Hayır maalesef düşüremiyoruz notu.. öğrenci aleyhine son anda değişiklik yapanlar suçlu duruma düşer..çocukları emanet ettiğimiz öğretmenlere bak.
yanlışa yanlışla karşılık vermişsiniz. o çocuğun notunu tekrar düşüremiyor muydunuz?
Çünkü o alan için öğretmen yetiştirilmiyor. Ve bu uzmanlar da zaten maddi gelirleri çok iyi olduğundan nezaket icabı derse giriyorlar. Hatta çoğu zaman ilk birkaç saate yetişemiyorlar..Sektörden davet edilmiş uzman nasıl meslek lisesinde öğretmenlik yapiyor asıl beter durum bu asıl buradan şikayet neden çıkmıyor
Vallahi o çocuk gecerse ben de herkesi geçirirdim çocukların tek suçu torpilleri olmaması mı
Hayır maalesef düşüremiyoruz notu.. öğrenci aleyhine son anda değişiklik yapanlar suçlu duruma düşer..
Evet yapılabiliyor. Yani kimse kalacak öğrenciyi niye geçirdin diye sormuyor. Ama bu öğrenciyi niye bıraktın diye soruluyor.leyhine değişiklik yapılabiliyor ama?
Evet yapılabiliyor. Yani kimse kalacak öğrenciyi niye geçirdin diye sormuyor. Ama bu öğrenciyi niye bıraktın diye soruluyor.
Doğru Hatta performans notunu çocuğun sinav notlarından daha düşük vermeme kuralı geldi 5 hafta once verdiğim ödevi yapmayip sonra elinde sallaya sallaya tek sayfa ödevi getirip nasıl olsa sinav notundan yüksek vermek zorundasınız diyen öğrenci aklima geldi eğitim sisteminin neresinden ttutarsanız orasi elinizde kalıre ikisi de çok saçmaymış. o zaman yaptığınız mantıklı. bence okullar kapandı artık kafanıza takmayın. tatilinizi yapın.
Ay bu öğretmenler yeni nesil yetiştiriyor. Vay halimize yazık gerçekten.
Hangi öğretmenler ??? Ben doğru bildiğimi yaptım. O çocuk geçerken, 2 kez sınıfta kaldığı için örgün eğitim dışına çıkarılacak öğrencinin ne suçu vardı??? Torpili olmaması mı??Ay bu öğretmenler yeni nesil yetiştiriyor. Vay halimize yazık gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?