öğretmen arkadastan hoslanmakk.....

Dimi, zaten kalp caglayan resmen:))
Aaa bak guzel bi kek yap gotur okula kız. . Maharetli oldugunu gorsunn;:KK66:)
gecenlerde yaptım goturdum kek borek falan. baya ovduler benı yıyenler yaa :) o da duydu hatta ama ona kalmadıı ne yazıkkı :/

Valla bu günkü en güzel konu sizinki vadesine bak ilişki durumu varmı palasimlarina bak az çok belli eder.eğer yoksa atıl kurt:KK66: hiç samimi kim deniz yokmu okulda ortam oluşturacak siz de tek yaşıyorsanız hah bir ortak nokta daha adamın burcu ne:KK66:ordan karakter analizi yaparim:KK66:birde tenefuslerdeki mesken yerin artık öğretmenler odası öke.:KK66:

Valla bu günkü en güzel konu sizinki vadesine bak ilişki durumu varmı palasimlarina bak az çok belli eder.eğer yoksa atıl kurt:KK66: hiç samimi kim deniz yokmu okulda ortam oluşturacak siz de tek yaşıyorsanız hah bir ortak nokta daha adamın burcu ne:KK66:ordan karakter analizi yaparim:KK66:birde tenefuslerdeki mesken yerin artık öğretmenler odası öke.:KK66:
bende tek yasıyorum evet. ogretmenler odası tamam :KK70:
burcunu bılmıyorum ama sanırım temmuzda dogmus. facede herkese acık dogum gunu pastası paylasmısta temmuzda ordan baktım :KK70: anlar mısınız burcardan ? bende oglagım :KK70:

Be
aynı okulda ıkımızde ogretmenız. onun gorustugu bırısı varmı bılmıyorum ama ben ondan fazlasıyla etkılendım. pek bır konusmuslugumuz ıse yok ne yazıkkı.. ogretmenler odasına o da bende pek fazla takılmayız.... oda pek samımı degıl okuldakılerle bende mesafelıyım.
bu arada hafta sonu benım evımın yakınlarında bı apartmandan cıkarken gordum onu uzaktan. bırazcık arastırdım bugun ve komsu oldugumuzu da ogrendım.
bu sekılde bı sansım var mı bılmıyorum.. yanı olgun bı sekılde davranıp onu nasıl etkıleyebılırım ? sohbetı nasıl ılerletebılırım ? :KK43:(
cocuk gıbı davranmak ıstemıyorum. yanı oyle etkılendıgımı cokta bellı etmeden nasıl dıkkatını cekebılırım ?
Benim aşk hikayem :) ben ve eşim öğretmeniz aynı okulda görev yapıyoruz ilk başlarda sadece arkadaştık sonra ne olduysa birbirimizden etkilendik :) sana tavsiyem asla cıvıtma çok ağır ol ama aynı zamanda etrafnda da görün ve ilgini belli etme hemen bi de araştırdın mı nişanlı sözlü olmasın

Be

Benim aşk hikayem :) ben ve eşim öğretmeniz aynı okulda görev yapıyoruz ilk başlarda sadece arkadaştık sonra ne olduysa birbirimizden etkilendik :) sana tavsiyem asla cıvıtma çok ağır ol ama aynı zamanda etrafnda da görün ve ilgini belli etme hemen bi de araştırdın mı nişanlı sözlü olmasın
yok sozlusu falan yok. bı arakadas ona sana okuldan bırını yakıstırdım demıs benım ıcın. o da sormus merak edıp kım dıye. ama arkadas soylememıs cok heveslı gorunmeyelım dıye, gozunu ac ıyı bak demıs etrafına. o gunden sonra ogretmenler odasına daha bı sık takılır oldu bu kısı. yanı sozlusu nısanlısı olsa orda demez mıydı ben zaten sozluyum dıyee :/
sızın adınıza cok sevındım. olayı nasıl ılerlettınız ya :) bende agır olmaya calısıyorum. ama fazla da agır takılıyorum sanırım yaa :KK70: bu arada benım erkek arkadasım olmadıgını da bılıyo kendısı. bı bayan arkadasla konusuyoduk bız o da o ara ogretmenler odasındaydı duydu benıım erkek arkadasım yok dedıgımıı

bende tek yasıyorum evet. ogretmenler odası tamam :KK70:
burcunu bılmıyorum ama sanırım temmuzda dogmus. facede herkese acık dogum gunu pastası paylasmısta temmuzda ordan baktım :KK70: anlar mısınız burcardan ? bende oglagım :KK70:
Büyük ihtimalle yengeç duygusal yumuşak başlı olur.eniştem yengeç anlam oğlak süper anlasiyorlar:KK66:hoslerim güçlüdür siz onunla çıkacaksınız bize olduysa hepimiz heyecanlandık yarın gelişmeleri yaz merak ederiz:KK66:

öncelikle her göz göze geldiğinizde falan gülümse ona. çok fazla konuşmaya çalışma yani onu bunu bahane edip ikide bir yanına gitme. ama fırsat çıkınca da konuş yani kaçma. gözlerinle bakışlarınla belli et daha çok. ilgini belli etmenin en iyi yolu bence. ilgisini çekeceğim diye yüksek sesle falan konuşup gülme sakın, o çok itici durur erkeğin gözünde. yani onun etrafında ilgi çekmek için uğraşıp başka hallere girme. ağır başlı, güler yüzlü, cool ol :)

bi de sosyal medya hesaplarını didik didik et ilişkisi var mı bak bi az çok belli olur. ama yanlışlıkla ekleme sakın dikkat et :)

hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız :anneadayı::nazar::KK76::KK60:

Büyük ihtimalle yengeç duygusal yumuşak başlı olur.eniştem yengeç anlam oğlak süper anlasiyorlar:KK66:hoslerim güçlüdür siz onunla çıkacaksınız bize olduysa hepimiz heyecanlandık yarın gelişmeleri yaz merak ederiz:KK66:
agzınızdaann bal damlıyo ball yaa :)) ne guzel hıssettınız oylee. hemen yarın bıseyler olur mu bılemem ama zamanla bakalım ınsallah olur yaa hayırlısıyla :))

öncelikle her göz göze geldiğinizde falan gülümse ona. çok fazla konuşmaya çalışma yani onu bunu bahane edip ikide bir yanına gitme. ama fırsat çıkınca da konuş yani kaçma. gözlerinle bakışlarınla belli et daha çok. ilgini belli etmenin en iyi yolu bence. ilgisini çekeceğim diye yüksek sesle falan konuşup gülme sakın, o çok itici durur erkeğin gözünde. yani onun etrafında ilgi çekmek için uğraşıp başka hallere girme. ağır başlı, güler yüzlü, cool ol :)

bi de sosyal medya hesaplarını didik didik et ilişkisi var mı bak bi az çok belli olur. ama yanlışlıkla ekleme sakın dikkat et :)

hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız :anneadayı::nazar::KK76::KK60:
yanı sosyal mecra olarak sadece facesı var. ondada sadece kendı resımlerı var. baya bı baktım. dogum gununu falan erkek arkadaslarıyla kutlayan bır arkadas kendılerı :KK70:
gorudugumde gulumsuyorum tamamdır. kahkaha yok kı dedıgınız gıbı cok ıtıcı olur ve kendıme de yakıstıramam yaa :)
ınsallah guzel haberler verebılırım sıze ılerleyen zamanlarda :)

bunu yapabılırım aslında evet. ama benım derslerım genelde hep 1 saat erken bıtıyoo :KK43: ve bunu butun okul bılıyo :KK70: dırek oyle yaparsam anlasılmazmı hangı amacla yaptıgım :))
okulda fotokopi için kalabilirsin :)

çok hoşuma gitti bu hikaye benim, umarım güzel sonuçlanır bizde buradan sorunlarınızı, mutluluklarınızı takip ediyo oluruz :KK37:

X