- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
Salak malak ama bizde vurulduk mu ßu salaklara dunyamiz sasiyorErkekler salaktir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salak malak ama bizde vurulduk mu ßu salaklara dunyamiz sasiyorErkekler salaktir
Ya ne rezil olacaksin
biz yibonun bahçesine cisimizi yaptık rezil olmadik
sen bilgisayarlami olacaksin
Olmadi o yanindayken tel.nonu bize ver arayip lmnt yetiss evini su basti kos cabuk diyelim:)L lmnt canim yapman gerekenleri anlatayim eger hanlislik yada eksiklik olursa yada yapman gerekecek baska birsey olursa arkadaslar duzeltsinler
Bak yarin ders cikisi git acil bir isim var direk otubuse binmem lazim bilgisayarı size bırakabilirmiyim falan de hatta eger (ayni mahallede kaldiginizi bildigini biliyorsa)
Iste numarasinida al okulun kapanma saatine yakin ara isinin uzadigini hafta sonu sınav soruları icin falan bilgisayarin lazim oldugunu soyle zahmet olmassa kendisiyle goturup goturemeyecegini sor eger goturebilecegini soylerse sabah ara evdeysen müsaitsen gelip alabilirmiyim diye sor ve git al hatta giderkende bi tabak kdk borek bisey gitur tesekkur mahiyetinde
Ama soylediklerim arasinda sacma yada olumsuz birsey varsa herkes fikrini soyleyebilir
Olmadi o yanindayken tel.nonu bize ver arayip lmnt yetiss evini su basti kos cabuk diyelim:)
Imdaat evimi şu basmış otobüsle gidiyorum bilgisayarimi siz getirin he komşu de hülya koçyiğit gibi koşarak eve git
Kendi adına konuş canımSalak malak ama bizde vurulduk mu ßu salaklara dunyamiz sasiyor
Tamam o vakit kendi adima konusayim asik oldum mu dunyam sasiyo felegim donuyo resmenKendi adına konuş canım
Sylphy kiz sınavi nettin nasil gecti
Canim sende birgun birinden hoslan o zaman senin icinde isi gucu bırakır sanada taktik veririz
Hepimiz guzin abla olduk
Allah sevdiceginle ömürlük mutluluk nasip etsin güzellikAyy yerim yaa benim sevdiceğim var zaten arada 450 km. Olsa da taktiklerinize hep açığım tabii
hayır henuz degıllSana ozelden bişey demiştim. Yaptınmi onu peki hatırladın mi. Kefilim falan demiştim
demı yaa. olumsuz bısey oldugunda ınsan hıssetmez mı.. hıssederdım ıllakı. kaldıkı benım duygularımı bıldıkten sonra hıc yuz vermeyebılırdı de..
fazla abartı olur sanırım :))yaa keşke şimdi bişryler yapsan da götürsen fena mı olur