Öğretmen var mı içinizde teog sınavında hata yaptık

Ya optik okuyucuyu okumuyo mu bu makinalartek öğrenci kopya da çekemez.bi de bizim poşetten oturma düzeni de çıkmadı zaten

ben zamanında kpss sınavında optik forma imza atmayı unutmuştum. 2. oturumda unuttuğumu fark edip gözetmene söyledim. (onlar da kontrol etmemişler ki fark etmediler) bana bir şey olmaz dediler. sınav sonuçları açıklanıncaya kadar stresle bekledim. ama bir sorun çıkmadı. benim imza optik formda eksik olduğu ve tutanak tutulmadığı halde ve teogdan çok daha fazla ciddiye alınan bir sınav olduğu halde sorun çıkmadıysa sizden de çıkmaz içiniz rahat olsun.

en kötüsü bir daha size sınav görevi vermezler ama siz de zaten pek istekli değilsiniz anladığım kadarıyla
bir arkadaşım açıköğretim sınav görevinde gözcüymüş, sınavda bir kağıdı almamışlar, kağıtlar eksik çıkınca o sınavda görevli olanlara yazı gönderdiler "bir daha sınav görevi alamazsınız" diye, birkaç sene adı kırmızı listedeydi

Acilin ogretmen geldi
Aynen dedigin gibi okur canım fakat kesin kinusamiyorum sonuçta Turkiye de yasiyoru hic belli olmaz

Acilin ogretmen geldi
Aynen dedigin gibi okur canım fakat kesin kinusamiyorum sonuçta Turkiye de yasiyoru hic belli olmaz

haklısın ben de tereddütle yazdım açıkçası
ama anladığım kadarıyla sınav kağıdında bir sorun yok en azından yavrucak mağdur olmayacak bu da konu sahibesinin içini rahatlatır

haklısın ben de tereddütle yazdım açıkçası
ama anladığım kadarıyla sınav kağıdında bir sorun yok en azından yavrucak mağdur olmayacak bu da konu sahibesinin içini rahatlatır
Bencede ya korkulacak birsey yok. Anladigim kadariyla sadece imza eksik 1 ogrenci de dimi?
Ama utanarak söylüyorum ben olsam basardim imzayi.

Ya canım formdakinin aynısını ativereydin. Şikayet olmazsa birşey olmaz. Zaten olsa olsa en fazla bir iki yıl sınavlarda görev alamazsin daha fazlası olmaz. Yoklama imzası sınavın iptal edilmesine sebep olacak birşey değil. Herhangi bir şikayet olmadan o yazıların okunduğunu sanmıyorum yoksa tüm türkiye ne kadar uzun sürer. Çocuğun kitapçığı doğru isaretlenmisse hiç bir sorun çıkmaz.
Ayrıca kimseye de bu konudan bahsetme bence. Milli egitimlerde kasinti, kuralcı insanlar çok fazla. Uyuyan yılanı uyandırma tutar biri bakanlığı arar başına is açılır. Sen hiçbirsey yapma birşey olmaz için rahat olsun. Zaten o çocuk küçük imzası geçerli değil. Sen de her yere imza attın ve sorumlu sensin kitapçık doğru isaretlenmisse hiç bir sorun olmaz.

Son düzenleme:
Ayy cok hoşsunuz tüm sınıf bir kişi zaten ondada hatamı yaptınız.. Güldüm valla...Neyse umarım birşeycik olmaz cocukcağıza ,yinede araştırın isterseniz konu ile ilgili bir telefon hattı falan varsa arayıp sorun..içiniz rhat etsin.. yoksa vicdan yaparsınız

tc kimlik numaramı adımi yazmaktan gina geldi resmen
içiniz ferah olsun birsey olmaz

Bir sınıfta tek öğrenci demek özel eğitim dolayısı ile tedbir alınmış öğrenci demektir.Normalde yapılması gereken tutanak tutulmasiydi.Öğrencinin özür durumu ne idi biliyormusun?

gitti çocuğun sınavı.çocuk şikayetçi olursa puanı çıkmayınca gerçek ortaya çıkar belki
Optik kaybolursa şayet sorun olurmuş o imzanın olmaması.teslim almadık göründüğünden.optik tam olduğundan sınav okunurmuş.dediler...
Siz neye dayanarak iptal olur dediniz açıklarsanız memnun olurum.

Hayır.imza teslim kağıdında yok.optikte var.

Konuyu böyle bilmiyordum da, düz en arkadaşımın nişanlısına sordum aynı şeyi o yaşadı, tutanak tutmuş, ama bişey olmaz dedi, kuzenim geldi bugün misafir müdür yardımcı o , ona da sordum birşey olmaz dedi...

Ben cezama razıyım.çocuğun sınavı iptal olmasın.başka derdim yok.o da olmaz optik tam dediler.o nedenle yazışma vs yaptırmadık.ama birinin bildiği farklı bişi varsa yazsın.çok tesekkürler

Ben cezama razıyım.çocuğun sınavı iptal olmasın.başka derdim yok.o da olmaz optik tam dediler.o nedenle yazışma vs yaptırmadık.ama birinin bildiği farklı bişi varsa yazsın.çok tesekkürler

İşte diğer şeylerde eksik yoksa sorun olmaz dedi kuzenim. Böyle şeylere keşke isteyenleri görevlendirseler ya. Çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…