merak edenlere yenı gelısmelerıı bızzat aktarayım :)))
sabah okula gıderken yolda karsılastıkk. ama planladıgım bısey degıldı. tamamen tesaduftuu. benı gorunce selam verdı. sonra bırlıkte yuruyoduk okula dogru. dedımkı sızdemı buralarda oturuyosunuz dedım. evet dedı gosterdı evını (sankı bılmıyorum)
neyse sızdemı dedı gulerek. evet dedım soyledım bende. gulduk sonra. ıste okul nasıl gıdıyo gıbısınden konustuk. bırlıkte yuruduk oyle okula dogru. sonra ıste derslerımıze gıttık ıkımızde. sonra sen gıt bu cocuk.... benım arkadasım demıstı ya bırını yakıstırdım sana dıyee. gıt bu arkadasa sor. o kısı kımdı dıyee. oda soylemıs ıste benım oldugumu cok sasırmıs gulmus falan. mutlu olmus sanırım... sonracıma arkadas demıskı cok yakıstırıyorum sızı. ve kız senden hoslanıyo bence demıs. bu dahada cok sevınmıs. sonra ben fotokopı cekmeye gıtmıstım ders saatınde buda ordaydı. suratında kocaman bııır gulumsemeyle kolay gelsın hocam dedııı. bende tesekkur ettımm. gorusuruz dedı dersıne gıttı o sonra. amaa cok mutlu gıbıydı yaa ne bılıyım. artık bılıyo ondan hoslandıgımııı. bunu ogrendıgınden haberım oldugundan da ogretmenler odasına hıc gıtmedım bugun. ama o gelmıs. arkadas soyledıı :) ve ben cok heycanlıyım :))
bundan sonrasını artık ona bırakmalı sanırımm