- 10 Kasım 2007
- 2.209
- 651
- 723
- Konu Sahibi Mavi dalgalarrr
-
Etkinliklerin %80 ini öğretmen yapmaz!!!Sadece ogretmene topu atarak olmaz.Yegenim 2012 dogumlu ve sinif icinde ortama tam uyum saglayamiyor.Muduru ve ogretmeni tek tek yegenimi bir cocuk psikologuna goturmek ister misiniz dedi.Abim cok zor kabullendi ama su anda 5. Terapisini aliyor.Allaha sukurler olsun davranislarinda cok cok olumlu gelismeler var...Sizin kizinida ayni durum vardir diye anlatmadim bu ornegi ama zaman zaman evde sorun cikarmayan cocuklar sinifta zivanadan cikabiliyor.Yani her yonden dusunmek lazim.Cocugunuzun sinifini degistirme imkaniniz varsa degistirin.Oyle bir durum imkansizsa da ogretmene cok caktirmayin cunku ne yaparsaniz yapin o ogretmen o okuldan ne kolay kolay gidebilir ne bisey.Olan tekrardan cocugunuza olmasin.Sizi anlayabiliyorum cunku.Yine yegenimden ornek vericem.29 aylikken basladi krese.Davranis sorunlari o zaman daha fazlaydi.Ogretmen xxx'le konusun yaramazlik yapmamasi konusunda demisti :) 29 aylik bebeklikten yeni cikmis el kadar cocuga..Biz direkt ogretmenini degistirdik.
Ekstra not:Yorumlarda okudum.Arkadaslar abartmayin.Etkinlik yirtma yanlis bir davranis olsa da travma sebebi degildir :) Cocuklarinizin aksam eve donerken getirdigi etkinlerin %80 ini ogretmenler yapiyor zaten :)
Etkinliklerin %80 ini öğretmen yapmaz!!!
Bu görüştüyseniz okul eğitim anlayışınız yanlış!!
Destek olur sadece
Herkes böyle yapmıyor yapan öğretmenin hstasıEtrafimda olani gormesem tamam diyecegim de yok yani.
Herkes böyle yapmıyor yapan öğretmenin hstası
O zmn o öğretmenleri uyarınValla cogunlukla gozlemledigim bu benim anasiniflarinda ne bir ne iki ne uç yerde denk geldim.Siz uzerinize alinmayin olsun bitsin.
Belli ki başka sınıf yok. Peki o öğrenci yaramaz bileolsa ona uyumu ve hayatı ve kuralları öğretmesi gerekmezmi? Okul öncesi eğitimin amacının bir kısmıda bu değilmi?
Diğer arkadaşlarının gözünde rencide etmeye hakkı yok nolursa olsun bi öğretmenin. Sabırlı olamayan öğretmen olmamalı bence..
Bana da velinin biri evdeki sıkıntılı durumdan bahsedip çocuğu almam için rica etti. Aldım ama yapamazsa dilekçeyle ertelersiniz küçük dedim tamam dedi.
Şimdi bin pişmanım, gelmediği gün resmen rahat ediyorum keşke duygusal davranmasaymışım da uygun değil diye ısrar etseymişim.
Çocuğunuz uygun değilse almanız en doğrusu ama öncelikle bir rehberlikşe görüşmeniz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?