Öğretmen var mı içinizde teog sınavında hata yaptık

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
Salon baskanıydım.ya bu sınavı istemeyene vermesinler.o kadar dikkat ettim.teslim alma kağıdında çocuğa imza attırtmayı unuttuk ilk oturumda.geri kalan her şey tam.bi de tek öğrenci vardı salonda.nasıl görmedik.on defa kontrol ettik.sadece teslim alınfı imzası yok.herşey tam

O kadar gerildim ki hata yapmamıştım hiç...kitapçık türü kağıttaki imzası tam

Hocam bugün ben de gorevliydim.hakikaten ya zorunlu olmasa keşke görev.neyse keşke tutanak tutsaydiiniz.bizimde kitapçık dağıtımıyla ilgili bir sıkıntı oldu başkan tutanak tuttu mecbur. Umarım sorun yasamazsiniz

Yokk canım bişey olmaz.
Emin ol.
Sırf insanlar gerilsin diye yapılmış formalite şeyler.
İçin rahat olsun

sınav geçersiz olmuyo. unutuluyo bazen sınavlarda. öğrenci mağdur edilmiyor kapiş? zaten sınav kağıdını poşete koyunca girip girmediği belli oluyodur.

Son düzenleme:
İnşallah sınav geçersiz sayılmaz,yerine imza atsanız da olmaz mıydı?doğru bir şey değil ama yazık çocuğa pahalıya patlamasın

aYNI hatayı bizde yaptık, yoksa aynı salonda mıydık, çok ilginçç :) , biz yüz kere kontrol ettik ama çocuklara imza kısmını görmemişiz , ıhmm ama ben salon başkanı olarak, sehven yapılmıştır diye tutanak tutturdum.. okulun müdürü biraz yüz ekşitti ama sorun çıkmaz, çocukları etkileyecek bi durum yok

Öğretmen değilim ama ev arkadaşımın nişanlısı 2014 yılında ki sınavda 2 kişiye imza atırmayı unutmuştu. Çok stres yaptı. Sordum ona şimdi hiç bir şey olmadı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…