- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi Mavi dalgalarrr
-
2012 hangi ay bu çok önemli .anasinifi öğretmeniyim ben de,bir öğrencim var çok sorun çıkarıyor veliler sürekli şikayetçi beni de çok zorluyor,ama ben kazanmaya çalışıyorum çocuğu.veliler okula gelmesin artık dedi ben de öyle birşey olamaz onun okula gelmemesini istemek gibi bir hakkım yok dedim.evet kazanmaya çalışıyorum ama ailesine de sürekli uyarıda bulunuyorum.soyle yapıyor arkadaşına söyle zarar verdi ben şunu yapıcam siz de şöyle konuşun gibi.veliler şikayetçi de diyorum o da uğraşsın düzelmesi için bana yardımcı olsun diye.ogretmenin niyetini bilmiyorum ama hiçbir anasinifi öğretmeni durup dururken bir çocuğa takmaz diye dusunuyorum.tabi her tur öğretmen var cocugunuza gerçekten haksızlık yapılıyorsa hakkınızı arayın.ama emin olun önce derim.yalniz su sona yazdığınız laf çok yanlış.boyle veliler çok sikinti oluyor.ben de ornegin başkan seciyorum veya yıldız veriyorum tabiki bunlar sırayla olan şeyler belki bir çocuk henüz başkan secilememistir ama mutlaka onu da başka zaman bir bahaneyle secerim.bana da geliyor bazı veliler benim çocuğa yıldız vermemişsiniz falan diye,cocugunuza, gerektiğinde öğretmenin verir bunu git öğretmenine sor ben okulun işlerine karışmam diye cevap verin diyorum.ki çocuk sorarsa ben onu gayet ikna edici bir şekilde açıklarım.benim de çocuğum var asla öğretmene böyle bir şeyi söylemek için gitmem lütfen biraz bilinçli olun.çocugum 2012 dogumlu ama bu yasta bir tane daha ogrenci var..
ayriyeten ceren surekli ogretmenim bana bagiriyor ..
arkadaslarim banimle oynamiyor diyor..
birde dediki ogretmenim beni hic baskan yapmadi dedi.. cok uzuldum...
onu hatirlamiyorum ..Ceren özür diledi mi arkadaşının etkinliğini yırttığı onu üzdüğü için ??
İyi de sizin çocuğunuzun kendisi normal davranmıyormuş ki nasıl davransın insanlar? Sizin çocuğunuzu zaptedemiyorlar, arkadaşlarının huzuru ve sınıf huzurunu sağlama evresini aşamamışlar. Bu tür çocukla ilerleyemezler. Sizin çocuğunuza okulda nasıl davranılır, arkadaşına öğretmenine saygılı olmalıdır öğretmeniz gerekirdi. Öğretemediyseniz, anlamıyorsa veya uygulayamıyorsa, o çocuğun yeri orası değil demek ki. Bahsettiğimiz öğretmen de emin olun hayatında ilk defa " hareketli" bir çocuğa denk gelmiyordur. O da hangi çocuk hareketli hangi çocuk anormal davranıyor biliyordur artık. Çocuğunuzun kaşına gözüne gıcık olduğundan değil, bir bildiği var ki size alın daha ufak sınıfa verin demiş. Öğretmene saldıracağınıza çocuğunuzun geleceğini düşünün.benimki pohphlamak degil herkws baskan oluyor benim cocuk olmuyor buna uzuluyorum yoksa..
okulda en onde olsun ogretmen hep ona ilgi gostersin istemiyorum..
sadece normal davransin yeter..
tqbiki diger cocujlarinda haklari var ama..
kmsenin bir baskasini dislamaya hakki yok..
bazen ogretemn odul veriyor cikolata falan ..2012 hangi ay bu çok önemli .anasinifi öğretmeniyim ben de,bir öğrencim var çok sorun çıkarıyor veliler sürekli şikayetçi beni de çok zorluyor,ama ben kazanmaya çalışıyorum çocuğu.veliler okula gelmesin artık dedi ben de öyle birşey olamaz onun okula gelmemesini istemek gibi bir hakkım yok dedim.evet kazanmaya çalışıyorum ama ailesine de sürekli uyarıda bulunuyorum.soyle yapıyor arkadaşına söyle zarar verdi ben şunu yapıcam siz de şöyle konuşun gibi.veliler şikayetçi de diyorum o da uğraşsın düzelmesi için bana yardımcı olsun diye.ogretmenin niyetini bilmiyorum ama hiçbir anasinifi öğretmeni durup dururken bir çocuğa takmaz diye dusunuyorum.tabi her tur öğretmen var cocugunuza gerçekten haksızlık yapılıyorsa hakkınızı arayın.ama emin olun önce derim.yalniz su sona yazdığınız laf çok yanlış.boyle veliler çok sikinti oluyor.ben de ornegin başkan seviyorum veya yıldız veriyorum tabiki bunlar sırayla olan şeyler belki bir çocuk henüz başkan secilememistir ama mutlaka onu da başka zaman bir bahaneyle secerim.bana da geliyor bazı veliler benim çocuğa yıldız vermemişsiniz falan diye,cocugunuza gerektiğinde öğretmenin verir bunu git öğretmenine sor ben okulun işlerine karışmam diye cevap verin diyorum.ki çocuk sorarsa ben onu gayet ikna edici bir şekilde açıklarım.benim de çocuğum var asla öğretmene böyle bir şeyi söylemek için gitmem lütfen biraz bilinçli olun.
ogretmene saldirmiyorum..İyi de sizin çocuğunuzun kendisi normal davranmıyormuş ki nasıl davransın insanlar? Sizin çocuğunuzu zaptedemiyorlar, arkadaşlarının huzuru ve sınıf huzurunu sağlama evresini aşamamışlar. Bu tür çocukla ilerleyemezler. Sizin çocuğunuza okulda nasıl davranılır, arkadaşına öğretmenine saygılı olmalıdır öğretmeniz gerekirdi. Öğretemediyseniz, anlamıyorsa veya uygulayamıyorsa, o çocuğun yeri orası değil demek ki. Bahsettiğimiz öğretmen de emin olun hayatında ilk defa " hareketli" bir çocuğa denk gelmiyordur. O da hangi çocuk hareketli hangi çocuk anormal davranıyor biliyordur artık. Çocuğunuzun kaşına gözüne gıcık olduğundan değil, bir bildiği var ki size alın daha ufak sınıfa verin demiş. Öğretmene saldıracağınıza çocuğunuzun geleceğini düşünün.
Aslında tuhafmis bu çikolata gibi ödüller sadece hakeden çocuklara verilmez bir şekilde kılıf uydurulur hepsine verilir ya da odul olarak kullanilmaz.a sla vermem ben mesela tüm sınıfa vermeyeceksem,buyuk düşüncesizlik.cocugunuz hangi ay dogumlubazen ogretemn odul veriyor cikolata falan ..
hic demedim benim cocuk hic odul alamadi diye ..
cunki biliyorum kazanamdi ogretmenini uzdu diye dusunuyorum..
ama bu baskanlik olayi sirayla oluyor ..
benim tahminim ceren ogretmenini uzdugu icin baskan olmuyor gibime geliyor benim..
bu yuzden yani ..
yoksa odul konusunda anlayisliyim ben..
herkes demekki kazniyor diyorum icimden..
sende ogretmenini dediklerini yap diyorum sana da vereck odul diyorum..
Keske ogretmen olsaydiniz da sinifta ogretmenin oyun oynamak istemeyen cocugu ZORLA oynatmak zorunda olmadigini, zorladiginda daha farkli sorunlar cikabilecegini bilseydiniz.ogretmenin isine hicbirzamn karismadim..
ne derse yaptim..
cocugum icin ne varsa yaptim..
yani..
ben ogretmenden cocuguma ayri davrqnsin istemdim sadece dislamasin yetwr..
herkes oyun oynuyor ceren yok..
resimde.
sen niye oynamdin dedim..
benim canim istemdi dedi..
burda ogretmen ne ise yariyor ..
ben ogretmen olsam o cocugu bir sekilde oyuna katip heveslendirirdim..
ama yok o ne yaparsa yapsin hali uzerine terk etmis gibi..
bu cocuk niye oynamiyor bu cocugu uzen ne??
ben bunun pesindeyim..
keske ogretmen olsaydim ..
Milli egitime sikayet edin.Birazda sert cikin cocugunuzun psikolojisini bozmaya hakki yok.
çocugum 2012 dogumlu ama bu yasta bir tane daha ogrenci var..
ayriyeten ceren surekli ogretmenim bana bagiriyor ..
arkadaslarim banimle oynamiyor diyor..
birde dediki ogretmenim beni hic baskan yapmadi dedi.. cok uzuldum...
oyle bir oneri sunmadi maalesef..
sadece baska okula gonderin dedi..
komsumun oglu var benim cerenden kucuk..
oda baska okula anasinifina gonderdi..
yasla cok alakasi yok..
millet ufrasmak istemiyor basindan atmaya yer aliyor..
Bir eğitimci olarak yazıyorumselam arkadaslar
Basliktada belirttigim gibi sorun çok buyuk..
benim bir yavrum var ..
devlet okulunun ana sinifina basladi bu sene ekim ayinda biraz gecikmeyle..
okula gittim kayitta hiçbir sorun olmadi..
ama okula basladiginin ilk ikinci haftasinda ogretmeni ..
adi ogretmen basladi sikayet etmeye..
yok ceren surekli ayaga kalkiyor yok soyle yok boyle eften püften sebepler..
sonrada başindan atmaya bir bahane bulacak ya..
sonra bana dedi ki cocugun yasi kücuk de ben bilmiyordum bunu da falan filan ..
aradn iki ay gecti daha ogretmen cocugun kac yasinda oldugunu ayini yeni ogreniyor..
bu da ayri bir konu..
neyse biz bosandik ..
iste bu yuzden olsa gerek benim arkamda duracak kimsem yok ya bunuda biliyor .benim yavrumu basindan atmak istiyor..
benim cocukda cidden cok akilli sevildigi zamn ne dense yapan cocuk hareketlilkk var illaki her cocukta oluyor bu..
neyse ogretmenin sikayetleri ... benim yavrumun arkadasi tuvalete gidince adi leyla benim cerende pesinden gidiyormus..
ikincisi otur deyince oturmuyormus..
3 etkinlik yaparken ceren arkadasinin etkinligini yirtmis iki kere ogretmende benim kizin etkinligini alip yirtmis ..
NE KADAR APTALCA HAREKET ÇOCUKLA COCUK OLMAK
daha neler nelr..
esas kobuya gelelim ..simdi bu ogretmen benim cocugumu artik okukda istemiyor arkadslarini rahatsiz ediyormus..
yani benim cocugu okuldan atacaklar..
sindi bana akil verin ben haksizmiyim??
hakliysam hakkimi nasik arayabilirim??
rehberlife gittim durumu anlattim anladi kinse birsey yapamaz dedi..
feriştahi gelse senin cocugu kimse atamaz dedi atti tuttu ..
gecen yanina gittim ..
adam hicbirsey demiyor kaçiyor iaine gelmiyor cunku ...
bana niye yardim etsin ki ??
kendini niye sikintiya soksunn..
bu arada ben merdiven yikiyorum ..
bu yuzden cocugumu ana okuluna verdim..
yoksa evde durur bu sene ama mecburum buna..
bana yardimci olur musunuz kirmadan incitmeden..
hakkimi nasil alabilirim..
bir tane de dengesiz veli ogretmene demis ki ahmet rahatsiz oluyor cerenden demis..
bunu da ogretmen soyledi bana..
kafayi yiyeem arkadslar..
ben bu cocugu nereye verecm ..
benim cocugumda hicbirsey yok doktora goturdum gayet normal dedi fevri hareketleri yok..
bana yardim edin arkadaslar..
cok kotiyum resmen benim yavrum dislaniyor ya hazmedemiyorum bunu..
birde ogretmen benim yavruma diyormuşki;sen başka okula kuçuk cocujlarin oldugu yere gideeksin diyormus bana da dedi ki en fazla bir hafta idare ederim cocugunuzu baska yere gonderin dedi..
bende ocagin sonuna kadr yardimci olun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?