• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmen Eşleri

eşimin ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum........

merhaba kızlaar..benim eşimde sınıf öğretmeni..bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım..

ne yazık ki şuan ayrı kentlerde oldugumuzdan ötürü ben de benimkinın gününü telde kutladım yanımda olsan gününün şerefine sabahtan özel bir şeyederdim dedim pek bir hoşuna gitti köftenin
eniştelerimin we tüm ögretmenlerimin gününü kutlarım

ben burayı daha önce nasıl görmedim kifisfisfis
benim eşimde beden egtimi ögretmeni yerimseniben
kimse ugramamış galiba uzun zamandır sayfa geride kalmışşutarafagitti

ne yazık ki şuan ayrı kentlerde oldugumuzdan ötürü ben de benimkinın gününü telde kutladım yanımda olsan gününün şerefine sabahtan özel bir şeyederdim dedim pek bir hoşuna gitti köftenin
eniştelerimin we tüm ögretmenlerimin gününü kutlarım

aynen arkadaşım. eşim öğretmen ben memur . eşim başka şehirde şubat atamasında inşallah aynı şehirde oluruz diye ümit ediyoruz

biz ikimizde öğretmeniz. fen ve teknoloji öğretmeniyiz mesleğimizi çoooooooooook seviyoruzz.

allh öğretmenlere yardım etsin işleri gerçekten çok zor benim eşimde öğretmen bitmiş bir halde eve geliyor

sevgii öğretmenler ve eşleri 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsunhihoyyyt

benim eşimde matematik ögretmeni bende eşiminde yogunluktan zamanını çok az kalıyor eve geldigindede cok yorgun geliyor.buda beni sıkıyor cogu zaman

merhabalar bende ögretmen esiyimvereliniortak
Ama topik biraz sessiz kalmıs galiba
Kimsecikler yok herkes tatilden dönmedi galiba tabii tatil cok olunca

Back