Bu çocuk evde ağlamıyor mu ben de onu merak ettim.Bu veli sigaraya para verir ama eğitime gelince ne gerek var o yapsın bu yapsın kafasinda.
Ya gücü olmayana zaten okullarda bir sekilde para toplanıyor.
Biz her ay para topluyoruz durumu olmayan çocuklara yardım ediyoruz
Bu velinin utanmazligi.
Ben ağlamasına dayanamazdim aşırı duygusalim bu konularda bir şekilde çocuğu mağdur etmezdim.
Çocuğun suçu ne?
Bir yandan size katılıyorumZor durum gerçekten.
Sınıfın işleyişi bozulmasın diye müdürle konuşup, okul bütçesinden karşılanmasını sağlayın.
Bu şekilde ailesi yüzünden çocuk cezalandırılıyor.
Sonuçta ailesini o seçmedi, ve bir şekilde ihtiyacı olan karşılanmalı. Bunu yapmak ailenin sorumluluğu ama yerine getirmiyorlarsa bana kalırsa okulun.
Burada ben öğretmeni olarak yükü sizin almanızı beklemem. Ama bir sınıf cocugun ebeveynleri fazladan 2-3 cocugu idare edebilir.
Ailenin yüzsüzlüğü yanına kar kalmasın istiyorsunuz, sizi de anlıyorum ama öncelik cocugun faydası olmalı.
Aile cezalandırılmıyor şu an.
Uykusuz kalan siz, ağlayan çocuk…
Toplantı yapmanız daha iyi olur. Hoş toplantı da alınan kararlara uyan sayısı da çok olmuyorÇocukları velilere teslim ederken aslında böyle bir şey yapabilirim.Gruptan beklemelerini isteyebilirim.Belki kendisi de olur,beni görmeden çocuklarını almalarını istemesem de çocuğu alıp hemen uzaklaşıyor gerçi.
Evde ağlasa ne ki? Çocuğunun sınıfta ağlayıp arkadaşlarına karşı rencide olmasını düşünen bir velisi yok ki evde ağlaması umrunda olsunBu çocuk evde ağlamıyor mu ben de onu merak ettim.
Evde darlanan kendisi olsa harekete geçer . Bazıları öyle oluyor. Çocuk utanmış mı rencide mi olmuş öğretmeni işi gücü bırakmış bu konuyla mı ilgileniyormuş hiç önemsemez. Ama kafası şişen, olaydan etkilenen kendisi olunca jet hızıyla çözer sorunuEvde ağlasa ne ki? Çocuğunun sınıfta ağlayıp arkadaşlarına karşı rencide olmasını düşünen bir velisi yok ki evde ağlaması umrunda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?