• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET ARKADAŞI

KIZLAR WP GRUBU YOK,KURMAKTA YASAK BURDAN DEVAM EDELİM BİRBİRİMİZİ MOTİVE EDELİM HERKES ŞUANKİ KİLOSUNU,YAPTIĞI DİYETİ,HEDEFİNİ YAZSIN, BEN EN BAŞTA YAZMIŞTIM AMA DÜZENLİ YAPAMADIM YARINDAN İTİBAREN DİYETİME TAM UYACAĞIM İNŞ. HEDEFİM 10KG VERMEK ŞUAN KİLOM 80....AKŞAM YEMEĞİ YEMİYORUM KAHVALTI TÜRÜ ŞEYLER YİYEREK ZAYIFLAYACAĞIM İNŞ. ÇÜNKÜ YEMEKLER BANA KİLO ALDIRIYOR YEMEK YERKEN PSİKOLOJİK OLARAK DOYMUYORUM TUTAMIYORUM KENDİMİ. YARINDAN İTİBAREN DÜZENLİ UYACAĞIM DİYETİME😊

Güncel kilom 75 şu an emzirmeyi bıraktım.
Hedefim 60 eski kilom 54 ona ne kadar yetişebilirsem artık:)Şu an sahur yapmıyorum iftarda yemek yiyom ama abartmadan 1 haftada böyle 1.5 kilo verdim şimdilik.Yemkten hemen sonrada yeşil çay sahurdada kiraz sapı içiyorum

Güncel kilom 75 şu an emzirmeyi bıraktım.
Hedefim 60 eski kilom 54 ona ne kadar yetişebilirsem artık:)Şu an sahur yapmıyorum iftarda yemek yiyom ama abartmadan 1 haftada böyle 1.5 kilo verdim şimdilik.Yemkten hemen sonrada yeşil çay sahurdada kiraz sapı içiyorum
Çok iyi canım🤗 ben de şimdi sahurda ballı yoğurt yiycem sadece çok güzel oluyor 4yk yoğurt+1tk bal koyuyorum. İftarda da dediğim gibi kahvaltı türü şeyler yiycem belki bir menemen yaparım yarın sonrasında da meyve fln yerim💕 hadi hayırlı olsun sürecimiz😻

Back