öğretmen arkadastan hoslanmakk.....

Evvel nostalji yaptimda en cok guldugum senin su cevabin olmustu
Kiz bigun hastanede oturmus bunlari okuyup guluyodum normalde hastanede pek telefonlada ilgilenmem l
Malum sahis geldi bisey mi var zannetti ne anlamadim telefonun hic elinden dusmuyo dedi cok utanmistim oda bilir cunku telefonla cok ilgilenmedigimi hey gidi genclik

Ama o yali muhabbetinin acildigi gece gulmekten kopmustuk

Yali oayinda anira anira gulmustukm tabi sen ali koca oldu deyince beynimden kaynar sular dokulmustu evkenmeden dul kaldim diye
Bir de su gelin hanim olayi var ya o konuya arada hala bakip gulerim.birde atildik diye yYgara kopartiyorduk gec bile kalmislar bizi atmakta

Kiz ali agaoglunun oglu var mi aceba onkarda iyi takip takistiritorlar 28 milyonluk yalida az degil

Kiz ali aagaoglunun cpcugu cokta gecen sene 20liks evgilisnden bebegi dogdu ben direk ali agaoglunu tavlasamda yirtariz bence
Alicim zengin atla yaptirdigi apartmanlari tanitiyordu en son

Bu nasil kardeslik ya valla pes dedim.

Bence hic konusmasin.@teacherr23 hocam senin yerinde olsam kusura bakma ben el ele tutup sarildigim adama kardesim diyemem der suratina bakmazdim

Yega cımm çok teşekkür ederim canım Doğum günü kutlaman için :)
Günaydın öncelikle hepinize :)
Ya mübarek ne entrikalar kurmuşsunuz. Ben malumunuz sabahın 6sında kargalar kahvaltısını yapmadan kalktığımdan erkenden uyumuşum. Hepsini okudum yazdıklarınızın. Arkasından koşup sarılma fikri cazip geldi Desem yeridir

Kız erkek çağıralım falan diyip kodese düşmeyin yine size ihtiyacım var

Bu arada aramıza yeni katılanlar hosgeldiniz Sefa'lar getirdiniz platonik aşk hikayeme

Bu arada teacher örtmenimmm kıskanmış adam ve resmen ters tepmiş :/

Beğendiğini uygula iste

Konunun tee başında bakmıştım ne oldu son durum acep

Herkesin platonik aşkları varmış. Ya benin çalıştığım okullarda niye hiç bekar erkek olmaz neden neden:))

Ne yazmissiniz oyle.daha 366.sayfadayim bitiremedim bi turlu.az yazin beeeee

Herkesin platonik aşkları varmış. Ya benin çalıştığım okullarda niye hiç bekar erkek olmaz neden neden:))
Bizimkinde de iki üç tane varmış Yeni yeni öğreniyorum ama benim gönlüm hoca efendide yaa :/

Ay olmayacak duaya amin mi diyorum diye de düşünmüyo değilim hani bazen..

Koton prenses gırgır şamata yapmışlar resmen aşk hikayemi geyiğe çevirmişler okumasan da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…