- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
Öğrencilerden konuyu açıver işte. Biz öğretmenlerin başka konuşacak ne mevzusu varki Hatta sana tavsiyem, etkili bir yöntem olarak; onun olduğu yöne doğru (mümkünse dışarıdayken) sinirlerin çok bozuk vaziyette git(mümkünse neredeyse ağlayacakmışssın gibi). Ama yanına gitme yakınına git. Azıcık insansa, azıcıkta meraktan mutlaka soracaktır ne oldu neyin var hayırdır diye. Şu öğrenci şöyle bir sebeple canımı çok sıktı falan diye gir mevzuya. Sonra işte sorduğun için teşekkürler anlatmak iyi geldi. Sonra bende seni geçenlerde şurdaki apartmandan çıkarken gördüm, sanırım komşuyuz. Sonra hmm ailenle mi oturuyorsun.. Vs. vs. muhabbet tavana vurur zaten.aynı okulda ıkımızde ogretmenız. onun gorustugu bırısı varmı bılmıyorum ama ben ondan fazlasıyla etkılendım. pek bır konusmuslugumuz ıse yok ne yazıkkı.. ogretmenler odasına o da bende pek fazla takılmayız.... oda pek samımı degıl okuldakılerle bende mesafelıyım.
bu arada hafta sonu benım evımın yakınlarında bı apartmandan cıkarken gordum onu uzaktan. bırazcık arastırdım bugun ve komsu oldugumuzu da ogrendım.
bu sekılde bı sansım var mı bılmıyorum.. yanı olgun bı sekılde davranıp onu nasıl etkıleyebılırım ? sohbetı nasıl ılerletebılırım ? (
cocuk gıbı davranmak ıstemıyorum. yanı oyle etkılendıgımı cokta bellı etmeden nasıl dıkkatını cekebılırım ?