Maalesef eski bir ücretli öğretmene şifre veriliyor. O ayrıldıktan sonra idare şifreyi iptal etmeyi unutuyor. Öğretmen sınıfta e- okula girince nasıl olduysa şifreyi kopyalamayı başarmış çocuk. Tamamen idarenin ihmali. O yüzden idare çocuğu okuldan atamadı. Oysa bu suçun cezası okuldan atılmaktır.ogretmen olarak merak ettim bir ogretmen nasil olurda e okul sifresini kullanici adini ogrenciye kaptirir?evet meslegi hice sayan saygisiz arkadas cokta bu nedir yani? Simdi ben idareci olsam notunu degistiren ogrenciden cok sifresine sahip olamayan ögretmeni sorgularim. Siz soylediklerizde haklisiniz ama buna tepki vermesi gereken yine o arkadas
Sayin meslektasim siz kizmakta ve hissettiklerinizde cok haklisiniz diger ogrencileri gecirmeklede cok iyi yapmissiniz on yillik meslek hayatimin bana ogrettigi hic bir meslektasinin hakkini savunmakla falan ugrasma sonnucta sen kotu olursun dun hepsi sikayetciydi bugun herkes cok memnun oyle degil mi?ogretmen ogretmenin kurdudur ve ogretmenler kadar birbirine dusman bir camia yoktur .Maalesef eski bir ücretli öğretmene şifre veriliyor. O ayrıldıktan sonra idare şifreyi iptal etmeyi unutuyor. Öğretmen sınıfta e- okula girince nasıl olduysa şifreyi kopyalamayı başarmış çocuk. Tamamen idarenin ihmali. O yüzden idare çocuğu okuldan atamadı. Oysa bu suçun cezası okuldan atılmaktır.
öğretmen olanlar kusura bakmasın ama;
ilkokul öğretmenimin çocuğuna sınıfın en tembel öğrencisinin annesi bakıcılık yapıyordu ve bu öğrenci hep teşekkür alıyordu.
işte bu yüzden öğretmenlere (öğretmenlik mesleğine değil) pek bir saygı ya da sevgim yok.
neticede hiçbiriniz hayali bir karakter olan Mahmut Hoca değilsiniz.
leyhine değişiklik yapılabiliyor ama?
Düşürünce şikayet edilme olasılığı var ama yükseltince kimse niye yukselttin muahbbeti yapmıyor . Ay şükür ki tatile girdik eğitim camiasi o kadar leş ki para düşkünü müdürler saçma sapan öğretmenler .e ikisi de çok saçmaymış. o zaman yaptığınız mantıklı. bence okullar kapandı artık kafanıza takmayın. tatilinizi yapın.
Not düşürme yok. İdarenin ihmali olduğu için idare üstünü kapattı açıkcası.Hata başta disipline göndermek yerine notunu düşürmek olmaz ki
Not düşürme yok. İdarenin ihmali olduğu için idare üstünü kapattı açıkcası.
Sayin meslektasim siz kizmakta ve hissettiklerinizde cok haklisiniz diger ogrencileri gecirmeklede cok iyi yapmissiniz on yillik meslek hayatimin bana ogrettigi hic bir meslektasinin hakkini savunmakla falan ugrasma sonnucta sen kotu olursun dun hepsi sikayetciydi bugun herkes cok memnun oyle degil mi?ogretmen ogretmenin kurdudur ve ogretmenler kadar birbirine dusman bir camia yoktur .
ogretmen olarak merak ettim bir ogretmen nasil olurda e okul sifresini kullanici adini ogrenciye kaptirir?evet meslegi hice sayan saygisiz arkadas cokta bu nedir yani? Simdi ben idareci olsam notunu degistiren ogrenciden cok sifresine sahip olamayan ögretmeni sorgularim. Siz soylediklerizde haklisiniz ama buna tepki vermesi gereken yine o arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?