DİYET ARKADAŞI

Vallahi ben kilo alıp vermekten bıktım doğum yaptım kilo 78 di aradan üç sene geçti ben oldum 94 kilo şimdi biraz aralıklı oruç ile 86 ya

Siz kaç kilosunuz kaçırmışta olabilirim söylediyseniz
Şuan 80 canım😿

Ben bugün yağ yakan kahveye başladım kızlar tavsiye ediyorum acayip tokluk hissi veriyor ; süt kakao tarçın kahveden oluşuyor hepimizin bildiği kahve aslında

Benden iyi durumdasın🙂
Hiç sanmıyorum canım yaa ben kiloyu orantısız alıyorum üstten alıyorum daha çok. Yürüyüş de fayda etmiyor daha beter oluyor altlar daha da inceliyor yani yürüyüş de yapamıyorum böyle olunca.

Merhaba kızlar diyet sürecindeyim bir grubum var aslında ama pek aktif değil. Kararlı ve sürekli aktif olacak kişiler burda buluşalım🌸 tek başına savaşmak çok zor...Katılan kilosunu,ne diyeti yaptığını,hedefini yazsın lütfen
Kızlar selam şuan kilom 65 ve 50 ye düşmek istiyorum ramazandan sonra başlamayı kafaya koydum aslında maalesef yakın zamanda bir gebelik kaybım oldu ve kilo aldım öncesinde spor diyet yapıyordum ama işte … benimde kollarım ve bacaklarımı inceltmek istiyorum önerilerinizi bekliyorım birde ben dukan birasının çok faydasını gördüm zencefil ve tarçınlı bana iyi geliyor tabiki herkesin bünyesi farklı

Kızlar selam şuan kilom 65 ve 50 ye düşmek istiyorum ramazandan sonra başlamayı kafaya koydum aslında maalesef yakın zamanda bir gebelik kaybım oldu ve kilo aldım öncesinde spor diyet yapıyordum ama işte … benimde kollarım ve bacaklarımı inceltmek istiyorum önerilerinizi bekliyorım birde ben dukan birasının çok faydasını gördüm zencefil ve tarçınlı bana iyi geliyor tabiki herkesin bünyesi farklı
Selam canm grupta kimse aktif değil ben de pek yapmadım ramazan fln derken ama bir iki güne tekrar baslamayı düşünüyorum 🌸😉 ben akşam yemeği yemiyorum haftada sadece 1gün canımın çektiği yemeği yiyorum bu şekilde diyet yapıyordum yanında da egzersiz yapmam lazım..Tek başıma diyet fln zor oluyor ama grupta kimse aktif olmuyor ne yaz8k ki motive olam8yorum ben de

Selam canm grupta kimse aktif değil ben de pek yapmadım ramazan fln derken ama bir iki güne tekrar baslamayı düşünüyorum 🌸😉 ben akşam yemeği yemiyorum haftada sadece 1gün canımın çektiği yemeği yiyorum bu şekilde diyet yapıyordum yanında da egzersiz yapmam lazım..Tek başıma diyet fln zor oluyor ama grupta kimse aktif olmuyor ne yaz8k ki motive olam8yorum ben de
Bizde kızlarla başladık her akşam 10.000 adım söz verdik atıyorduk bende 2 öğün besleniyorum genelde bana yeterli geliyor ramazan bittiği gibi yürüyüşlere başlarız yine yazarım nasıl gidiyor buraya🙏🏻

Bizde kızlarla başladık her akşam 10.000 adım söz verdik atıyorduk bende 2 öğün besleniyorum genelde bana yeterli geliyor ramazan bittiği gibi yürüyüşlere başlarız yine yazarım nasıl gidiyor buraya🙏🏻
Kolay gelsin canım ben yürüyüş sevmiyorum ama egzersiz yapacağım inşaallah 🌸😊💕 ben de yazarım buraya başlayınca

Kolay gelsin canım ben yürüyüş sevmiyorum ama egzersiz yapacağım inşaallah 🌸😊💕 ben de yazarım buraya başlayınca
Eğer yapabilirsen chole ting yazılışını yanlış yazmış olabilirim ama challangeler yapıyor ben 15 gün karın egzersizi yaptım ve sonuç aldım çok zor ama müthiş bacak için başlayacağım sana da kolay gelsin 🌸

KIZLAR WP GRUBU YOK,KURMAKTA YASAK BURDAN DEVAM EDELİM BİRBİRİMİZİ MOTİVE EDELİM HERKES ŞUANKİ KİLOSUNU,YAPTIĞI DİYETİ,HEDEFİNİ YAZSIN, BEN EN BAŞTA YAZMIŞTIM AMA DÜZENLİ YAPAMADIM YARINDAN İTİBAREN DİYETİME TAM UYACAĞIM İNŞ. HEDEFİM 10KG VERMEK ŞUAN KİLOM 80....AKŞAM YEMEĞİ YEMİYORUM KAHVALTI TÜRÜ ŞEYLER YİYEREK ZAYIFLAYACAĞIM İNŞ. ÇÜNKÜ YEMEKLER BANA KİLO ALDIRIYOR YEMEK YERKEN PSİKOLOJİK OLARAK DOYMUYORUM TUTAMIYORUM KENDİMİ. YARINDAN İTİBAREN DÜZENLİ UYACAĞIM DİYETİME😊
Bayramdan sonra başlayalım mııı

Back
X