gecenlerde yaptım goturdum kek borek falan. baya ovduler benı yıyenler yaa :) o da duydu hatta ama ona kalmadıı ne yazıkkı :/Dimi, zaten kalp caglayan resmen:))
Aaa bak guzel bi kek yap gotur okula kız. . Maharetli oldugunu gorsunn;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecenlerde yaptım goturdum kek borek falan. baya ovduler benı yıyenler yaa :) o da duydu hatta ama ona kalmadıı ne yazıkkı :/Dimi, zaten kalp caglayan resmen:))
Bak bunu tuttum :)Dimi, zaten kalp caglayan resmen:))
Bak iste guzel bi firsatt bu, gene yap gotur. Yiyemeyenler yesin dedim dee o varkenn amaaa. Al sana ışık daha napcannn bu adamagecenlerde yaptım goturdum kek borek falan. baya ovduler benı yıyenler yaa :) o da duydu hatta ama ona kalmadıı ne yazıkkı :/
ısın bu yanını dusunmemıstım bakın :)Maharetlerini ona gösteriyim derken başka talip çıkmasın size dikkatli olun.
Gelişmeleri yaz mutlaka :)tuttugumu koparayım ıs yerınde sevgılı olma olayı ısın en basıt yanı olacak bakalım :)
tamam o zaman ay o ıstesın hep yaparım yahuuBak iste guzel bi firsatt bu, gene yap gotur. Yiyemeyenler yesin dedim dee o varkenn amaaa. Al sana ışık daha napcannn bu adama
tamam canımm. ınsallah olumlu olumlu olurr gelısmeler :)) cok sag olun tekrardannGelişmeleri yaz mutlaka :)
Her şey olabilir. Çok fazla bağlanmamanızı öneririm belki sevgilisi vardır. Sonra moraliniz bozulur.ısın bu yanını dusunmemıstım bakın :)
bende tek yasıyorum evet. ogretmenler odası tamamValla bu günkü en güzel konu sizinki vadesine bak ilişki durumu varmı palasimlarina bak az çok belli eder.eğer yoksa atıl kurt hiç samimi kim deniz yokmu okulda ortam oluşturacak siz de tek yaşıyorsanız hah bir ortak nokta daha adamın burcu neordan karakter analizi yaparimbirde tenefuslerdeki mesken yerin artık öğretmenler odası öke.
Benim aşk hikayem :) ben ve eşim öğretmeniz aynı okulda görev yapıyoruz ilk başlarda sadece arkadaştık sonra ne olduysa birbirimizden etkilendik :) sana tavsiyem asla cıvıtma çok ağır ol ama aynı zamanda etrafnda da görün ve ilgini belli etme hemen bi de araştırdın mı nişanlı sözlü olmasınaynı okulda ıkımızde ogretmenız. onun gorustugu bırısı varmı bılmıyorum ama ben ondan fazlasıyla etkılendım. pek bır konusmuslugumuz ıse yok ne yazıkkı.. ogretmenler odasına o da bende pek fazla takılmayız.... oda pek samımı degıl okuldakılerle bende mesafelıyım.
bu arada hafta sonu benım evımın yakınlarında bı apartmandan cıkarken gordum onu uzaktan. bırazcık arastırdım bugun ve komsu oldugumuzu da ogrendım.
bu sekılde bı sansım var mı bılmıyorum.. yanı olgun bı sekılde davranıp onu nasıl etkıleyebılırım ? sohbetı nasıl ılerletebılırım ? (
cocuk gıbı davranmak ıstemıyorum. yanı oyle etkılendıgımı cokta bellı etmeden nasıl dıkkatını cekebılırım ?
evet ıste ısın en kotu yanı o olur ne yazıkkı :/Her şey olabilir. Çok fazla bağlanmamanızı öneririm belki sevgilisi vardır. Sonra moraliniz bozulur.
yok sozlusu falan yok. bı arakadas ona sana okuldan bırını yakıstırdım demıs benım ıcın. o da sormus merak edıp kım dıye. ama arkadas soylememıs cok heveslı gorunmeyelım dıye, gozunu ac ıyı bak demıs etrafına. o gunden sonra ogretmenler odasına daha bı sık takılır oldu bu kısı. yanı sozlusu nısanlısı olsa orda demez mıydı ben zaten sozluyum dıyee :/Be
Benim aşk hikayem :) ben ve eşim öğretmeniz aynı okulda görev yapıyoruz ilk başlarda sadece arkadaştık sonra ne olduysa birbirimizden etkilendik :) sana tavsiyem asla cıvıtma çok ağır ol ama aynı zamanda etrafnda da görün ve ilgini belli etme hemen bi de araştırdın mı nişanlı sözlü olmasın
Büyük ihtimalle yengeç duygusal yumuşak başlı olur.eniştem yengeç anlam oğlak süper anlasiyorlarhoslerim güçlüdür siz onunla çıkacaksınız bize olduysa hepimiz heyecanlandık yarın gelişmeleri yaz merak ederizbende tek yasıyorum evet. ogretmenler odası tamam
burcunu bılmıyorum ama sanırım temmuzda dogmus. facede herkese acık dogum gunu pastası paylasmısta temmuzda ordan baktım anlar mısınız burcardan ? bende oglagım
agzınızdaann bal damlıyo ball yaa :)) ne guzel hıssettınız oylee. hemen yarın bıseyler olur mu bılemem ama zamanla bakalım ınsallah olur yaa hayırlısıyla :))Büyük ihtimalle yengeç duygusal yumuşak başlı olur.eniştem yengeç anlam oğlak süper anlasiyorlarhoslerim güçlüdür siz onunla çıkacaksınız bize olduysa hepimiz heyecanlandık yarın gelişmeleri yaz merak ederiz
yanı sosyal mecra olarak sadece facesı var. ondada sadece kendı resımlerı var. baya bı baktım. dogum gununu falan erkek arkadaslarıyla kutlayan bır arkadas kendılerıöncelikle her göz göze geldiğinizde falan gülümse ona. çok fazla konuşmaya çalışma yani onu bunu bahane edip ikide bir yanına gitme. ama fırsat çıkınca da konuş yani kaçma. gözlerinle bakışlarınla belli et daha çok. ilgini belli etmenin en iyi yolu bence. ilgisini çekeceğim diye yüksek sesle falan konuşup gülme sakın, o çok itici durur erkeğin gözünde. yani onun etrafında ilgi çekmek için uğraşıp başka hallere girme. ağır başlı, güler yüzlü, cool ol :)
bi de sosyal medya hesaplarını didik didik et ilişkisi var mı bak bi az çok belli olur. ama yanlışlıkla ekleme sakın dikkat et :)
hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız
okulda fotokopi için kalabilirsin :)bunu yapabılırım aslında evet. ama benım derslerım genelde hep 1 saat erken bıtıyoo ve bunu butun okul bılıyo dırek oyle yaparsam anlasılmazmı hangı amacla yaptıgım :))