Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim hala ayni devam. Nerelerdesin sen bakim :) evvelahir de yokLmnr 2 gundur kodestrydim varmi gelisme canim
Kiz mapustaydik bu sefer hic yere attilar bizi iceriyeYok canim hala ayni devam. Nerelerdesin sen bakim :) evvelahir de yok
Yine ne yaptiniz ki ? Kime satastiniz yinee :)Kiz mapustaydik bu sefer hic yere attilar bizi iceriye
Eeee sende az bicik bibgelisme gordumde artik hayirlisiyla bu bakisip gulusmeyi sohbet muhabbetle taclandirsak olmaz mi
Valla cok ciddiyim bu sefer masumuz bence ne kimseye satastik nede baska biseyYine ne yaptiniz ki ? Kime satastiniz yinee :)
Bakalim sohbet icin ugrasiyoruz canim
Noldu ya olumsuz bişey mi oldu anlatsanabu ısın olmayacagını dusunuyorum ve farkındayım ben artık. daha fazla uzatmayalım....
KONU NORMAL GIRGIR SAMATA SEKLINDE DEVAM EDEBILIR ISTERSENIZ :)
SIZLERI SEVIYORUM. hersey ıcın COK COK COOK SAG OLUN :)
Liseli ergen gibi davranma lütfen.hemen olacak diye bisey yok.illa olacak diye de birşey yok.birşey olmuyor diye ne bu bunalım.silkelen kendine gel.ââa sinirlendim
soyle dıyeyım. kotu bısey oldu. ve olmayacagını bılıyorum artık onunla... ben bı adım attım bı konuyla alakalı ona. ondan bekledıgım cevabı alamadım. ve anladım kı bana karsı olan davranısları sıradan bı ogretmene olan davranısları gıbı. ben anlamak ıstedıgım gıbı anlamısım. yada kendısı egosunu tatmın etmıs bana o sekılde davranarak bılemıyorum.Liseli ergen gibi davranma lütfen.hemen olacak diye bisey yok.illa olacak diye de birşey yok.birşey olmuyor diye ne bu bunalım.silkelen kendine gel.ââa sinirlendim
soyle dıyeyım. kotu bısey oldu. ve olmayacagını bılıyorum artık onunla... ben bı adım attım bı konuyla alakalı ona. ondan bekledıgım cevabı alamadım. ve anladım kı bana karsı olan davranısları sıradan bı ogretmene olan davranısları gıbı. ben anlamak ıstedıgım gıbı anlamısım. yada kendısı egosunu tatmın etmıs bana o sekılde davranarak bılemıyorum.
dedıgın gıbı ılla kı olacak dıyede bısey yoktu zaten. hayırlısını ıstedım hep Rabbımden ve bugun yasadıgım olayı yasadım. belkıde gerceklerı gormem ıcın yasamam gerekıyomus...
aynen canım. her serde vardır bı hayır dedıklerı bu sanırım...Kesinlikle her işte bir hayır var aylarca gönlünü aklını bu Adama bağlayacaktın. İnşallah çok daha Mutlu olacağın çok daha doğru Bi insanla karşılaşman için kapandı bu kapı