- 9 Temmuz 2008
- 1.855
- 2.529
- 658
- Konu Sahibi Mavi dalgalarrr
-
Merhaba arkadaşlar
Benim derdim cocugum.
Onunla nasil kaliteli vakit gecirebilirim?
Ona layik nasil anne olabilirim hep bunlari dusunuyorum. Zaman hizla akip gidiyor ben yerimde sayiyorum.
Benim cocuģumda biraz hirçinlik var .
Malum yasadiklarinin da etkisiyle.
Bana vuruyor salak v.s kelimeler diyor.
Daha kucuk ama onu cok guzel bir sekilde yetistirmek istiyorum agzinda kotu kelime olmasin.
Beni cok sevsin.
Ne bileyim bu arada cocugum 4 yasinda.kucuk daha tatile girdim bu arada .
Bu tatili dolu dolu kizimla gecirmek istiyorum.
Bazen baskalarinin cocuklarina bakip uzuluyorum ne kadr efendi diye .
Ben niye boyle yetistiremiyorum? keske benimde cocugum boyle olsa diye uzuluyorumm.
Bazen arkafsslarina vuruyor.
Gecen gun bir arkadasinin sirtina kalem batirmis cok uzuldum ne yapacagimi bilemz oldum .biraz siddete meyilli.
Bir kere goturdum doktora duzelmezsse gel dedi ama gitmedim.
Cunku ilac veriyor bazi doktorlar .
O ilaçlari kullandirmak istemiyorum.
Bulundugum sehirde maalesef pedegog yok ne yapmam lazim??
Onunla ne gibi degisik oyunlar oynayabilirim?
Kiymetli anneler sizin fikorlerinize cok ihtiyacim var lutfen bana yardimci olur musunuz ozelden burdan her turlu mesaja acigim.
Birde yavrumun bir yani eksik o yuzden de uzuluyorum .
Bosandik babasi uzakta.
Benle kaliyorbabasini bazen ariyor
Mesela bi araba sesi duysa babam geldi diyor bu hallerine cok uzuluyorum..
Babasiyle telefonda konusuyor ..
Ne yapmam lazim arkadaslar..
Cok uzun oldu kusura bakmayin ama gercekten fikirlerinize ihtiyacim var. ..herkese selamlar
Bu da velayet sorunu adlı konunuzdan:
"Benim maddi imkanim da yok..
Ona cogi imkani veremem ki aldigim maas 500 tl bile degil..
Maddiyati da gectim ..
Ben simdiye kadr esimden siddet gordum..
Cocugumdan da ayni seyleri gormek isteyorum ben..
Bana vuruyor geber diyen bir cocugum var..
Krese gitti ordaki cocuklari dovdu..pisikolaga gotrurdum ..
Normal dedi buyuyunce duzelir dedi..
Bana da vurdugunu soyledim..
Yani babasinda kalsin okuluna gonderir..
Buyur yine gorusuriz.."
Yalnız öyle bir anlatmışsınız ki hakikaten de öğretmen çocuğa takmış dedim ama diğer konularınızı okuyana kadar... "Velayet sorunu" ve "Çocuğumla kaliteli vakit geçirmek" adlı konularınızda çocuğunuzun hırçın olduğundan, size vurduğundan, kreşteki çocukları dövdüğünden, bir arkadaşının sırtına kalem batırdığından bahsetmişsiniz; buurada ise çocuğunuzun uyumsuz olmadığını, öğretmenin çocuğa taktığını ima ediyorsunuz. Çocuğunuz uyumsuzluğun ötesinde şiddete meyilli bir çocuk, devlet anaokulu öğretmeniyle olacak iş değil bu, ciddi bir pedagog desteği alması lazım.
Siz de zor şeyler yaşamışsınız, belli ki çocuk da sizin sorunlarınızdan fazlasıyla etkilenmiş. Size önerim ihmal etmeyin, en kısa zamanda bir pedagog ile görüşün.
çocuk istenmediğinin farkında ve bunun yüzünden hırçın olabilir mi?şimdi çok üzüldüm
Kimse meslektasini cok kotu bir durum olmadigi surece uyaramaz oyle bir hakki yok. Bana niye cocugun etkinligini yapiyorsun derlerse seni ilgilendirmez der gecerim.O zmn o öğretmenleri uyarın
Valla benim kızımda 4 yaşında.Hep eciş bücüş geliyor etkinlikleri,öğretmen eli değmedigi çok belli ki zaten amaç çocuğun motor becerilerini geliştirmek olmalı,aileye düzgün yapılmış bir etkinlik vermek değil.Kimse meslektasini cok kotu bir durum olmadigi surece uyaramaz oyle bir hakki yok. Bana niye cocugun etkinligini yapiyorsun derlerse seni ilgilendirmez der gecerim.
Etkinlik konusuna gelirsek, 4 yasinda cocugun makas tutma becerisi cok zayif olur (benimkiler oyle) makasla kendine zarar vermemesi icin mecburen boyle durumlarda ben yardim ediyorum haliyle etkinligi ben yapmis oluyorum.
Bir de duzgun kesilmemis yapilmamis etkinlikleri veli gordugunde "bu ne? Bu nasil etkinlik?" Vb cumlelerle cocugun ozguvenini alt ust edebiliyor.
Bu durumda evet anaokullarinda eve giden etkinliklerin %80 ini ogretmen yapiyor
Allah askina nerde yasiyorsunuz ablamadim. Kimlige bakmadilar ne demek ya. Kayit olan her cocuk icin ozel dosya acilir okullarda ve o dosyada cocugun tum bilgileri yazar. Kimligini almamislarsa sizin çocuğu kayit etmemisler zaten.mudure gitmis ogretmenin kendisi..
mudurde kizmiş niye yasi kucukse aldiniz okula diye ..
bastan kimlige bakmadilar ..
islerine gelmedi cunki simdi gondermek icin ugrasiyorlar..
Kimse meslektasini cok kotu bir durum olmadigi surece uyaramaz oyle bir hakki yok. Bana niye cocugun etkinligini yapiyorsun derlerse seni ilgilendirmez der gecerim.
Etkinlik konusuna gelirsek, 4 yasinda cocugun makas tutma becerisi cok zayif olur (benimkiler oyle) makasla kendine zarar vermemesi icin mecburen boyle durumlarda ben yardim ediyorum haliyle etkinligi ben yapmis oluyorum.
Bir de duzgun kesilmemis yapilmamis etkinlikleri veli gordugunde "bu ne? Bu nasil etkinlik?" Vb cumlelerle cocugun ozguvenini alt ust edebiliyor.
Bu durumda evet anaokullarinda eve giden etkinliklerin %80 ini ogretmen yapiyor
Siz sinifin icinde misiniz peki? Nereden biliyorsunuz ilgi gosternedigini?valla bilemiyorum ben..
oynamiyor ama orda duran cocuga acaba ilgi gosterdi mi benim derdim bu??
yoksa oyun oynayip oynamamasi degil..
sizin ogrenciniz orda uzgun oturuyor siz bakmiyor sunuz bu normal mi yani??????
Yorumları okumadım ama çağımızın abartılı annelerinden başka tepkiler beklenemez zaten:)Yine davulun sesinin uzaktan hoş geldigi bir konu degil mi koalina ? Yine ogretmeni gömen tabirlerin havada ucustugu bir konu :)
Aynen ya.Bu da velayet sorunu adlı konunuzdan:
Maddiyati da gectim ..
Buyur yine gorusuriz.."
Yalnız öyle bir anlatmışsınız ki hakikaten de öğretmen çocuğa takmış dedim ama diğer konularınızı okuyana kadar... "Velayet sorunu" ve "Çocuğumla kaliteli vakit geçirmek" adlı konularınızda çocuğunuzun hırçın olduğundan, size vurduğundan, kreşteki çocukları dövdüğünden, bir arkadaşının sırtına kalem batırdığından bahsetmişsiniz; buurada ise çocuğunuzun uyumsuz olmadığını, öğretmenin çocuğa taktığını ima ediyorsunuz. Çocuğunuz uyumsuzluğun ötesinde şiddete meyilli bir çocuk, devlet anaokulu öğretmeniyle olacak iş değil bu, ciddi bir pedagog desteği alması lazım.
Siz de zor şeyler yaşamışsınız, belli ki çocuk da sizin sorunlarınızdan fazlasıyla etkilenmiş. Size önerim ihmal etmeyin, en kısa zamanda bir pedagog ile görüşün.
Bu da velayet sorunu adlı konunuzdan:
Maddiyati da gectim ..
Buyur yine gorusuriz.."
Aynen öyle ya.Öğretmeni boşuna gomdüler desenize :)
Öğretmeni boşuna gomdüler desenize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?