Öğrenim kredisi borç tebligatı

Sen ödeme niyetinde değildi. Erteleme niyetindesin son çözüm faiziyle 15000 olmadan aklını topla ode takılarınla kapat yol yakınken elinde bebekle olmayan. İşin hayaliyle bu borç ödenmez kaldiki bebekle ne zaman nasıl çalışacaksın neyse iyi geceler böyle borcu olanlar ertelemesinler yarın hayırlı kismetlerri çıkar adama açıklayamaz yada adam bu borcu ödemek istemez işler karışır

yav benim borcumu adam neden ödesin zaten, ben ödeyeceğim o borcu.

Erteledikce elde olmayan sebeplerden dolayı hiç beklemediğin zamanda karşına cikiyo onu diyorum adamla evlisin borç geldi diyelim calismiyosunda ne olacak sonra yada hayırlı kısmet oldu sevgilin borcun varmı diye sordu ne diyeceksin var ama işsiz olunca erteletiyorummu denilecek

Sen evliyken nasıl ödeyeceksin kendi maaşın olsada evinden eşinden çocuğundan kısıp öyle ödenecek bunu öderken çocuğun bile ödemiş sayilir

Demem oki. Herkes ertelemeden temizliğe gitsin bekarken ödesin hayatından çıkarsın bu borcu geri ödemesi çok zor oluyo yıllarca insan bikiyo taksit ödemekten ode ode bitmiyo lafla kolay geliyo ben öderim demesi ama başlayınca çok zor sayılı gün hemen geliyor düşününün 3 yıl 4 yıl sizi bagliyor

Kredi kartınla öde taksitleri canım. Çalışmıyor olabilirsin ama ödeme zamanın geldiğinde ertelenmesi için dilekçe yazacaktın. Neden ödemedin ki

Tamamdir hallettim, daha dogrusu pazartesi halledecegim. Mal beyanini yollayacagim pazartesi, ben trye varana kadar o gidiyo bi ay sonra trdeyken de borcun tamamini odeyip kurtulacagim, temizlige gitmeme de altin bozdurmama da gerek kalmayacak ama arkamda bana guven verdigini dusundugum biriktirdigim paramin buyuk kismini vericem artik napayim surekli strese girmektense bitsin gitsin....

Kredi kartimi kabul etmiyor ki adamlar sadece anlasmali olduklari bankalari kabul ediyorlar yani odemek istedigimhalde bugun odeyemedim internetten.... Saka gibi neyse ki bi cozum buldum.
Kredi kartınla öde taksitleri canım. Çalışmıyor olabilirsin ama ödeme zamanın geldiğinde ertelenmesi için dilekçe yazacaktın. Neden ödemedin ki

Bence senin adına ailen borcu taksit yaptırsın eğer ödeyemeyeceksen. ben ödemedim hesabıma haciz konuldu kredi çektim yatırdım hepsini. gelir gelmez öde borcunu kurtul. yeni tebligat geldiyse hemen haciz yoluna gitmezler. hacizde şöyle geliyor Türkiyede bankalarda paran varsa ona el koyuyorlar e-haciz yani

ben yapılandırma yoluna gitmeden direk krediyle ödedim çünkü normal banka kredisinden daha fazla faiz ödüyorsun benim borcumu 4 senede 2 yada bir 300 lira çıkardı vergi dairesi nerdeyse 1500 tl daha fazla ödeyecektim en iyisi toplu ödedim kurtuldum

Ben bursada yaşıyorum. Çalışıyorum .en iyisini yapmışsin tek seferde ödemesi güzel benim bankaya borcum olduğu için ben kredi alamadım vergi dairesine taksitle ödüyorum allh yardımcımız olsun odeyenlerin

canım vergi dairesine gtcekin banada yıllar sonra yolladılar istanbul ise kasraya v.d ne gitceksin kredi bölümüne dilekçe vericeksin bu kağıt elime ulaşmıştır bilgim var gibisinden ödeme yapcaksan elden 2000 tl jkadar istiyıorlar gerisini taksıt yapıolar yada orda tamamını ödeyip kapatıyorsun.. yoksa bankalarda bloke koyuyolar maaşa vs herşeyin etkılenıyor..

ciddimisiniz benim bundan haberim yok nasıl yani o faziler silin dimi şimdi?

elden para almadan taksıt yapmıyolar ben tam 7 yıldır ödemedim hiç 6000 tl falan şu an elden para almadan taksıt yapmıolar

ciddimisiniz benim bundan haberim yok nasıl yani o faziler silin dimi şimdi?
Cnm faiz silinmesi için torna kanunundan faydalanmak için başvuru yapman. Gerekkiydi sen başvuru yapmasında silinmez haberlerde. Duymadinmi şahsen başvuru yapıp taksitlendirmen gerekliydi

elden para almadan taksıt yapmıyolar ben tam 7 yıldır ödemedim hiç 6000 tl falan şu an elden para almadan taksıt yapmıolar
Sen iyice öğren o 6000 llirayla kalmaz kyk dan sorglatiyosan orası ama parasını gösteriyo benimde 7000 ggörünüyordu faizini vergi dairesine öğrendim 13000 olmuş vergi dairenize gidon görüşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…