• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmen Eşleri

merhaba ben ve eşimde öğretmeniz.ben matematik eşim sınıf öğretmeni.şükür tatile giriyoruzda biraz kafa dinleyeceğiz.tatilde olmazsa öğretmenlerin ruh sağlığı tehlikede olurdu bence:)

Allah nasip ederse inşaallah ben de öğretmen eşi olacağım. Nişanlım kimya öğretmeni.

ben de öğretmenim eşim de ben beden eğitimi o türkçe ayrı okullarda çalışıyoruz

merhaba eşimde bende öğretmeniz,çocukları çok seviyorum.

Merhaba hanımlar,bende ogretmen esıyım.Bırıcık kocacım dersanede matematık ogretmenlıgı yapıyor.Şeniz

benim eşim yok ama inş yaza nişanlanacağım kişi edebiyat öğretmeni olacak bu arada abimde ve yengemde öğretmen

ya arkadaşlar ben ögretmenim damat adayı öğretmen ama erkeğin ögretmen olanı çok konuşur diyorlar tereddütlerim var sizce nasıllar

ya arkadaşlar ben ögretmenim damat adayı öğretmen ama erkeğin ögretmen olanı çok konuşur diyorlar tereddütlerim var sizce nasıllar

ben de öğretmenim nişanlım da öğretmen.Her zaman savunduğum şey bir öğretmene en uygun eş yine öğretmendir.Çünkü yarım gün çalışıyor 2 aylık tatile ayrılıyorsun.Eşinle beraber aynı anda tatilinin olması harika bir şey.üstelik aynı meslekteki kişiler birbirlerinin iş hayatındaki sorunlarını daha iyi anlar ve destek olur.:kahve:

Sevgili arkadaşlar, benim eşimde meslek dersleri öğetmeniydi.Emekli oldu ...Allah herkese sağlıklı huzurlu günlerde emeklilik nasip etsin inşaallah.sevgiler...

Back