- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
Bepanten versene kadina hain evlatHe la bir yili devirdik annemden dua allahim nolur pisiklerim iyi olsun kadibdaki beklentiye bak gogus alti pismis:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bepanten versene kadina hain evlatHe la bir yili devirdik annemden dua allahim nolur pisiklerim iyi olsun kadibdaki beklentiye bak gogus alti pismis:)
Bepanten,pudra,siestral tip caresiz hepsini kulaniyor en son gogsunu kucultme hayaleri kuruyor gelmis 58 yasina gogus estetigi dusunuyorBepanten versene kadina hain evlat
Oyle deme ya sirt agrisi falan yapiyormus istiyorsa yapsin valla soyle gizliden halkedebilsem ben bile yapicam :)Bepanten,pudra,siestral tip caresiz hepsini kulaniyor en son gogsunu kucultme hayaleri kuruyor gelmis 58 yasina gogus estetigi dusunuyor
Tek derdi pisik olsun bizim gibi evde kalmamis tabi
Kadının canına tak etmiş artık.Bepanten,pudra,siestral tip caresiz hepsini kulaniyor en son gogsunu kucultme hayaleri kuruyor gelmis 58 yasina gogus estetigi dusunuyor
Tek derdi pisik olsun bizim gibi evde kalmamis tabi
Konunu soluksuz okudum. İkisinin aynı evde kalması işi bozmuş bence.
Bence konuşmalısın. Tripte atma ya bence. Eskisi gibi davran o da Bi noluyoruz desin ? Hoslanıyosa nasıl normal davranabiliyor desin bence
Aynen öyle canım benim. Birazda o düşünsün :)Şaşırt şok et diyorsun şoklama psikolojisi az da o delirsin demi ben günlerdir deliriyorum arkadaş goruyosa nasıl oyle davranabiliyor diye
Aynen öyle canım benim. Birazda o düşünsün :)
Vay vay vay :) sizi gidi çakallar :))Olaylara bak şimdi bir arkadaşım bana çiçek yollamış yeni yıl için samimi bir arkadaşım. Haber verdi. Dedim üstüne adını yazdın mı hayır yazmadım not var sadece ama ismim yok dedi gizli kahramandan çiçek gibi görünecek yani okulda. Hiç çaktırmayacağım. Benimki bana isimsiz kahramandan gelen cicege tepki verecek mi çok merak ediyorum :)
Vay vay vay :) sizi gidi çakallar :))
Süper fikir bak. Bakalım kıskanacak mı senin ki ne yapacak isimsiz çiçeğin sahibini :) yarın gelecek demi okula çiçek ? Kesin görecek demi senin ki ? Hadi bakalım bekliyoruz gelişmeleri hocam :)
Vay vay vay :) sizi gidi çakallar :))
Süper fikir bak. Bakalım kıskanacak mı senin ki ne yapacak isimsiz çiçeğin sahibini :) yarın gelecek demi okula çiçek ? Kesin görecek demi senin ki ? Hadi bakalım bekliyoruz gelişmeleri hocam :)
Tabiki arkadaşının da kıskanma ihtimali yüksek...Ben hayaller kurarken bi de tutup o bendem hoşlanan arkadaşı kıskanır o sinir olur da benimki caktirmazsa bişey iyice dallasa döner ortalık valla
Kayda değer hiç bişey Yok İnan tatlımBu ne ya bana niye bildirim.gelmedi 10 sayfa döktürmüşsunuz bana özet geçin ne oldu
Tabiki arkadaşının da kıskanma ihtimali yüksek...
ama kesinlikle senin ki sana karşı boş değilse başkalarının da sana yürüdüğünü anlarsa muhakkak bişeyler yapar diye düşünüyorum canım :)
Dediğin gibi ortalık karışmaz umarım
Bugün benim doğum günüm ve hoca efendi kutlama gereği duymadı. Gerçi facede duvarım kapalı benim yıllardır. Yani ama bildirim muhakkak gitmiştir demi ?
Çünkü faceden mesaj atan arkadaşlarım oldu :/
Çiçek işi karışırsa Şu proje işinde yine Bi araya gelirseniz konuşmanı öneririm ben canımAyy hadi inşallah yazdığı yazı da çok iyi cicek zaten efsane eğer birazcık ilgisi varsa kıskanır belli eder herşeyi
Doğum günümde bileeee iykiii doğdun demediiiEkliyse bildirim gidiyor