- 19 Mart 2016
- 6.678
- 9.326
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hisstin yani oyle mi ses versene ya korkuyorymmÇok korktum ınş.bidaha olmaz
Iyim canım pisajamalarimi çıkartıp eşofman giydim dışarı kaçmam gerekir diyehisstin yani oyle mi ses versene ya korkuyorymm
Sağol canım.o güzellik uykusuna yatmistir
Allah korusun canim.olmaz insallah birdaha.Iyim canım pisajamalarimi çıkartıp eşofman giydim dışarı kaçmam gerekir diye
bende bi ara uyumusum pc basında.babaannem uyardı ama nasıl bi uyarma.
Kız net.gitti depremden galiba telefonlar iptal di şimdi geldibende bi ara uyumusum pc basında.babaannem uyardı ama nasıl bi uyarma.
baktım deprem olmus.Heralde uyuyamam sabaha kadar.valla yok.uyudu sanırım
Başka çocuğun var mi.yurt dışına gelin gidince sorun yasadinmi dil öğrenme yabancı ortam felanBende uyuklama moduna geciyorum.sabah 9 dan beri ayaktayim.yemek bulasik temizlik.guya hamileyiz.
Var canim.5 yasinda bitane oglum var .ikinci oglus yolda iste.buraya gelince sorun yasamayan mi var.gelen damatlarda gelinlerde potansiyel koledir.turkiyede acliktan olmustur hicbisey gormemistir buraya gelince hayati kurtulmustur.gorulen muamele aynen bu.sansinizz yaver gider de evlendiginiz kisi iyi cikarsa sanslisiniz.yoksa ayvayi yemis oluyosunuz baska bi izahati yok bunun.Başka çocuğun var mi.yurt dışına gelin gidince sorun yasadinmi dil öğrenme yabancı ortam felan
Allah herseyi gonlunce versin insallah gelecekte hersey istedigin gibi sekillenip nasip olurVar canim.5 yasinda bitane oglum var .ikinci oglus yolda iste.buraya gelince sorun yasamayan mi var.gelen damatlarda gelinlerde potansiyel koledir.turkiyede acliktan olmustur hicbisey gormemistir buraya gelince hayati kurtulmustur.gorulen muamele aynen bu.sansinizz yaver gider de evlendiginiz kisi iyi cikarsa sanslisiniz.yoksa ayvayi yemis oluyosunuz baska bi izahati yok bunun.
Ben cok fazla uyum problemi yasamadim okula gittim is buldum calistim.suan hamile oldugum icin calisamiyorum.uyum saglamak biraz insanin kendi elinde.cevre hicbir zaman yardimci olmuyo.surekli bi kiskanclik.sonradan gelen insanlarin azimleri resmen batiyo burdakilere.
Valla ben sansli kesimdenim es yonunden.ama o suan ki aklim olsa kesinlikle ailemden uzaga gitmezdim.yine esimle evlenirdim ama onu turkiyeye gotururdum.
Biraz uzun oldu ama idare edin artik
Vaov! Bu konu nicin buraya tasindi, bu kadar mesaj nasil birikti bu baslikta , en son gelismeler ne...biri bana ozet gecer mi lutfen
Gelismeler hala günlük dizi modunda milim milim ilerliyo pek bisey kacırmadin ama bizimde artık hocaefendinin lmnt ye bos olmadigi gibi bir takim dusuncelerimiz var
Konu niye buraya tasin di sorusunun cevabida konu dert olup akıl verilmekgen cikti
Muhabbetin dibine vurduk ara ara şımardik ama@ipeqbocuqu hoc sımarmadi :)
Sonra mune de (kazen abi yada margarikotin de olabilir)kolumuzdan tuttugu gibi alin burda ne konusuyorsanuz konusun yer isgal edip milletin basini agırtmayin didi