- 19 Mart 2016
- 6.678
- 9.326
- 36
Insallahsende konu ac boyle insallah.
bebisine allah uzun ömür versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallahsende konu ac boyle insallah.
Cezamızı çektik aslanlar gibi çıktık kodestenbojuuk ve eveell mapuslugunuz bıtmıs. Allah bı daha dusurmesın mapuuus damlarına
Cezamızı çektik aslanlar gibi çıktık kodesten
tabi gelişme olmaz cünkü niye Donusunboylemiolacakti ve ben mapistayken engin fikirlerimizden faydalanamadin
ama biz kader mahkumuyduk çok usluyduk çünkü kesin mune başkasını atacakken yanlışlıkla bizi atti
Kız o samuray kılıcını cezadan sonra gordummu ne ablaninda içinde gayet egzantrikli espirili bir kişilik varAyyy o korku dolu onlar film seridi gibi gozumun onunden gecti sonra mune geldi sonra samuray kılıcı gibi kılıcı vardı sonra dedi ben yapicam sizi yonetici sonra muge hanim bwn cok korktum didim ki mune candir yapmaz oyle bisey bize saka yapiyor ama yinede korktum sonra bir anda elim telin geri tusina degdi sayfadan cikti. Sonra bi dondum donemiyorum hata diyir mige hanim bizim gibi uslu sessiz sedasiz sayfa sakinlwrine diyor
Mecbur didik kaderimiz didik cektik cezamizi aslanlar gibi ama cok zor gunlerdi cok sacima aklar dusecek diye cok koektum
Kız o samuray kılıcını cezadan sonra gordummu ne ablaninda içinde gayet egzantrikli espirili bir kişilik var
atılınca sen içerde ben dışarda kaldım sandim
kesin içeride protesto eylem yürüyüş yapar inceler beratını saglarlar diyordum
kız konu sahibi biz atılınca konunun içine ettiniz demiş bize
şirketi batıran gelin mapisa atılan bizsiz haksizlik
saol cnım benım
ya gercekten cok morel oldun cnkû mümkün dgl adetım geckmezdiBenim suratima bakip bebek iatiyor musunuz dediydi evet dedim negatif dedi dalga gecer gibi uzulduydum ama cok da kizmistim aglayamadim bile. Birkac gun sonra soktutucu verir diye gittim artik asilama dusunuyordum cunku kan testi isyedi eve geldim sonuclara netten baktim hamileymisim meger. Gec dollenme olmua yani senin de oyle olabilir insallah oyledir :)
ıdrarda da ckmadı cnımRahmini kalıplaşmış bir seyler mi gozukuyormus hiç bir şey anlamadım.
sen birde evde kendin yap belki idradan cikar
inşallah cnım hayrlsıoncelıkle hepınızın kandılı mubarek olsun.. Rabbbim tum dualarımızı kabul eder ınsallah. sızler ıcın dualar ettım geldım..
elaaaam uzulme ne olur. bak ne kadar olumlu ornekler var. su mubarek gecenın hurmetıne ALlahım sana da bı evlat nasıp eder ınsallah hayırlısıyla...
hoca efendıye gelınce bugun o ızınlıymıs. ama nedenını bılmıyorum. bısey olmadı yanı. durakta da bakmaya fırsatım olmadı. cunku o saatlerde evde degıldım :/
Insallah guzel bir haber gelir senden. Dua et bol bol :)saol cnım benım
ya gercekten cok morel oldun cnkû mümkün dgl adetım geckmezdi
ıdrarda da ckmadı cnım
inşallah cnım hayrlsı
Evet cnım bugun yapılan btn dualar kbul olurmuş bu arada kandılınz mübarek olsunInsallah guzel bir haber gelir senden. Dua et bol bol :)
Sizinde :) bak siz dedim Allah söylettiEvet cnım bugun yapılan btn dualar kbul olurmuş bu arada kandılınz mübarek olsun
bılmıyorum vallahı. baska arkadaslara meraba dedı. bana dondu goz kırptı cok sevımlıydı kıı :)
Yok canim en son hocaefendi bizim kiza goz kirpmis baskada bi gelisme yok
Yok canim en son hocaefendi bizim kiza goz kirpmis baskada bi gelisme yok
Bi gelisme yok canimlar. Cunku bugun okula gidemedim ben. Ailevi nedenlerden dolayi izin aldim. Dunde gorememistim zaten. Bugunde goremedim. Hafta sonu da gircek araya ooof
Bi gelisme yok canimlar. Cunku bugun okula gidemedim ben. Ailevi nedenlerden dolayi izin aldim. Dunde gorememistim zaten. Bugunde goremedim. Hafta sonu da gircek araya ooof
Uyariyo ben hiç görmedim lafYok kiz bi an gordum ki sen atilmissin sonra tam nerde bu devlet nerde bu millet djye çığırıp avrupa insan haklari mahkemesine gidecektim ki benide kolumdan tuttugu gibi kodese postaladi ayri hucrelerde oldugunuz icin girememisiz birbirimizi
Konu sahibide resmen satti bizi biz arkasinda duralim hepimiz gorumceyiz diye hep destek tam destek savunalim kodeslerde mahpusluk cekelim sen bak ablanin yaptigina buda bize ders olsun
Kiz bide mune abla oncesinden uyarmista biz aska gelip yazmaktan uyariyi gorememisiz
Hayırlısı ya.Bi gelisme yok canimlar. Cunku bugun okula gidemedim ben. Ailevi nedenlerden dolayi izin aldim. Dunde gorememistim zaten. Bugunde goremedim. Hafta sonu da gircek araya ooof
Uyariyo ben hiç görmedim laf
Hayırlısı ya.
ailen le ilgili umarım sağlı sorunu felan yoktur.
Evet mesaj gelmis ama gormemisimSen aska gelip o zaman gelin hanim sirketi batiracak kocayi kumar masasinda kaybedecek gibi bir takim iddalardarda bulunup cosmusken gonderilen uyarilari gormemis olabilirmisin ki acaba
Benimkiler hala mesaj kurunda duruyo herhaldr icret olsun diye silinmiyo