- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
Numqra yapma hastalan cidden hastalan usut atesin ciksinAaa açılma mı diyosun :/ ben kendimi günlerdir ona hazırlıyorum ya :/ ne yapayım. Cidden hasta numarası mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Numqra yapma hastalan cidden hastalan usut atesin ciksinAaa açılma mı diyosun :/ ben kendimi günlerdir ona hazırlıyorum ya :/ ne yapayım. Cidden hasta numarası mı
ben eski kafayım canım ya eğer bu hastalık işide işe yaramazsa olmaz bu işAaa açılma mı diyosun :/ ben kendimi günlerdir ona hazırlıyorum ya :/ ne yapayım. Cidden hasta numarası mı
ablaaaaaaa köpeeeen olıym beni bi gör ablaaaaaaaaa aaapplaaaammmkıyamam size valla ortam aşk kokuyosa kesin el atmıştım bile
Iste diyorum hastalansin aksamin bi vakti mesaj atsin hasyaneye gidicem cok kotuyum taxiye yalniz binmeye cesaret edemiyorum gelirmisin diye arasinYa ben askimdan genersem gidip acilamazdim.
Ama acilip evlenenlerde var.
Bence biraz yakinlasma sagla sen yalniz yasayan birisin ne bileyim tamirat icin yardin iste hasta geberiyom de doktora gitursun
Allahtan baska bisey isteseymisdin olacakmisKiz @mangolubira yuvaya don gel iki kelam edelim
bendede kilo problemi var :) güzel olduğuna eminim canımValla suan afeti devran olsamda degisecek birsey yok 4 duvardan daha fazlasi beni gormuyir
Ha rahatsiz oldugum duruma gelirsek dis gorunusumde kilolarim disinda rahatsiz oldugum bi sikintim yok cok sukur elim yuzum duzgun erkek gibitakilan kizlar gibi erkek pantolonuna montuna benzer giyip erkek gibi gorunenlerdende degilim ama bi erkek bana hislerini belli edince ister istemez ya istem disi geri cekiyorum kendimi yada kankaya bağlıyorum
Hayirdir kiz platonik vuruldun mu yoksaablaaaaaaa köpeeeen olıym beni bi gör ablaaaaaaaaa aaapplaaaammm
oyy kıyamam sana ne oldu anlat canımablaaaaaaa köpeeeen olıym beni bi gör ablaaaaaaaaa aaapplaaaammm
Esolusu su iciyodum bogazima takildi guldurudn beniablaaaaaaa köpeeeen olıym beni bi gör ablaaaaaaaaa aaapplaaaammm
olmuyo aşk istiyorum gelmiyo lmnt nerelerdeydin çok şanslısın evveeeel nassın caanaaam ipeeek kııızzzoyy kıyamam sana ne oldu anlat canım
Ya aslinda kac vakit oncesine kadar sanirim ben cirkinim diye dusunuyordum ama cevremdekiler hep guzel bi simam oldugunu soylerbendede kilo problemi var :) güzel olduğuna eminim canım
bizde fingirdek özellikler yok sadece net insanlar böyle mıç mıç yapamaz
ama erkeklerde bundan hoşlanıyo valla
ben de olamıyomEsolusu su iciyodum bogazima takildi guldurudn beni
Yine kime asik oldun
Ben asik bile olamiyorum esmileri stalkliyorum
Iyiyiz sukur seni gorduk daha iyi olduk sende hos geldin guzelimolmuyo aşk istiyorum gelmiyo lmnt nerelerdeydin çok şanslısın evveeeel nassın caanaaam ipeeek kııızzz
Tamam canim kendine dikkat et demiyorum hasta olman lazim insallah usutur hastalanirsin :)Malum duymussunuzdur İstanbul'da elektrik kesintileri var. Telefonumun şarjı bitmek üzere ve ve elektrik hala yok öpüyorum hepinizi çok. Hayırlı geceleriniz olsun efendim siz konusun yarın katılacağım ben :)
Hii bende asik oldun sandimolmuyo aşk istiyorum gelmiyo lmnt nerelerdeydin çok şanslısın evveeeel nassın caanaaam ipeeek kııızzz
seni engelleyen şey ne peki ben flört işlerini pek sevmezdi mesela imnt gibi bir platonik işe dayanamazdım :))Ya aslinda kac vakit oncesine kadar sanirim ben cirkinim diye dusunuyordum ama cevremdekiler hep guzel bi simam oldugunu soyler
Erkekler mevzusuna gelincedemesela yeni gittigim bi ortamda bi erkek varsa genelde bi sekilde benimle muhattap olmaya konusmaya calistigini fark ediyorum yani cok fazla yakinlik gosterende oldu ilgi alaka belli eden ama omrum boyunca acilan bi elin parmagini gecmez