- 19 Mart 2016
- 6.678
- 9.326
- 36
Evet mesaj gelmis ama gormemisim
ben ozaman laf yetistirmektwn mune nin samuray kilicini bile gormedim
kiz soracaktim bizi hangi hain sikayet ettide kodeai boyladik been o gelin yada onun hediyeler aldigi 7 ceddinden biri diye supheleniyorum
Du bi sorayim yaBende nikini hatirlamiyomda kesin gelinhanim sensin dedigimiz bi abla vardi ya bende ondan supheleniyorum
O gorumce bizi aninda satmisBende nikini hatirlamiyomda kesin gelinhanim sensin dedigimiz bi abla vardi ya bende ondan supheleniyorum
Banda soyle hasmimizi taniyalimDu bi sorayim ya
Söylemem biz içerde çok degistik mazallah hasmimixi pıçaklarsin falan sonracigima senin mahpus damlarinda çürümeni meseleninde kan davasina donmesini göze alamamBanda soyle hasmimizi taniyalim
Neyse kendi bilir gorumce otursun sirkette gelin hanimim yengelerinin sütlerini kargolasin gelin hanimin donunu tumanini kargodan alsin şirketide lojistik firmasina cevirsin tam olsun o anlamadi bizim kıymetimizi hissediyorum cok cekecekO gorumce bizi aninda satmis
konumun icine ettiniz demis oysa biz pankart acmistik hepimiz gorumceyiz diye
Kiz o degilde bize konumun ocine ettiniz diyor gelinlerine sirketin icine ettin diyemiyorNeyse kendi bilir gorumce otursun sirkette gelin hanimim yengelerinin sütlerini kargolasin gelin hanimin donunu tumanini kargodan alsin şirketide lojistik firmasina cevirsin tam olsun o anlamadi bizim kıymetimizi hissediyorum cok cekecek
Ama en cokta gelin hanımın aşkıyla yanan minnooooş una uzuluyorum cocuk cagizin omru kaynana evine et gelin hanima renkli camasir makinasi almakla tukenecek om biz diyecegimizi dedikte kiymetimizi bilmediler
Allah yardimcisi olsun
He kiz kazenle mune bizi atacak az kaldi demiatimMune abla kan davasi cikmasin diye olayin faillerini sakliyor
Eki Görüntüle 1811255 Eki Görüntüle 1811256
He kiz kazenle mune bizi atacak az kaldi demiatim
usenmemis okumus
Hasmimiz o gelin kilikli biri vardi.ama gorumcede egantirik biri oda olabilir
Ben olayi cozdum kanka olay su kocayi ali koc gibi olmasi icin minossss demek lazimmis.
minosss diyen hatun amsderdama tatile,kibrisa kumara, meyhaneye zikkimlanmaya gidebiliuormus
Yok rahat ol burda sağ serbestKiz burasi geyik topici degilmi tirsiyorum mune abla gene samuray kiliciyla tepemizw dikilecek diye
Kodesten yeni ciktik gel bizim kahvehaneye gidelim buralar tehlikeli
Dogru bana yegaaya meaj gelmisyi konu disina cikmayin diye biDe eylemnyaptik mune abla tasi bizi geyike diye bir gece yatisi tasinmistik yaka pacaYok rahat ol burda sağ serbest
Kendisi bizi kolumizdan tutup attiydi ya bdv den geyik yapiyoz diye
Ne korkmussun sen oyle ta
He ya tasimizi taragimizi toplamamiza bile izin vermediysi bi baktik burdayizDogru bana yegaaya meaj gelmisyi konu disina cikmayin diye biDe eylemnyaptik mune abla tasi bizi geyike diye bir gece yatisi tasinmistik yaka paca
Bi gelisme yok canimlar. Cunku bugun okula gidemedim ben. Ailevi nedenlerden dolayi izin aldim. Dunde gorememistim zaten. Bugunde goremedim. Hafta sonu da gircek araya ooof
ınsallah canım guzel haber verebılırım :)Canim ilk sayfadan beri takip ediyorum dun inanirmisn hepsi okudum cok surukleyiciydiinsallah rabbim sevenleri kavusturur takip teyimm guzel haberlerini bekliyoruzzz