öğretmen olup başka bölüm okuyan okumayı düşünen var mı*

SPELL42

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
1.093
23
358
Ben öğretmenlik yapıyorum 2. üniversite okumayı düşünüyorum hangi bölüm okumam avantajlı olur ya da ek bi gelir kaynağı yaratmak için hangi bölümü bitirmem gerekir.?

Ben de başka bölüm okuyup formasyonla öğretmen olmayı düşünenlerdenim, bunu 2 yıl önce biri söylese güler geçerdim kendime.
Benim aklıma 2.bir üniversiteden çok yüksek lisans yapmanız geldi.Üniversitedeki bir çok hocamın lisansları farklı olmasına rağmen iletişim, sanat tarihi vb alanlarda masterlarını yapıp akademisyen olmuşlar.

ben de okul öncesi öğretmenliğinden bu yıl mezun oldum.
atanmayı bekliyorum.
bölümüm uzun yıllar yapılacak bir branş değil.
6 yaşındaki öğrencilerinize, 50 yaşınızda ne kadar verimli olabilirsiniz?
ben de değişikliği seven biriyim.
yapılan işinde hakkı verilmeli bence. sadece para kazanmak uğruna gün geçirmek için meslek yapılmamalı.

ben de bu fikirlerle üniversite sınavlarına tekrar girdim.
arap dili ve edebiyatı okumayı istediğim bir bölümdü.kazandım.

hem öğretmenlikle de alakalı.
yani formasyon aldığımız için; kurslarda da iş yapabileceğimiz bir bölüm olduğu için seçtim.
ayrıca evde özel ders ve çevirmenlik işleri yapılabileceğinden avantajları var.

Türk dili ve edebiyatı bölümünden yeni mezun oldum. bölümümü seviyorum fakat bu devirde öğretmen olmak gerçekten zormuş bunu anladım.
Şu an bende bir bölüm daha okumak istiyorum o da 'psikoloji' ama puanlara bakıyorum beni korkutuyor :S acaba benim gibi bu sene sınava girmeye hazırlanan var mı?

Ben de mesleğimin 7. yılına girmek üzereyken açıktan Konaklama İşletmeciliği okumayı düşünüyorum.. Butik otel açacağım.. ohh miss..

ben de müzik öğretmeniyim kaç yaşına kadar götürebilirim bilmiyorum ama ben de Pedere çok istiyorum keşke açık öğretimden okuyabilseydik. Rehber öğretmen arkadaşlarıma bakıyorum saat 9 da geliyor bizden daha önce çıkıyorlar okul köy öğrencileri olduğundan dolayı velide yok çoğu zaman çok rahat oturuyorlar.Nöbet derdi yok sürekli bi ses dejeneresi yok ses tellerimde nodül oluşmuş. Eğer tarih ya da edebiyat okumak isterseniz açık öğretim 2. üniversite var sınavsız okuyabilirsiniz

Merhaba bursadaymışsıb psikolog aradığını da gördüm . Bulabildin mi bende Bursa'da arıyorum yardımcı olursan çok sevinirim

Arkadaslar ben de giyim ogretmeniyim bu 2. Yilim olacak ama oyle cok sevdigim bir bolum degil malesef. Kat sayi problemi yuzunden mecburen okudgum bir bolum. Kultur dersleri olsa ogrencilerimle sorj cozsem sinavlara hazirlansam daha mutlu olurum ki bunu su an bile yapiyorum. Ben bu yil auzef cografya okumak istiyorum. Tarih dusundum ama dersleri cok ilgimi cekmedi , cografya okuyan var mi aranizda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…