yok canım. ben geldım ıstanbuldayım :) pazartesıyı beklıyorum heyecanla :) sızı de ozledım tabıı :)))Toplastik
Okuz efendiyle gelismemi var yoksa@evvelahir kos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım. ben geldım ıstanbuldayım :) pazartesıyı beklıyorum heyecanla :) sızı de ozledım tabıı :)))Toplastik
Okuz efendiyle gelismemi var yoksa@evvelahir kos
heyecanliymis be yaaaacanım en son ben ona mesaj attım gecen hafta. mesajıma cevap gelmedı. mesajın ıletıldıgı kesın gıbı hatta gordugu bıle kesın net gıbı ama gormedıgı konusunda da endıselerımız var ısrarlaa
ben bu hafta ızınlıydım gıtmedım okula azıcık uzaklasayım ıstedım :) mesajımı da cevapsız bıraktıgı ıcın kendı kendıme trıplere gırdım. selam falan verdıgınde oralı olmamaya calıstım kendımce. ama su bı haftada cok ozledıgımı de farkettım okuz efendımı yanı pazartesı bakalım neler olacak :)
amın canım ınsallahheyecanliymis be yaaaa
hayirlisi olsun ne diyelim :)
konuyu bastan takip ettim ama sonunu edemedim
konu sahibesi çok kisa bi sekilde sonucu ozetleyebilirmisin benim için
su an kussun galuba onu anladim son sayfadan :)
canım bı oncekı sayfanın sonunda son gelısmelerı ozetledım :)Ayol ne ogretmen arkadasmış destan olduuuu mubarek bende başını takıp edyrdum knu ucmuş bırı bıze anlatsın ya merak ettm bu kadar mesaj kalabalıgına bakılırsaaa knu sahıbbı evlenıyordt heralde
yok yok konu kapanmsin diye geyige tasindi yaAyol ne ogretmen arkadasmış destan olduuuu mubarek bende başını takıp edyrdum knu ucmuş bırı bıze anlatsın ya merak ettm bu kadar mesaj kalabalıgına bakılırsaaa knu sahıbbı evlenıyordt heralde
canım en son ben ona mesaj attım gecen hafta. mesajıma cevap gelmedı. mesajın ıletıldıgı kesın gıbı hatta gordugu bıle kesın net gıbı ama gormedıgı konusunda da endıselerımız var ısrarlaa
ben bu hafta ızınlıydım gıtmedım okula azıcık uzaklasayım ıstedım :) mesajımı da cevapsız bıraktıgı ıcın kendı kendıme trıplere gırdım. selam falan verdıgınde oralı olmamaya calıstım kendımce. ama su bı haftada cok ozledıgımı de farkettım okuz efendımı yanı pazartesı bakalım neler olacak :)
aynen oyle oldu :) ask hayatım dondu geyıgeeyok yok konu kapanmsin diye geyige tasindi ya
o kadar syafanin hepsi ogretmen arkaas deildir herhalde
dostluk grubu olusturmsular burda bence :)
hadı bakalım ınsallah ınsallahArtık tatıl gelıyr ılksezon fınalı saglam oldun :) ıkncı sezon takıpteyız
hahahah a$k dedigin karsilikli olur ama hocam benceaynen oyle oldu :) ask hayatım dondu geyıgee
yok yok konu kapanmsin diye geyige tasindi ya
o kadar syafanin hepsi ogretmen arkaas deildir herhalde
dostluk grubu olusturmsular burda bence :)
yoo karsılık yok. platonık ask hayatım demelıydımhahahah a$k dedigin karsilikli olur ama hocam bence
karsilik varmi diyorsun
evi yakindi kahva içebilidnmi evlerden birinde :))
Aynen canım, ne tavırlı davran ne çok yumuşak seviyeli ama normal davran. Selamını al-ver. Mesajı da o zaman sorsan olurdu önemsiz, normal bir şey havasında ama yollama sebebini açıklamak gereği asla duyma. Msj ı da deşme artık derim bu kadar süre geçtikten sonra önemli hale gelir.eskısı gıbı selamımı vereyım ben demı trıp atmıyım bosuna :)
ne muaallak yasadık be kac haftadır :)
bı ıkı konustuktan sonra dırek mesaj yolladım gelmedı sanırım dıye dalgaya vuraraktan mı sorayımAynen canım, ne tavırlı davran ne çok yumuşak seviyeli ama normal davran. Selamını al-ver. Mesajı da o zaman sorsan olurdu önemsiz, normal bir şey havasında ama yollama sebebini açıklamak gereği asla duyma. Msj ı da deşme artık derim bu kadar süre geçtikten sonra önemli hale gelir.
Hoşgeldiinn yaa var ya bazen diyorum ki buluşup konuşmalıyız neyse dualarla desteğe devam@ipeqbojuqu @EvvelAhir @gulendam_34 @minekosan @Mazef Sylphy vee dıger nıklerı aklımaa gelmeyenleeeerrr D toplassanızzaaa ben ıstanbula geldım
hosbuldum canımm :d ay sorma ne geyık yapardık varyaa bırlıktee :)Hoşgeldiinn yaa var ya bazen diyorum ki buluşup konuşmalıyız neyse dualarla desteğe devam
cok sempatık olııııcııııımmm :) en sempatık en sevımlı ben olıııcııımmm :) yok yok trıplı davranmam tovbee bıdahaPazartesi en sempatik haline bürünüp gayet tatlı bir şekilde hal hatır sor şimdiye kadar konuşamadığın kadar muhabbet etmeye çalış söz zaten mesaja gelir sakın ha tripli konuşma meraklı sor neden ulaşmadı acaba vs hadi göreyim seni