ÖGRETMEN SORUNU !!!!!ÇOK YORULDUMMM

Şikayet etmeli miyim bu ogretmeni???,

• evet

OY: 49 53,3%
  • hayir

OY: 43 46,7%

• Ankete Katılan
    92
O kadar zaman bu çocuk arkadaşlarına sınıfına alışmış 2. Bir travma yaşatmayın
Şikayet edin derim
Herkes öğretmen olamaz

Etkinliklerin %80 ini öğretmen yapmaz!!!
Bu görüştüyseniz okul eğitim anlayışınız yanlış!!
Destek olur sadece

Okulun rehberlik bölümüyle görüşün
Yada bir ç psologuna gşdin Yen'i boşandınız

Bana da velinin biri evdeki sıkıntılı durumdan bahsedip çocuğu almam için rica etti. Aldım ama yapamazsa dilekçeyle ertelersiniz küçük dedim tamam dedi.
Şimdi bin pişmanım, gelmediği gün resmen rahat ediyorum keşke duygusal davranmasaymışım da uygun değil diye ısrar etseymişim.
Çocuğunuz uygun değilse almanız en doğrusu ama öncelikle bir rehberlikşe görüşmeniz lazım.

ay nasıl sinirlendim sabah sabah.
bende sorunlu bir öğrenciydim (lise döneminde) haftada 1 müdür annemi okula çağırırdı annem her defasında müdüre ağzının payını verirdi çünkü saçma sapan nedenlerden dolayı çağırıyor. sen o öğretmen müsveddesine bi sert çık bakalım ya. karşısında sakın ezik durma. ahmet rahatsız oluyomuş lafa bak o zaman ahmetin annesi oğlunu farklı bi okula alsın.
önce müdüre git durumu anlat eğer hocanız kendisini düzeltmezse kızımla iletişimini düzeltmezse her yere şikayette bulunacam hocanızı uyarın de.
daha geçen gün eşim eneryayı bimere şikayet etti şimdi enerya ceza yiyecek. bence sende bimere şikayet et. milli eğitime şikayet et. o hoca müsveddesini öyle bırakma

Eğitimde "hazır bulunuşluk" diye bir kavram vardır. Çocukta hazır bulunuşluk eksikse öğretmen isterse kırk takla atsın, öğrenci o derse ya da sınıfa uyum sağlayamaz. Öğretmenlerin de ellerinde sihirli değnek yok yani.

Yine davulun sesinin uzaktan hoş geldigi bir konu degil mi koalina ? Yine ogretmeni gömen tabirlerin havada ucustugu bir konu :)

çocuk tutup hayvan kesip piskopatlıklar yapmıyo o okulda de mi? illaki şımarıklıklar terslikler olacak. hemen okuldan atmak mı gerekiyor? çözüm yolu bu mu, alın ben bununla başedemiyorum der gibi. öğretmenin görevi aynı zamanda eğitmek değil mi? çocuğun annesi ile beraber bi yol izleyemez mi? ben anlamadım yani.

Hep öğretmeni suclayin zaten bi öğretmen siz tek bir çocukla baş edemezken o 10-20-30 tane öğrenci ile basediyor sen öğretmeni şikayet edeceğim diye ugrasacagina onunla birlik içinde olup çocuğun uyum sorununu yada kötü olan huyunu nasıl asariz diye düşünün biz öğretmenler ne günlere kaldık gelip çocuğunuzu şikayet ederken iyi ama o birşey dediği zaman aslan kesiliyorsunuz maşallah çocuğun hazır bulunuslugu yok demek ki öğretmene kulak ver derim çünkü o o kadar sene boşuna okuyup görev yapmadı yani

Aklı sıra uğraşacak biri olarak sizi kestirmiş gözüne. Çocuk arkadasinin etkinliğini yirtabilir bunun yanlis olduğunu anlatacak çözümü anaokulundan alinmasi değil zaten çocuklar okula baslamadan önce uyum saglamalari icin gidiyorlar cocugunuz çocuk olarak doğası geregi davraniyor çözümü basit. Dişli olmanız alttan almamaniz ve edebileceginiz heryere sikayet etmek.

Dün geceden beri okuyorum yazdıklarınızı. Sizin eften püften diye bahsettiğiniz olaylar bizim için ders akışını bozan olaylar. kabul edersiniz ki Biz orda çocuk bakıcılığı göreviyle bulunmuyoruz. ders akışı bozulduğunda, sekteye uğradığında işlenmesi gerekenleri yetiştirmeye çalışmak bizi sıkıntıya sokuyor.
Anlatımlarınızda eksiklikler olduğunu düşünüyorum. Gece de sordum size çocuk geçen yıl da okula gitti mi? diye. dönüp tekrar okudum. "geçen sene psikoloğa gittim.öğretmeni suçladı adam. çocuğu anlattım, normal dedi" demişsiniz. bence atladığınız şeyler var anlatırken.

Benim anlamadığım daha ilk haftadan durmuyor,oturmuyor vs denmesi. 1 hafta olmuş daha 1 hafta ya.
Alışma süresi 1 hafta mıdır anaokulunda? 1 haftada mı karar verilir çocuğun yaramaz olduğuna laf dinlemediğine.
Benim kızım 29 aylıktı yarım gün okula başladığında,neredeyse 1 ayı buldu okula adapte olması.
Öğretmenin çok fevri davrandığını düşündüm şahsen.
Etkinlik yırtma konusu hoş değil kesinlikle ama sizin çocuğunuz kalabalık ortama alışkın değil anladığım kadarıyla ,dolayısıyla akıllı,uslu,sakin tabir ettiğiniz çocuk okulda öğretmenin bahsettiği şekilde davranıyor olabilir şaşırmayın ve yapmaz etmez demeyin bence.
Keşke öğretmenle güzelce konuşup durumunuzu,mecbur olduğunuzu anlatsaydınız,alışması için sizin neler yapabileceğinizi,nasıl işbirliği yapmak gerektiğini öğrenmeye çalışsaydınız.Öğretmen fevri evet ama sizde fevrisiniz biraz bence.Kendimi koyuyorum yerinize,durumunuz zor anlıyorum,öncelikle alışması için neler yapabilirim,evde nasil konuşmalıyım,neden böyle davranıyor onu nasil anlamaya çalışırım'ı konuşurdum öğretmenle. Biraz zaman vermesini rica ederdim aynı zamanda.
Sizde fevri olmayın,hemen sinirlenmek yerine anlamaya çalışın,hemen yapmaz etmez dediyseniz kadın sizinle doğru frekans tutturamayacağını anlamış bu sebeple uğraşmak istememiş olabilir.

Anasınıfı öğretmeninden çok çektim ben. Oğlumu dışladı. Haberim çok sonradan olmuş tuhaf ve kötü cezalar vermiş.

Sonuç; müdür pisliği haliyle öğretmeni tuttu benim yavrum da ezildikçe ezildi. Hakkımı helal etmiyorum. Umarım beter günler yaşarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…