Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence dogru kisiyi bulursak guzel bisey ben toplumdan dolayi evlenmek istemiyirym ki artik bi hayat arkadasim olsun beni sevdigine inansifim gercekten sevecegim biri olsun kendi yuvam kendi hayatim olsun anne olabileyim diye evlenmeyi istiyirum yoksa ara ara bozulsamda sief insanlar ne der diye evliligi dusunmezdimPeki kızlar evlenmek cidden güzel bir şey mi sizce? Yoksa toplum yüzünden mi kendimizi baskı altında hissediyoruz?
Ben evlenmek istiyorm toplum baskisi illaki var ama insan belli bi yasa gelince cocugu olsun istiyor.Peki kızlar evlenmek cidden güzel bir şey mi sizce? Yoksa toplum yüzünden mi kendimizi baskı altında hissediyoruz?
Hocamm noldu ya,demin kafaları cekyorduk, kapılara falan dayanıyorduk,hemen arabeske bagladınıAynen kesinlikle toplum baskısı değilde artık mutlu olmak isterim bende. Yaşlı ve yalnız biri olarak ölmek istemiyorum ben
Dimi Ama okul aşkları da güzel oluyor beHocamm noldu ya,demin kafaları cekyorduk, kapılara falan dayanıyorduk,hemen arabeske bagladını
Çoklu alıntı yapamadım Evvel Ahir ve İpekböcüğü bende sizin gibi düşünüyorum ama İnan'ın çevremde evlenmek için evlenen çok insan var
Doğru genel kanı öyle. Ama yaşımız İnan geç değil.Muhakkak oyleleride var yada birazda su var bu toplumda (yada benim yasadigim kesimde)birey okarak gorunebilmek icin ya duzgun bir mesleginin olmasi lazim yada wvli olman lazim yoksa toplumda soz hakkin dahi onemsenmez bu gibi durumlardan evlenmek isteyen cok ama ben gercekten evlenmeyi istiyirum hatta bazen dusunuyorumda yasim 29 olacak acaba kac sene daha omrum var ya sevdigim evlenecegim insanla uzun bi omur yasayamazsam her kaybettigim yilda bunun verdigi farkli bi aci farkli bi huzun var
Tatlım nerde bende o yüzsüz yürek şarkısı geldi şuan aklımaHocamm noldu ya,demin kafaları cekyorduk, kapılara falan dayanıyorduk,hemen arabeske bagladını
Amaa nedennTatlım nerde bende o yüzsüz yürek şarkısı geldi şuan aklıma
Ne alaka kız? Taktik denedin mi hiç?Tatlım nerde bende o yüzsüz yürek şarkısı geldi şuan aklıma
Bu arada sen kac yasindaydinDoğru genel kanı öyle. Ama yaşımız İnan geç değil.
Manyaksin sen yaHe la bir yili devirdik annemden dua allahim nolur pisiklerim iyi olsun kadibdaki beklentiye bak gogus alti pismis:)