Öğretmen var mı içinizde teog sınavında hata yaptık

İşte o kağıttaki imza unutuldu
ha o tek olan kağıttaki imzalar mı?? biz ona imzalattık , sadece cevap anahtarlarında resimlerinin altındaki yeri görmemişiz.. müdür de bişi bilmiyodu ki, bu yıl tükenmezle atılacakmış, kurşunla deyip durdu sonra tükenmez olduğunu söyledik. bu kez çocuklar sildi tükenmezle attı. yani .. her yerde buna benzer yerler yaşanmıştır. bişi olmaz inş :)

Onları attırdım.onlar atılmadığında sınav geçersiz onu biliyorum.ama teslim almada da imza olmazsa geçersiz mi onu bilmiyorum işte

[QdUOTE="Konik, post: 43772394, member: 713321"]Tüm sınıf bi kişi zati[/QUOTE]Neden tutanak tutmadınız? Bir de sınav öncesi toplantıya katılmadınız mı? İmza sirküsünü müdür aldıysa en son onlar tutanak tutuyorlar diye biliyorum.

Onları attırdım.onlar atılmadığında sınav geçersiz onu biliyorum.ama teslim almada da imza olmazsa geçersiz mi onu bilmiyorum işte

sonuçta sorun aynı :İMZA , eğer geçersiz sayılırsa onun da sayılması gerekir. ama biz tutanak tutturduğumuz için ve özellikle SEHVEN yazdığımız için çünkü son oturumda attırdık, diğer 2sinde yok , anlarlar. sizin durumu bilemiyorum.

[QdUOTE="Konik, post: 43772394, member: 713321"]Tüm sınıf bi kişi zati
Neden tutanak tutmadınız? Bir de sınav öncesi toplantıya katılmadınız mı? İmza sirküsünü müdür aldıysa en son onlar tutanak tutuyorlar diye biliyorum.[/QUOTE]
Of tutmadık işte tutacaktım aslında ama bilemedim ki.sınav geçersiz mi

Yani olabilir.neyse olan oldu.artık maddi manevi tazminat ödeyeveksek ödeyecğiz napalım.yarın meb i arar sorarım.tek öğrenciyle başa iş.optik önemlidir dediler.okunan yer orası dediler ama bakalım.sorucam yarın.artık teog açıklanana kadar sadaka veririm ben

Optikte varsa sorun olmaz bence ya da ispatlanabilise cocuga bir sey olmaz ama dilekce falan yollayin bence

bilgi alırsanız, burdan yazarsınız. umarım sorun olmaz...

Bu kadar gerilmeyin.
Cok ta sikintili bir durum degil.Yani poseti yanlis kapatmaktan degil.
En fazla o da en fazla diyorum sinav gorevlerinden 1 sene hak mahrumiyeti alirsiniz.O da isinize gelebilir.
Cok buyuk bir sikinti olmaz.Telas etmeyin.

benim sınav görevlimde zamanında kitapçıgımı yanlış imzalamıştı iki imza oldu ödüm kopmuştu sınavım geçersiz sayılcak diye , kendisi de gayet rahattı sorumluluk bende birşey olmayacak demişti tutanak tuttu , tutanak sayesınde sıkıntı çıkmadı keşke tutanak tutsaydınız umarım sıkıntı çıkmaz.

Ya optik okuyucuyu okumuyo mu bu makinalartek öğrenci kopya da çekemez.bi de bizim poşetten oturma düzeni de çıkmadı zaten

Ya o yastaki cocuklarin imzaya yetkisi bile var mi ki? Gecerli imzalari da mi oluyormus?

Bişey çıkmaz sıkıntı etme..
Yani artık yarın öğrenip gereken ne ise yapıcam.dilekçe vs.benim cezamı geçiyorum bi çocuğun bep öğrencisi bile olsa mağdur olmasını istemem.belki kendine göre bir okula girecek.mutlaka yapılacak bişey vardır.kaldı ki okunan optik form.orada sıkıntı yok.bu yoklama kağıdı.e onda da girdi diyor.sınava girdi imzası var.kağıdı poşette.o kağıt optik okuyucuda okunacak bir kağıt değil.sorun olmaz.ama yine de öğreneceğim yarın.bilgi veririm sizlere de.herkese çok teşekkürler

Valla dünden beri önüme gelene sadaka veriyorum bişi olmasın diye
Korkma birşey olmaz. Onun amacı evrakı vermeyenler verdim iddiasında bulunmasın diye imza attırılıyordur. Sizinki zaten vermiş. Şikayet felan olmadıkça incelenmiyor bu evraklar bildiğim kadarıyla. Siz de kimseye söylemeyin , unutun gitsin.

Öğretmen değilim ama düz mantık düşündüğümde o optikler okunurken tek tek imzası tam mı diye kontrol ettiklerimi düşünmüyorum. O imzaları sorun olması halinde kontrol ediyorlardır bence. Ki anladığım kadarıyla çok önemli bir imzada değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…