- 19 Temmuz 2013
- 522
- 466
- 63
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ya optik okuyucuyu okumuyo mu bu makinalartek öğrenci kopya da çekemez.bi de bizim poşetten oturma düzeni de çıkmadı zaten
Acilin ogretmen geldien kötüsü bir daha size sınav görevi vermezler ama siz de zaten pek istekli değilsiniz anladığım kadarıyla
bir arkadaşım açıköğretim sınav görevinde gözcüymüş, sınavda bir kağıdı almamışlar, kağıtlar eksik çıkınca o sınavda görevli olanlara yazı gönderdiler "bir daha sınav görevi alamazsınız" diye, birkaç sene adı kırmızı listedeydi
Acilin ogretmen geldi
Aynen dedigin gibi okur canım fakat kesin kinusamiyorum sonuçta Turkiye de yasiyoru hic belli olmaz
Bencede ya korkulacak birsey yok. Anladigim kadariyla sadece imza eksik 1 ogrenci de dimi?haklısın ben de tereddütle yazdım açıkçası
ama anladığım kadarıyla sınav kağıdında bir sorun yok en azından yavrucak mağdur olmayacak bu da konu sahibesinin içini rahatlatır
Bencede ya korkulacak birsey yok. Anladigim kadariyla sadece imza eksik 1 ogrenci de dimi?
Ama utanarak söylüyorum ben olsam basardim imzayi.
:) aynen canım yaaynen
söylemesi ayıp muhtelif zamanlarımda birçok imza taklidim vardır (sahipleri haberdardı ama)
gitti çocuğun sınavı.çocuk şikayetçi olursa puanı çıkmayınca gerçek ortaya çıkar belki
Çocuğun sınavı neden gitti diyorsunuz neye dayanarak? Optik formda sıkıntı yok.gitti çocuğun sınavı.çocuk şikayetçi olursa puanı çıkmayınca gerçek ortaya çıkar belki
Hayır.imza teslim kağıdında yok.optikte var.Bir sınıfta tek öğrenci demek özel eğitim dolayısı ile tedbir alınmış öğrenci demektir.Normalde yapılması gereken tutanak tutulmasiydi.Öğrencinin özür durumu ne idi biliyormusun?
Optik kaybolursa şayet sorun olurmuş o imzanın olmaması.teslim almadık göründüğünden.optik tam olduğundan sınav okunurmuş.dediler...gitti çocuğun sınavı.çocuk şikayetçi olursa puanı çıkmayınca gerçek ortaya çıkar belki
Hayır.imza teslim kağıdında yok.optikte var.
Ben cezama razıyım.çocuğun sınavı iptal olmasın.başka derdim yok.o da olmaz optik tam dediler.o nedenle yazışma vs yaptırmadık.ama birinin bildiği farklı bişi varsa yazsın.çok tesekkürlerKonuyu böyle bilmiyordum da, düz en arkadaşımın nişanlısına sordum aynı şeyi o yaşadı, tutanak tutmuş, ama bişey olmaz dedi, kuzenim geldi bugün misafir müdür yardımcı o , ona da sordum birşey olmaz dedi...
Ben cezama razıyım.çocuğun sınavı iptal olmasın.başka derdim yok.o da olmaz optik tam dediler.o nedenle yazışma vs yaptırmadık.ama birinin bildiği farklı bişi varsa yazsın.çok tesekkürler
Teşekkürler tekrarİşte diğer şeylerde eksik yoksa sorun olmaz dedi kuzenim. Böyle şeylere keşke isteyenleri görevlendirseler ya. Çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?