- 17 Temmuz 2013
- 2.437
- 2.973
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok iyi fikir benceL lmnt canım hiiiiç üzülme fıstığım,bence konuşmuş olmanız iyi,uzun uzun açıklama yapması da önemsediği anlamına geliyor bence,bu arada her türlü kek,poaça,pasta tarifi verebilirim
Bi de şimdi okurken aklıma bişey geldi
Bi organizasyon yapsan mesela,okuldaki öğretmen arkadaşlarını yemeğe çağırsan,tabi hoca efendiyi de,muhabbet olur,durumlar gelişirmiş gibi geliyor ya da dışarda da olabilir bi organizasyon yapsan onu da çağırsan güzel olur gerçekten
Biz o okulda ogretmen olsaydik bu is simdiye coktaaan sonuclanmisti.senin voktrada da is yok.bu arada voltra ne yaaa.bildigimiz cop catanKeske toplu halde bunlarin okulunda ogretmen olsaydik
içimizden esra eron çıktı resmen
Aman canim salla gitsin.o erkeklerin klasik lafi.bende hic oyle bisey olmadigi halde bizimki de soyluyoBende onun için dedim @EvvelAhir cim,bizim kız atmasın adımı bak ben öyle yaptım benim koca hâlâ söyler,çok peşimden koştun diye
Kiz gizli sakli mi var aramizda.bize niye soylemiyosun bakimSana ozelden bişey demiştim. Yaptınmi onu peki hatırladın mi. Kefilim falan demiştim
Inşallah bende acaba evlenecek cocuk mu doğuracağı demistim
Senin yas kac daha bakim. Olur olur o gunlerde olur.ama senin evlenecegin insan cok ciddi biri olcak benden soylemesiInşallah bende acaba evlenecek cocuk mu doğuracağı demistim
önce babasını bulayim sonra çocuk doguracam
Canım dün gece sen yoktum admine abla geldi kolumuzdan tuttu geyiği taşıdı bizi korkmadan kudurabiliriz artikBiz o okulda ogretmen olsaydik bu is simdiye coktaaan sonuclanmisti.senin voktrada da is yok.bu arada voltra ne yaaa.bildigimiz cop catan
Okudum yorumlari.vallahi rahatladim..geyik yapip ardindan bizim kizi etiketleyip ne yazacagimi sasirmistim valla atilcaz korkusunaCanım dün gece sen yoktum admine abla geldi kolumuzdan tuttu geyiği taşıdı bizi korkmadan kudurabiliriz artik
tovbe de kiz sikilirim ozaman Ben ciddi istemem cem yılmaz versiyonu istiyorum sonra azıcık yakışıklı olsun haksizmiyim seda hanım sonra kirli sakalli olsun dosu kıllı olsunhaksizmiyim uğur bey taliplerimi bekliyorumSenin yas kac daha bakim. Olur olur o gunlerde olur.ama senin evlenecegin insan cok ciddi biri olcak benden soylemesi
Zit kutuplar birbirini ceker canim demedi deme.sonra goruruz seni burda kocam cok ciddi bilmem ne diyetovbe de kiz sikilirim ozaman Ben ciddi istemem cem yılmaz versiyonu istiyorum sonra azıcık yakışıklı olsun haksizmiyim seda hanım sonra kirli sakalli olsun dosu kıllı olsunhaksizmiyim uğur bey taliplerimi bekliyorum
aaaa unuttum seda hanimcim maco olsun vurunca yıldızları saydirsin
ay tövbe tövbe mübarek gün birde kabul olur
Koton prenses cim en tecrübeli kiz sensin evlisin enisteyle nasıl tanistinKiz gizli sakli mi var aramizda.bize niye soylemiyosun bakim
Bizim hic romantik bi tanisma hikayemiz yok canim.gorucu usulu tanistirildik sayilir.ben istemeye istemeye gittim gorusme yerine.yanimdaki arkadas hos cocuk falan dedi aman banane dedim.karsi karsiya geldigimiz anda heyecandan adam masada ne var ne yok devirdi.mahcup bi sekilde toplamaya calisirken kahkahayi bastim.o anda oldu ne olduysa.fazla gorusme firsatimiz olmadan yurtdisinda oldugu icin ulkesine dondu.sonra telefonda gorusmeye basladik.1 sene sonra da evlendik.ama oyle bizde kacma kovalamaca olmadi.evlenme bile teklif etmedi bana ruhsuz hersey kendiliginden gelisti bizimKoton prenses cim en tecrübeli kiz sensin evlisin enisteyle nasıl tanistin
Kısmet canım sen yurt disina mi gelin gittin.Bizim hic romantik bi tanisma hikayemiz yok canim.gorucu usulu tanistirildik sayilir.ben istemeye istemeye gittim gorusme yerine.yanimdaki arkadas hos cocuk falan dedi aman banane dedim.karsi karsiya geldigimiz anda heyecandan adam masada ne var ne yok devirdi.mahcup bi sekilde toplamaya calisirken kahkahayi bastim.o anda oldu ne olduysa.fazla gorusme firsatimiz olmadan yurtdisinda oldugu icin ulkesine dondu.sonra telefonda gorusmeye basladik.1 sene sonra da evlendik.ama oyle bizde kacma kovalamaca olmadi.evlenme bile teklif etmedi bana ruhsuz hersey kendiliginden gelisti bizim
Bizimki tam gorucude sayilmaz.akrabaligim falan yok.arkadaslar tanistirdi canim.oyle bi ortamdi.aman gorucu ortamini da hic tavsiye etmem.sirf etrafin baskisindan kurtulmak icin kac kisiyle gorusmek zorunda kaldimkonuscak bisey yok aslinda mecburiyetten gittim.kusura bakma evlenmeyi dusunmuyorum bunu kendim.soylemek icin geldim diyodum sonrasinda hadi bye bye.Kısmet canım sen yurt disina mi gelin gittin.
ya bu görücüye ilk tanismada ne konuşulur ben biraz tirsiyorumda
Ne depremi nerde?Deprem oldu
Çok korktum ınş.bidaha olmazSon depremlere baktım.
Adana 4.2 olmuş
adanadamı nerde oldu deprem yaa iyi misinDeprem oldu