyor.
Kocam saolsun paket yapsınlar biz yeriz evde para veriyoruz yesene kızım diyo
Neden pilav yemedi ki evde severek yiyiyor diye veli toplantisinda hesap soran velim vardı eşinize söyleyin paket servis yok

Neden pilav yemedi ki evde severek yiyiyor diye veli toplantisinda hesap soran velim vardı eşinize söyleyin paket servis yok
Bizim de öğretmen foto atmış çocugumun tabağında ki köfte niye az diye hesap soran vardı

Anaokulunda da şimdi bizim çocuk ne kadar ingilizce konusacak diye soruyordu

Lisede görev yapıyorum. Veli toplantısında bir veli kalkıp “öatematik öğretmeni kitap istemiş, devlet göndermiyor mu bedava kitap, yasak değil mi kitap istemek” dedi. Bunu duyan fizikçi bize dönüp “ben kitap falan aldırmayacağım arkadaşlar, duydunuz değil mi” dedi. Kim için isteniyor bunlar, öğrrtmen ne kazanıyor... böyle toplumda öğretmenden beklentiler über fantastik. “Al o zaman çocuğunu açık liseye, benim çalışmama mani olma” desen yassah hemşerim

Alamayan öğrenciler için ben bayi ile görüşüyorum ücretsiz temin ediyorum onlarınkini. Çocukları yalnız çağırıp veriyorum yok öğretmenim ben almayacağım babam parasını veremez diyor. 'Para istemedim ki senin' diyorum .Benim çocuklardaki onurun binde biri o kadında yok. Ben ortaokulda branş öğretmeniyim. 8 ayrı sınıfın dersine giriyorum bu yıl. Toplamda 17 yılı geride bıraktım ama sizin veli gibi arızalısıyla karşılaşmadım. Yerinizde olsam katı davranırdım. Bırakın da ağlayan çocuğa annesinin vicdanı sızlasın sizden önce. Gitsin konuşsun müdürle neden çekiniyorsunuz ki? Ne yaparsa yapsın hiç umursamazdım anlatmaya da çalışmam tahammülüm yok benim böyle tiplere.

Bizim de öğretmen foto atmış çocugumun tabağında ki köfte niye az diye hesap soran vardı

Anaokulunda da şimdi bizim çocuk ne kadar ingilizce konusacak diye soruyordu
Herkese ay lav yu öğretmeyi vaadediyoruz fıstıklı kurabiyeyi benim oğlan asla yemez diyen velinin cocugunun 3 tane fıstıklı kurabiye yemesi şoku peki

Almamaya karar verdim hocam,üzücü bir durum ama Malesef ben anne baba değilim.Velinin sorumluluğunu alamam.Bu da beni kötü bir öğretmen yapmaz

Hocam toplantıların hiç birine katılmadı.Ah bi katılsa başına gelecekleri biliyor.

Böyle bir sistem içinde mükemmel bir öğretmen olmamızı bekliyorlar.Öğretmenin psikolojik durumu umurlarında değil.Geçen sene okuma yazma öğrenemeyen,uzaktan eğitime katılmayan iki öğrencim Veli isteği ile SINIFI geçti ve hala okumayı öğrenmedi,sorumsuz Veli çocukları olduğu İÇİN de çok yaramaz ..Bı durumda nasıl sakin kalabiliriz.Yaramazlık dediğimde aklınıza gelen basit şeyler değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…