- 19 Mart 2016
- 6.678
- 9.326
- 36
Geceyim canim toplu halde koca ariyoruzBu ne ya bana niye bildirim.gelmedi 10 sayfa döktürmüşsunuz bana özet geçin ne oldu
Ozeti bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geceyim canim toplu halde koca ariyoruzBu ne ya bana niye bildirim.gelmedi 10 sayfa döktürmüşsunuz bana özet geçin ne oldu
Dogum gubun kutlu olsun mutlu ol senelerceBugün benim doğum günüm ve hoca efendi kutlama gereği duymadı. Gerçi facede duvarım kapalı benim yıllardır. Yani ama bildirim muhakkak gitmiştir demi ?
Çünkü faceden mesaj atan arkadaşlarım oldu :/
Haydi söyle söyle söyle.Kayda değer hiç bişey Yok İnan tatlım
Saçma sapan evlileri çekiştirdik bekarlığımıza sevilmeyişimize isyiiiiiiaaaaannn ettik kendimizce ve 2017 ye beraber girdik.... :) bu kadar :)
Ama size bişey demek istiyorum ben
Dogum gunun kutlu olsun canim mutlu huzurlu nice senelere insallah bu arada eger faceyi aktif kullanmiyorsa bildirimi girmemis olabilirBugün benim doğum günüm ve hoca efendi kutlama gereği duymadı. Gerçi facede duvarım kapalı benim yıllardır. Yani ama bildirim muhakkak gitmiştir demi ?
Senin konunu izlemedeyim hep, yorum yapmak istedim bu sefer :) bende geçen doğum günümde ilgilendiğim çocuktan mesaj beklemiştim deli gibi hemde. Nasıl kızdım facede yazıyo tarih kabak gibi nasıl görüp mesaj atmaz diye. Atmadı o gün tabi. Ertesi gün arkadaşımla bi konu hakkında konuşurlarken konum açılmış, arkadaşım dururmu demiş hemen 'dün spinozanın doğum günüydü bugün yemek yicez' diye. Meğer facede görmemiş, ertesi gün mesaj atmıştı, azarlamıştım hatta. Demem o ki; görmemiş olabilir. Bazen gözden kaçabiliyo Bu arada nice mutlu, aşklı yaşlaraBugün benim doğum günüm ve hoca efendi kutlama gereği duymadı. Gerçi facede duvarım kapalı benim yıllardır. Yani ama bildirim muhakkak gitmiştir demi ?
Banadami arıyonuz kiz benim var ama daha iyi birini bulursanız seçenekleri degerlendiririmGeceyim canim toplu halde koca ariyoruz
Ozeti bu
Nerdesin allahina kurban yuru beHaydi söyle söyle söyle.
Kız beni dinlemedin demi ben sana demedim mi gece mesaj at diye
He kendimize bulduk sana yedek bulmak kaldiBanadami arıyonuz kiz benim var ama daha iyi birini bulursanız seçenekleri degerlendiririm
Sen hala ali Ağaoğlu nin oğluna denk birini arıyorsan daha çok ararsinHe kendimize bulduk sana yedek bulmak kaldi
Ben dedim ki gece 12 de mesaj at iyi yıllar de hem onu dusundugnu belli ederdi hemde cevap yazacak mi onu görürdük. Bide cevap yazmassa toplu mesaj attım der isin içinden çıkardı. Ama oda cevap verseydi artık birşeyler netlesirdi. Ooo beni dinleyen kimNerdesin allahina kurban yuru be
Tecrube konusuyor
He la ex enisteniz mustafa kocSen hala ali Ağaoğlu nin oğluna denk birini arıyorsan daha çok ararsin
Sen en kidemli yarbasisin bir kere evlisinBen dedim ki gece 12 de mesaj at iyi yıllar de hem onu dusundugnu belli ederdi hemde cevap yazacak mi onu görürdük. Bide cevap yazmassa toplu mesaj attım der isin içinden çıkardı. Ama oda cevap verseydi artık birşeyler netlesirdi. Ooo beni dinleyen kim
Oyle saka yapma kiz zati citayi dusure dusure bi hak olduk cok deg yakinda ciddi ciddi nefes alsin yerer diyecek duruma gelicezHe la ex enisteniz mustafa koc
Yok kiz citayi dusurdum nefes alsin yeter
Bu seferde çıta fazla dusmus gibi geldiHe la ex enisteniz mustafa koc
Yok kiz citayi dusurdum nefes alsin yeter
Sonradan kutlamasına çok sevindim canım be mutlu sana :)Senin konunu izlemedeyim hep, yorum yapmak istedim bu sefer :) bende geçen doğum günümde ilgilendiğim çocuktan mesaj beklemiştim deli gibi hemde. Nasıl kızdım facede yazıyo tarih kabak gibi nasıl görüp mesaj atmaz diye. Atmadı o gün tabi. Ertesi gün arkadaşımla bi konu hakkında konuşurlarken konum açılmış, arkadaşım dururmu demiş hemen 'dün spinozanın doğum günüydü bugün yemek yicez' diye. Meğer facede görmemiş, ertesi gün mesaj atmıştı, azarlamıştım hatta. Demem o ki; görmemiş olabilir. Bazen gözden kaçabiliyo Bu arada nice mutlu, aşklı yaşlara
Dinlemedim seni valla yaBen dedim ki gece 12 de mesaj at iyi yıllar de hem onu dusundugnu belli ederdi hemde cevap yazacak mi onu görürdük. Bide cevap yazmassa toplu mesaj attım der isin içinden çıkardı. Ama oda cevap verseydi artık birşeyler netlesirdi. Ooo beni dinleyen kim
Çiçek işi karışırsa Şu proje işinde yine Bi araya gelirseniz konuşmanı öneririm ben canım
Mesengerden bakiyosan hic inanma o mesengere hic aldanma canim bak ben mesengeei hic kullanmam ama gece gunduz beni aktif gosteriyomus kuzenler oyle diyo ama biseyleri begeniyosa kulkaniyirdurGüzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayı teşekkürler canlarım:)
Ama faceye Giriyo görüyorum
Sadece paylaşım yapmıyo
Olabilir belki görmemiştir ama gördüyse de kutlamadı ne yazık ki :) neyse sağlık olsun ya