• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmen Adayıyım sanırım Lütfen Yardımcı olun.

Of canım bende akademisyen olarak üni.de kalmayı çok isterim ama çok zor deniliyo
Ve tabiki torpil :41:
Ya canım sana sorayım fen-edebiyetlarda hazırlık var mı ?

üni.den üniye değişiyo canım ama fen-edebiyat yazacaksan artık formasyonda kalktı ya tek çare üni.de kalmak o yüzden dil bilmen de gerekecek yani

üni.den üniye değişiyo canım ama fen-edebiyat yazacaksan artık formasyonda kalktı ya tek çare üni.de kalmak o yüzden dil bilmen de gerekecek yani

Canım hazırlığın bişey katacağını düşünmüyorum hiç
Burda 1 senem heba olacağına bi sene yurtdışına dil okuluna gitmek daha mantıklı geliyo bana
Of umarım yazdıklarımda yoktur,hiç bakmadım bugün öğrendim zaten hazırlık olduğunuda :31:

Ortaöğretim kpss'ye girip kazanırsan doğrudan atanıyomuşsun canım aklında bulunsun

Ortaöğretim Kpss ile kimse öğretmen olarak atanamaz...

Lisanslılar bile 92- 93 puanlarla atanamıyorlar fen-edebiyatlara formasyon kaldırıldı. Onlar bile Lisanslıyken yine atanamıyor.......

Son düzenleme:
Burda 1 senem heba olacağına bi sene yurtdışına dil okuluna gitmek daha mantıklı geliyo bana
Of umarım yazdıklarımda yoktur,hiç bakmadım bugün öğrendim zaten hazırlık olduğunuda :31:

ne yazdın canım merak ettim :) dil okulu daha mantıklı doğru diyosun bide odtü boğaziçi anadolu itü ve bi kaç üni dışında hazırlıkta adam gibi ing öğretilmiyomuş.

ne yazdın canım merak ettim :) dil okulu daha mantıklı doğru diyosun bide odtü boğaziçi anadolu itü ve bi kaç üni dışında hazırlıkta adam gibi ing öğretilmiyomuş.

Boğaziçi'nin hazırlığı meşhurdur zaten
3 yıl hazırlıkta bekleyip tekrar sınava girip Marmara kazanan tanıdığım var :1:
Ablamda Anadolu'da okudu oranında hazırlığının iyi olduğunu biliyorum
Of koca bi sene zaman kaybı olacak eğer varsa
Kütahya,Muğla,Eskişehir Osmangazi,Düzce,Aydın,Manisa falan yazdım

Boğaziçi'nin hazırlığı meşhurdur zaten
3 yıl hazırlıkta bekleyip tekrar sınava girip Marmara kazanan tanıdığım var :1:
Ablamda Anadolu'da okudu oranında hazırlığının iyi olduğunu biliyorum
Of koca bi sene zaman kaybı olacak eğer varsa
Kütahya,Muğla,Eskişehir Osmangazi,Düzce,Aydın,Manisa falan yazdım

bunların arasında bi varsa osmangazide vardır gibi geliyor :44:

Arkadaş haklı..Ortaöğretim KPSS ile öğretmen ataması yok.zaten o sınava lisans mezunları giremiyor.yalnızca önlisans ve lise mezunları girebiliyor.Lisans mezunları için temmuzun ilk haftası yapılan KPSS ayrıdır.

hiç tavsiye etmem, yanaşma öğretmenliğin hiçbir alanına. sağlık sektörüne yönelebiliyorsan hemen göreve başlarsın. atanamayan bir öğretmen olarak söylüyorum. o destekleyen annen baban bile bir süre sonra yeter diyor. çilen ve sen yalnız kalıyorsun

hiç tavsiye etmem, yanaşma öğretmenliğin hiçbir alanına. sağlık sektörüne yönelebiliyorsan hemen göreve başlarsın. atanamayan bir öğretmen olarak söylüyorum. o destekleyen annen baban bile bir süre sonra yeter diyor. çilen ve sen yalnız kalıyorsun

üzgünüm ama çok geç artık bütün tercihlerim türkçe öğretmenliği

Canım ben lafa pat diye atladım ama özel koşullara baktın mı orda hangisinde hazırlık olduğu yazıyo??

yeni sistem yüzündden şu anda sınıf öğretmenine ihtiyaç yok gibi zaten. norm fazlası kaynıyor çoğu yer.

il dışı, özür durumu kılavuzu yayınlandı, sınıf öğretmeni zor kıpırdar yerinden.

Yapmayın pdr ve sınıf öğretmenliğini çok isteyerek,içime sinerek yazdım Çok mu zor gerçekten kaç puanla atanıyorlar?

Yapmayın pdr ve sınıf öğretmenliğini çok isteyerek,içime sinerek yazdım Çok mu zor gerçekten kaç puanla atanıyorlar?
Bir sınıf öğretmeni olarak zaten il dışına tercih yapabileceğimiz yer açılmadı. Ümidi eş durumu atamaya bağladım. İnşallah açılırda eşimin yanına geçmek nasip olur.:43::43:

Bir sınıf öğretmeni olarak zaten il dışına tercih yapabileceğimiz yer açılmadı. Ümidi eş durumu atamaya bağladım. İnşallah açılırda eşimin yanına geçmek nasip olur.:43::43:

Kpss atanması çokk mu zor,ben tercih yaparken rehber hocalarım hep sınıf öğr. atanma puanı yüksek ama fazla kişi atıyorlar dedi,yorumları okudumda burdaki içim karardı :43:
İnş. geçersiniz eşinizin yanına:31:

Son düzenleme:
Kpss atanması çokk mu zor,ben tercih yaparken rehber hocalarım hep sınıf öğr. atanma puanı yüksek ama fazla kişi atıyorlar dedi,yorumları okudumda burdaki içim karardı :43:
İnş. geçersiniz eşinizin yanına:31:

Eskidendi o. Şimdi 4+4+4 sistemi yüzünden sınıfçılara olan ihtiyac azaldı, branş ögretmenlerine ihtiyac arttı. MEB'in sitesinde en çok ihtiyac duyulan bransları yazmışlar. Beden, almanca, felsefe ögretmenliği bile var ama sınıf öğretmenliği ilk 20de yok artık :43:

Son düzenleme:
Back