aılemın yanındaydım kıız. bu aksam dondum. yaa ben onu cok ozledım. resmen 4 gunduuur goremedııımmLmnt nerede goren suyan varmi
Bizimi bizimiaılemın yanındaydım kıız. bu aksam dondum. yaa ben onu cok ozledım. resmen 4 gunduuur goremedııımm
yakındır bu da :)Bencede ekle ne var bunda mealektassiniz ala ala boyle araftami bekleyeceksin yilan hikayesine dondu
Bak eklea sonra seker patlatma oyununda ondan bilet can istersinyakındır bu da :)
sımdı degılBak eklea sonra seker patlatma oyununda ondan bilet can istersin
sonra denk gelince sohbet edersiniz.rahat rahat dikizlwrsin.
en sacma yorumlarinda begeni tiklarsin
alternatifin cogalir hemen simdi ekleeee
ya aslında neyın atar gıderını yaptıgımı bende bılmıyorum ınanınBence de ekle ben hep girişimcilikten yanayım malum
Ya vazgec yada rezilik dibe vurmusken inceldigi yerden kopsun deyip facedende ekeleve benı durduranda adım atmaması sanırım
vazgecmek mı :) o da nesıYa vazgec yada rezilik dibe vurmusken inceldigi yerden kopsun deyip facedende ekele
adam cikma teklif ederse bir dusuneyim diyerek kendibi agirdan satarsin
Donusunboylemiolacakti sagolasın canım uzun uzun yazmıssın. tamam yarın goreyım bı konusalımm. su durak olayını Allahın ıznıyle bu hafta da beklıcem. ınsallah karsılasırız bu sefer :) bu arada bu hafta ıcınde bı gunde sokagının basında pusuya yatıp tam o cıktıgında yatısıp okula bırlıkte yuruyebılmeyı denıcem
ay alalhım yaa. ask benı ne hallere soktu bee. dustugum hallere bak
ınsallah yenı bııır bım vakası daha yasamam bu hafta da
yok once durakDuraktan once sen once bi faceden ekle ya
Muhabbete firsatiniz olur
Eh sen bilirsin madem ama ya karsilasmassaniz duraktayok once durak:d