Platonik mi başladı sende de kızyaa bilmiyorum yaa,
aksam gordum
elin adamı yaa,
tanımam etmem
off,zayıflamamm lazımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Platonik mi başladı sende de kızyaa bilmiyorum yaa,
aksam gordum
elin adamı yaa,
tanımam etmem
off,zayıflamamm lazımm
Zaten tum KK uyeleri olarak platonik asktan Allah muhafaza yesilcam oyunculari gobi ince hastaliga tutulucazPlatonik mi başladı sende de kız
yok yaa,Platonik mi başladı sende de kız
Allah cezalarını versin onların,ipeqbojuqu L lmnt minekosan
Kizlar kadinlar kulubu bile bizinle dalga geciyo sayfanin asagisinda islami evlilik sitesinin reklami var cok koca lafi edince otomatik olarak mi o reklam oraya dustu
Amin aminAllah yardımcımız olsun arkidişler :)
aminnAllah yardımcımız olsun arkidişler :)
Alin yazisi guzelim garantiYaw kizlar bilgisi olan varsa beri gelsin evlenecegimiz kisiyi bizmis eciyoz yoksa alin yazisimi.
Alin yazisiysa uzulmicem kader deyip beklicemde
Takip ediyorum konunu canım. İzlemeye almıştım zaten. Valla çok sabırlısın :)@huzurgizemmm ince bilek siz nerelerdesiniz :) burda konu yeniden hortladı :))
Bu arada espoyraz vardı bide ya
Kim kiz dokul bakim hemenipeqbojuqu Donusunboylemiolacakti @yegaaa L lmnt bir hoca efendi de benden....
ama aşırı imkansız. asla düşünmüyodur. çok mutlu oluyorum hayatımda bi yerde var ya adı. ayyyhhhhh
Noluyo kiz acik acik desene gece gece meraktan uykusuz birakacan bizi niye imkansiz kimdir nedir necidiripeqbojuqu Donusunboylemiolacakti @yegaaa L lmnt bir hoca efendi de benden....
ama aşırı imkansız. asla düşünmüyodur. çok mutlu oluyorum hayatımda bi yerde var ya adı. ayyyhhhhh
hocadır ayyy gerçekten içim içime sığmıyor ama aklımdan o tarx düşünceleri çıkarmam lazım. 10 yaş falan var asistanlardan biri. çok karizmatik hayranı kaynıyor ve hemen hemen ünlü ayy çokkk mutlu oluyorum anlatırken bi kere aradım çok heyecanlandım elim mesela diyelim bişey sorucam ama cevapsız oldu çağrım. dönüyo ya aramaya kalbim güm güm ediyo sesimi ayarlıyorum falan. henüz hiç karşılaşmadık bu arada sadece ilgi alanımı biliyo ve yardımcı oluyorNoluyo kiz acik acik desene gece gece meraktan uykusuz birakacan bizi niye imkansiz kimdir nedir necidir
hocadır ayyy gerçekten içim içime sığmıyor ama aklımdan o tarx düşünceleri çıkarmam lazım. 10 yaş falan var asistanlardan biri. çok karizmatik hayranı kaynıyor ve hemen hemen ünlü ayy çokkk mutlu oluyorum anlatırken bi kere aradım çok heyecanlandım elim mesela diyelim bişey sorucam ama cevapsız oldu çağrım. dönüyo ya aramaya kalbim güm güm ediyo sesimi ayarlıyorum falan. henüz hiç karşılaşmadık bu arada sadece ilgi alanımı biliyo ve yardımcı oluyor
bilmiyorum. yok dönmedim ama hocalarla iletişimim sürüyor hayatımı biliyolar. ben de ilgi alanım sebebiyle o hocaya ulaştım. bilgi verme tabi burda evvelim:)) aramızdaKiz nerde nasil tanistiniz hoca asistan falan degince okudugun eski bolume gecis yaptin sandim kiz o sendeki hayranlik olmasin sakin
Beni dinlemen için napmam gerek bilmiyorumki.ben olsam çoktan netlestirdiydimDinlemedim seni valla ya
2 saat once demistim yine tekrarliyirum platonik asktan ince hastaliga tutulacaz sanirimbilmiyorum. yok dönmedim ama hocalarla iletişimim sürüyor hayatımı biliyolar. ben de ilgi alanım sebebiyle o hocaya ulaştım. bilgi verme tabi burda evvelim:)) aramızda
hayranlık gibi ama hak ediyo zaten.yakışıklı asla değil ama müthiş biri ya. off