- 19 Mart 2016
- 6.678
- 9.326
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de bazen fazla simaariyoruzKizlar girgir samata biyana biraz dikkat edelim.bikacimiz uyari aldik bile.o degil olan konuya olcak.birdaha hicbisekilde haber alamiycaz.konu disina cikmamaya ozen gosterelim
Ne uyarisi kiz nettik ki valla ben uyari falan almadimKizlar girgir samata biyana biraz dikkat edelim.bikacimiz uyari aldik bile.o degil olan konuya olcak.birdaha hicbisekilde haber alamiycaz.konu disina cikmamaya ozen gosterelim
Vallahi kayiplara karisti.son tavsiyeleri alamadan uyudu galiba.oofff yarin olsun artik biseyler.bizim kizda pek utangac cikti ya.cok belli ediyo.oysa hicbisey yokmus gibi davranabilsen L lmnt hersey daha kolay olcak.en azindan arkadas ayagindan baslayacak biseylerBu lmnt nerde bu burada yaşıyoruz resmen o bir burnunu gösteriyor gerisi yok:/
Konu disina cikmayin diye canim.boyle giderse alcan zaten az kaldiNe uyarisi kiz nettik ki valla ben uyari falan almadim
Bize yap bize yap ben beceriksizim
genel yiyiciyim yap getir lmntnin konusuna kuru kuru gitmiyor
Yapma beeeeKonu disina cikmayin diye canim.boyle giderse alcan zaten az kaldi
Allah sizleri nettmiye hemi canlarim benim.
Iki dakika okul isleriyle ilgilenmeue gelmiyo vallahi kac sayfa geride kalmisim
Simdi hangi birinize yaziyim tek tek cevap
Tamam aklimda kalanlarla basliyorum. Tamam kek yapayim gotureyim yarin. Anlastik kekim kotu olursada mi gotureyim
Buzlukta sarmam vardi onu da mi gotursem yaa bide borek falan mi yapsam. Ayy tutmayin beni yiiiiaaa
Bu arada bi arkadas sey demis faceden ekle diyee. O da yakindir vallahi artik sabrim kalmadi. Her ayagima gelen firsati kacira kaciraa deli olcam burda
Zaten adam niyeti az cok anlamistir.
O degil de cidden benim pesimemi kostu la o aksam
Immmm bide sey artik bugun ondan o tepkiyi aldiktan sonra okulda tutmayin beni konusiciiimm onunla
Ayrica da sakin facede falan reklam yapmayin konumu hee ayy rezillik diz boyu yaa turkiye nin gundemini degistiriyomusum bide. Saf salak asik kizin kacirdigi firsatlar diye bide film yapiliyomus adima falan ay ne diyorum ben yaa ne sacmaliyorum :/
O degilde gercekten dusununce Allah veriyo bana tevafuklari ben kaciriyorum yaa. Hayir hoca efendi diyecek kii bu kiz benden hooossslasiyooor mu yoksa aradaki baaaggggyan yalan mi dedi dicekk. Sonu ne olur bilmiyorum ama eger olumlu biseyler olur isee, ben bunlari tek tek anlatip, okuyup gulerken gelismeleri bizzat girip size de yazacagimm
Baska atladigim konu var mi hatirlayamadim bi an yazdiklarinizdan.
Bu arada cok seviyorum siziiin hepinizii
Sadece pasta götür pikniğe gider gibi dolma sarma börek çörek götürme.mutlaka pastadan ona da ikram et.sonra nasıl felan diye sor kacma:/Allah sizleri nettmiye hemi canlarim benim.
Tamam aklimda kalanlarla basliyorum. Tamam kek yapayim gotureyim yarin. Anlastik kekim kotu olursada mi gotureyim
Buzlukta sarmam vardi onu da mi gotursem yaa bide borek falan mi yapsam. Ayy tutmayin beni yiiiiaaa
Bu arada bi arkadas sey demis faceden ekle diyee. O da yakindir vallahi artik sabrim kalmadi. Her ayagima gelen firsati kacira kaciraa deli olcam burda
Immmm bide sey artik bugun ondan o tepkiyi aldiktan sonra okulda tutmayin beni konusiciiimm onunla
Ayrica da sakin facede falan reklam yapmayin konumu hee ayy rezillik diz boyu yaa turkiye nin gundemini degistiriyomusum bide. Saf salak asik kizin kacirdigi firsatlar diye bide film yapiliyomus adima falan ay ne diyorum ben yaa ne sacmaliyorum :/
O degilde gercekten dusununce Allah veriyo bana tevafuklari ben kaciriyorum yaa. Hayir hoca efendi diyecek kii bu kiz benden hooossslasiyooor mu yoksa aradaki baaaggggyan yalan mi dedi dicekk. Sonu ne olur bilmiyorum ama eger olumlu biseyler olur isee, ben bunlari tek tek anlatip, okuyup gulerken gelismeleri bizzat girip size de yazacagimm
Yarin beraber aglayan pasta yiyecekler insallahYarın beraber çıksanız aslında ne hoş olur dimi
Bak gotur biseyler .sabah ilk isin onu kollayip soylemek olsun.eger yine yiyemezse ilk gordugun yerde yiyecek biseyler getirmistim ama 2 seferdir size kismet olmuyo anlamadim gitti dersin.o da heralde biseyler soyler bak mutlaka gotur bisey yarin.boylelikle sohbet gelisirAllah sizleri nettmiye hemi canlarim benim.
Yaa lutfen giiit ve sinavina caliiiss. Dua edicem senin icin. Allah cidden razk olsun ama git calis lutfen yaa Allah yardimcin olsunn
Sen hala burDamisin:/ sınavların çok kötü geçti diye konu acarsin sonra:/
Yaa keske giderken karsilassak okula yaaYarın beraber çıksanız aslında ne hoş olur dimi
Okulu bilmem de sokakta birbirimizi rontgenliyoz herhaalSadece pasta götür pikniğe gider gibi dolma sarma börek çörek götürme.mutlaka pastadan ona da ikram et.sonra nasıl felan diye sor kacma:/
kacsanda fazla uzaga kacamazsin; )okulda olmadı sokakta yakalanirsin