- 19 Mart 2016
- 6.678
- 9.326
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamm :)Evet süper olabilir hem evini ogrenirsin.
bak bu fikrini uygula
benım hoca efendı de eklıymıs bı de burayaSUSUN
Evliler bir adım öne çıksın
Şimdi biz burayı kadınlar hamamina çevirdik.bize erkek görüşü lazım.
Evliler hemen kocaniza olayı anlatın erkek olarak bize fikir versinler ya da cakma nickle üye olsunlar
bize yardım etsinler hemen koşun koca bizim yanina
Ya bizim ki çok çetrefilli,benim sınavların olduğu zamanlarda bi arkadaşımla haber göndermiş bende yok istemiyorum falan zaten hiç hatırlamıyorum adamın yüzünü ,sonra eşim gelmiş iş yerime 5 gün üst üste,tabi ben yokum,benimle çalışan beyler de akraba falan sanmış bana soylememisler sonra 6. gün tam işten çıkacağım karşımda müşteri sandım önce sonra konuşalım falan,yok benim işim falan var derken adam gitti,sonra arkadaş benim face vermiş bizimki de akşam hemen yazdı tabi, ben yine yok falan derken gitti adam, sonra bi daha gelmedi 1 hafta falan ben de merak içindeyim tabi kolluyorum nerde bu diye yok yolunu gözledim,arkadaşımla daha fazla görüştüm bizimkini göreyim diye,yaklaşık 2 hafta uğraştım sonunda tekrar geldi,tanıştık,öyle yani,ay çok uzun oldu
Yok ya zor olan bişey değil hangi şehirde sin söyle yapıp göndericem sanayok ya o ısı elıme yuzume bulastırıyorum ben
evet evet evlılerden alalım fıkırlerıı :) erkek ınce dusunur mu o kadar. ozellıkle bılgısayarı verme konusunda aklıma dırek o geldıgı ıcın :d
Ya şimdi biliyomu kesin ve kes senin ondan hoşlandığını emin misin ona göre adım atmamiz lazimSoyle bisey yapsam. Yarin benim dersim erken bitiyo. Plansiz bi sekilde cikista isim cikti diyelim. Bende dersle alakali iste agir bisey bilgisayar olabilir mesela. Ona versem bi iki saatlik isim var. Eve ugrarsam gec kalabilirim. Direk okulun onunden binip otobuse gidicem desem. Aksilikte o ki hafta sonu da bilgisayarla halletmem gereken isim var. Direk sizden alsam aksam uzeri olur mu desem. Cok mu acik acik rengimi belli etmis olurum yaa. Okula birak donuste alirsin falan diye dusunmez heralde demii.
Yok ya kadınlar detaycıdır,erkekler düzdür,hani cem yılmaz ın bi oyunu var dı çok güzel anlatmıştı, o kadar detaycı düsünemezler,evet evet evlılerden alalım fıkırlerıı :) erkek ınce dusunur mu o kadar. ozellıkle bılgısayarı verme konusunda aklıma dırek o geldıgı ıcın :d
ya aslında becerıklıyım o konularda ama ne bılıyım. belkı adam hoslanmıyodur bu tarz seylerden :/Yok ya zor olan bişey değil hangi şehirde sin söyle yapıp göndericem sana
sacma degıl demı yaa emınsınızYok kız erkekler genelde düz mantıktırlar
Biz herseyin ıncığına cıncığına kadar irdeliyoruz
Ama su var ki biz kadinlar genelde yapi olarak ayniyiz erkeklerde hepsi baska bir dunya
Fikrin gayet iyi tek yapman gereken sey isi eline yuzune bulastirmaman
onu bılıyorum ama yınede ınsan rezıl olur muyum acaba dıye bı dusunuyoo ya.Yok ya kadınlar detaycıdır,erkekler düzdür,hani cem yılmaz ın bi oyunu var dı çok güzel anlatmıştı, o kadar detaycı düsünemezler,
yanı kulagına gıttı ondan hoslandıgım soylentılerı evet... bunu bılmesıne ragmen bugun gayet sıcak konustu benımle. sırıta sırıta. hıssedıyorum ya. onda da var galıba bıseyler ama yınede dedıgım gıbı arkadas kafamı karıstırmaya yetıyoYa şimdi biliyomu kesin ve kes senin ondan hoşlandığını emin misin ona göre adım atmamiz lazim
Boşver onun ne düşündüğünü,sen hoşlanır mıydın onu düşün hem daha ben midesini düşünmeyen adam görmedimya aslında becerıklıyım o konularda ama ne bılıyım. belkı adam hoslanmıyodur bu tarz seylerden :/
Erkekler salaktirYok kız erkekler genelde düz mantıktırlar
Biz herseyin ıncığına cıncığına kadar irdeliyoruz
Ama su var ki biz kadinlar genelde yapi olarak ayniyiz erkeklerde hepsi baska bir dunya
Fikrin gayet iyi tek yapman gereken sey isi eline yuzune bulastirmaman
Sana ozelden bişey demiştim. Yaptınmi onu peki hatırladın mi. Kefilim falan demiştimyanı kulagına gıttı ondan hoslandıgım soylentılerı evet... bunu bılmesıne ragmen bugun gayet sıcak konustu benımle. sırıta sırıta. hıssedıyorum ya. onda da var galıba bıseyler ama yınede dedıgım gıbı arkadas kafamı karıstırmaya yetıyo
yanı kulagına gıttı ondan hoslandıgım soylentılerı evet... bunu bılmesıne ragmen bugun gayet sıcak konustu benımle. sırıta sırıta. hıssedıyorum ya. onda da var galıba bıseyler ama yınede dedıgım gıbı arkadas kafamı karıstırmaya yetıyo
Ya ne rezil olacaksinonu bılıyorum ama yınede ınsan rezıl olur muyum acaba dıye bı dusunuyoo ya.