• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmen Adayıyım sanırım Lütfen Yardımcı olun.

Kpss atanması çokk mu zor,ben tercih yaparken rehber hocalarım hep sınıf öğr. atanma puanı yüksek ama fazla kişi atıyorlar dedi,yorumları okudumda burdaki içim karardı :43:
İnş. geçersiniz eşinizin yanına:31:
O eskiden di canım şimdi çoğu meslektaşım norm fazlasına çıktı. Bütün illerde böyle ve fazla olan sınıf öğretmenlerini eritmeye çalışıyorlar. O yüzden değil normal tayin şu an eş durumundan bile ben ümidi kesmişim.

Eskidendi o. Şimdi 4+4+4 sistemi yüzünden sınıfçılara olan ihtiyac azaldı, branş ögretmenlerine ihtiyac arttı. MEB'in sitesinde en çok ihtiyac duyulan bransları yazmışlar. Beden, almanca, felsefe ögretmenliği bile var ama sınıf öğretmenliği ilk 20de yok artık :43:

Sayısal mezunuyum , puanım müh. yetiyo, ilköğretim mat. öğretmenliğine yetiyo ama sınıf ve rehber öğretmenliğini severek yapabileceğimi düşündüm tercih listemin başına yazdım.İçim karardı ya ne zor şeymiş okumak :25::25: Sizde mi öğretmensiniz?

O eskiden di canım şimdi çoğu meslektaşım norm fazlasına çıktı. Bütün illerde böyle ve fazla olan sınıf öğretmenlerini eritmeye çalışıyorlar. O yüzden değil normal tayin şu an eş durumundan bile ben ümidi kesmişim.

Çok üzüldüm yaa yazdığıma pişman oldum şimdi:43:

Sayısal mezunuyum , puanım müh. yetiyo, ilköğretim mat. öğretmenliğine yetiyo ama sınıf ve rehber öğretmenliğini severek yapabileceğimi düşündüm tercih listemin başına yazdım.İçim karardı ya ne zor şeymiş okumak :25::25: Sizde mi öğretmensiniz?

Rehber öğretmenliği çıkarsa üzülme en çok ona ihtiyaç var şu an ve uzun yıllarda rehbercilere ihtiyaç olacaktır.Ben sınıf ögretmenliği 2. sınıftayım, ben de senin gibi çevremdekilerden ataması kolay diye duydugumdan tercih ettim ama bu sene değişti iş. Yine de ümidimizi kaybetmeyelim. Kontenjanları bu sene düşürdüler yani sınıfçılar azaltılıyor o yüzden çok açıkta kalan olmaz 4-5 sene sonra... yani umarım :))

atanamamş bir türkçe öğretmenıyım bven canım.ben bu bölumu secerken yanı senn yaşlarındaykn türkçe atamalrı cok iyiydi.mezun olan bosta kalmıyordu.ki ben dereceyle grdım bu bölumeturkynn en ıı unverstesınden bırınden mezun oldum ve atanamadım.demem o kı bu işler hiç ama hiç bellı olmuyor. bı bakıyorsun cok acık war bı bakıyorsun yok..

Back