- 30 Ekim 2012
- 1.154
- 947
- 133
- Konu Sahibi Dindirella
-
Aynen bunu dediler.önemli olan da çocuğun mağdur olmamasıydı zaten.Hiçbir şey olmaz. Sınav kağıdını eksiksiz teslim ettim demek için atıyor o imzayı. Zaten optik poşette olduğuna göre öğrenci teslim etmiş. Sıkıntı etmeyin hocam.
Sınav iptal olBurada size gelene kadar aslında sınav komisyon başkanı sorumlu.
Komisyon başkanının sınav bitmeden o imza listesinin bir kopyasını alıp dosyalaması gerekiyordu.
O liste herhangi bir itiraz olmadan kontrol edilmez. İdareler de bu şikayetler karşısında önlem olarak kopyalarını saklarlar.
Şikayet gibi bir durum olmazsa sıkıntı çıkmaz. Diyelim ki şikayet edildi, önce sınav komisyon başkanı o formu almadığı için 1. derecede sorumlu.
çocuğun optiği tam olduğu için hak mahrumiyeti olmazmış.hayır sakınan göze çöp batar ya ben on defa baktım neredeyse.hatta acaba imzalattım mı diye düşünmeye başladım.yoksa farkederdin diyorum kendi kendimeBurada size gelene kadar aslında sınav komisyon başkanı sorumlu.
Komisyon başkanının sınav bitmeden o imza listesinin bir kopyasını alıp dosyalaması gerekiyordu.
O liste herhangi bir itiraz olmadan kontrol edilmez. İdareler de bu şikayetler karşısında önlem olarak kopyalarını saklarlar.
Şikayet gibi bir durum olmazsa sıkıntı çıkmaz. Diyelim ki şikayet edildi, önce sınav komisyon başkanı o formu almadığı için 1. derecede sorumlu.
İptal olmaz tabii.Sınav iptal ol
çocuğun optiği tam olduğu için hak mahrumiyeti olmazmış.hayır sakınan göze çöp batar ya ben on defa baktım neredeyse.hatta acaba imzalattım mı diye düşünmeye başladım.yoksa farkederdin diyorum kendi kendime
İptal olmaz tabii.
Bu tutanaklar sınav kağıtlarının kaybolması gibi durumlara karşı önlem olarak alınır.
Varsayalım ki optik kayboldu, o zaman teslim alındığını ispatlamak için o imza listesi lazım olacak. Mevzu bu, çocuğun sınavı etkilenmez, tasalanmayın.
optikte değil imza kağıdında eksik var diye okudum ben öyle anladım.umarım sorun cıkmaz yıne deOptik kaybolursa şayet sorun olurmuş o imzanın olmaması.teslim almadık göründüğünden.optik tam olduğundan sınav okunurmuş.dediler...
Siz neye dayanarak iptal olur dediniz açıklarsanız memnun olurum.
Hocam bina sorumlusuna bilgi vererek birlikte bir tutanak yazıp kutunun içine atsaydınız bence bir sıkıntı çıkmaz ama içiniz rahat olacaksa ösym yi arayınSinav gecersiz olmaz di mi ya ay merak ettim, size de cocuga da yazik. @AtartAtart gel kiz, meraklandik biz daisyle
Hocam imza kağıdında eksik var.sorun olur mu diyorsunuzoptikte değil imza kağıdında eksik var diye okudum ben öyle anladım.umarım sorun cıkmaz yıne de
Tutmak istemedi hocamHocam bina sorumlusuna bilgi vererek birlikte bir tutanak yazıp kutunun içine atsaydınız bence bir sıkıntı çıkmaz ama içiniz rahat olacaksa ösym yi arayın
O zaman hocam günah sizden gitmiş ben bina sorumlusu olduğum zaman mutlaka tutanakla bildiririm ama sizinki iyi niyet ihlali bence büyük bir problem olmaz endişelenmeyinTutmak istemedi hocam
yani o kağıdın imzalanmaı lazım tabi çocuğun sınava girdiğine dair optik yeterli olmuyor sadece ama bina sorumlusunun tutanak tutmaması ilginç.inşallah sorun cıkmaz.Hocam imza kağıdında eksik var.sorun olur mu diyorsunuz
O kağıtta sınava girdiği belli ama yazıyor.kitapçık türü yazıyor.hiç böyle bişey yaşayan var öı hocam tanıdığınız? Eğer yeterli değilden eöinseniz biz başvuralım madem erkendenyani o kağıdın imzalanmaı lazım tabi çocuğun sınava girdiğine dair optik yeterli olmuyor sadece ama bina sorumlusunun tutanak tutmaması ilginç.inşallah sorun cıkmaz.
Strese giriyorum hocam.bu zamana kadar hiç hata yapmamıştım.o kadar korkuttular ki yapmayavağım varsa da yaptım.hatta belki de yapmadık.yaptık sanıyoruz stresten.o da ihitmalGörev almak istemiyorsanız dilekçe verin öğretmenim.
Biz zaten görev almıyoruz mentorluk da yaptığımız için lakin öğrencilerimizin anne ya da babalarından öğretmen olanlar da çocuklarına destek olmak için bu teog sınavında görev almadılar,dilekçe vererek.
Strese giriyorum hocam.bu zamana kadar hiç hata yapmamıştım.o kadar korkuttular ki yapmayavağım varsa da yaptım.hatta belki de yapmadık.yaptık sanıyoruz stresten.o da ihitmal
Son durum nedir?Strese giriyorum hocam.bu zamana kadar hiç hata yapmamıştım.o kadar korkuttular ki yapmayavağım varsa da yaptım.hatta belki de yapmadık.yaptık sanıyoruz stresten.o da ihitmal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?