Öğrenim kredisi borç tebligatı

ben aileme 1 senelik toplu para birakmistim,onlar odeme yapmislardi.
bidahaki ziyaretimde yine para birakmistim,oyle boyle bitti odemesi.

Canım ziraat bankasına yatırılıyor normalde bir yere gitmene gerek yok internet sitesinden tc kimlik numaranı girerek borç miktarını öğrenebilirsin. ailenden rica et sen dönene kadar onlr halletsin. eğer üç ay ödemezsen ceza geliyor, borcun %50'sini (yanılmıyorsam öyleydi, ya da 3 aylık borç da olabilir) peşin ödemen gerekiyor... Ve bu para ana borçtan dümüyor.. Dikkat et..

Ahhhh bu krediler ahhhh

Uni.bittikten 2 yıl sonra biz de ödedik hatta ben çok beklettim evlendikten baya bir sonra ödedim..

Benimki de o vakitler 3000 tl civarında idi..Tabi faiziyle..

Kredi kartimi kabul etmiyor ki adamlar sadece anlasmali olduklari bankalari kabul ediyorlar yani odemek istedigimhalde bugun odeyemedim internetten.... Saka gibi neyse ki bi cozum buldum.
Hımmm... İyi bakalım. Biz de nakit yatırıyorduk da, kredi kartıyla yatırılıyormuş. Puan kazanmak için kredi kartından yatırıyoruz

söz konusu borcunuzdan dolayı ikametgah adresinize yani mernisinize ödeme emri gönderilmiş. Ödeme emrine itiraz edebilirsin tebligat geldikten itibaren 7 gün içinde, fakat borç sana aitse birde söz konusu borcun %20 si kadar icra inkar tazminatı ödersin. Tebligat yapılmasının anlamı şudur : borcun var, öde, ödemezsen ev haczi, maaş haczi, veya üzerine kayıtlı taşınır taşınmaz A haciz konulur demek. Borç 500 liradan fazla ise araba tehlikede demektir bunu avukat olarak söylüyorum, eğer tebligatın ulaştığı ikametgah adresinde ailen oturuyorsa eve haciz gider tutanak tutulur Hacer kabil mallar yazılır, sen borcunu ödeyen kadar hergün borca faiz biner.

Bir an önce vergi dairesine gidip borcunu yapılandır( yani borcu nasıl ödeneceğini bir memur ile kararlaştırıp taksit yaptır).

Zaten 1 ay sonra gelecekmişsiniz, o zaman sorun ne? Çok çok düşük bir fark olur borcu geciktirirseniz.. Kuruş hesabı diyeyim ben size.. Nerden biliyorsun derseniz, 1 ay borcumu ödemeyi unutmuşum, diğer ay 2 ayı birden ödemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…