Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boyle bıseye gercekten hıc hazır degılım sanırım suanda :)Hatta diyodunya bir öğretmen benden hoşlanıyor galiba diye.ona bak bakalım belki daha uygunsunuzyr burbirinize
İyi yapmissin selamını almadan iyice siserdi.sen mesajını okumazsan okuma umurumda değil havası ver :))ıste bugun ılk gordugumde selam verdı selamını aldım o kadar. yuzsuz herıf.
sonrasında ben cıkıyodum okuldan, o da o ara bahcedeydı. hıc oralı olmadım bakmadım oldugu tarafa bıle... bastım gıttım
Aman az samimiyetten bisey olmazboyle bıseye gercekten hıc hazır degılım sanırım suanda :)
kız nası umrumda olmasın. butun gun agladım. sınıftan dısarı cıkmadım falan dusun. karsılastıgımızda da mudurun odasının onunde karsılastık. ızın almak ıcın gıtmıstım. o ara gordum onuda. gormez olaydımİyi yapmissin selamını almadan iyice siserdi.sen mesajını okumazsan okuma umurumda değil havası ver :))
o zaman geri çekilmekle iyi yapmışsın bakalım kaçan kovalanacak mı inşallah bim de o senin yolunu gözler artıkhakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallahyok onlar hıc konusmuyolar ya. hıc konusurlarken gormedım dıyebılırım hatta. hoca efendı pek kımseyle muhatap olmuyo okulda
Olmasın ayol.olsada belli etme.laf soksaydin hatta.mesajlarına bakmicaksan niye taşıyorsun o telefonu diye.kız nası umrumda olmasın. butun gun agladım. sınıftan dısarı cıkmadım falan dusun. karsılastıgımızda da mudurun odasının onunde karsılastık. ızın almak ıcın gıtmıstım. o ara gordum onuda. gormez olaydım
ınsallah canım hepımız ıcın hayırlısı. kacan kovalanır taktıgı bende ıse yaramıyo ya arkamdan kımse gelmıyoo zaman geri çekilmekle iyi yapmışsın bakalım kaçan kovalanacak mı inşallah bim de o senin yolunu gözler artıkhakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah
ay onu hoc yapamam ıste ben daha kendım yuzlesemedım dogru durust cevap yazmamasıyla bıde onunla mı yuzleseyımOlmasın ayol.olsada belli etme.laf soksaydin hatta.mesajlarına bakmicaksan niye taşıyorsun o telefonu diye.
zaten kafamda bı hafta gıbı ızın alma dusuncem vardı aılemın yanına gıtmek ıcın. bu olayda olunca dedım madem gıdeyım.Hakkinda hayirlisi olsun cnm keske izin almasaydin kacmakla bi yere varamazsn vardır bunda da bir hayr sıkma canini
yok kız ne askı ıtıraf etmesı. o zaman okula hıc gıdemezdım vallahıMesajin içeriği neydi aşkını mi itiraf ettin.nedir seni bu kadar üzen mesaj
Ee ne yazdın ya söyler misiniz lutfenyok kız ne askı ıtıraf etmesı. o zaman okula hıc gıdemezdım vallahı
Canim ya okudum mesajlari cok sinir oldum su hocaefendiye neyse eger sen o kisinin tavirlarindan seni umursamadigindan eminsen bos ver gorunxe bile gormezden gel selam verirse al ama gorunce takma bile selamini almassan kendini bisry sanacakyok kız ne askı ıtıraf etmesı. o zaman okula hıc gıdemezdım vallahı
Canim lmnt hangi konuda bilmiyorumda kendiyle ilgili bi mevzuda mesaj atmis hocaefendiye hocaefendi mesaji goruldu yapmamis ustune ustluk sonradanda girmis vatsapa sabahta bisey olmamis gibi selam vermis nizim kiza lmnt de hocaefwndinin kendisini umursamadigini dusunyyorNe olmus tam anlamadim ama biraey olmuyorsa ya daha iyisi olacagi icin olmuyordur,ya da olmamasi gerektigi icin olmuuordur lmntcim sana hoca efendimi yokk bosver