-
- Konu Sahibi sebeplerdairesinde
yav benim borcumu adam neden ödesin zaten, ben ödeyeceğim o borcu.Sen ödeme niyetinde değildi. Erteleme niyetindesin son çözüm faiziyle 15000 olmadan aklını topla ode takılarınla kapat yol yakınken elinde bebekle olmayan. İşin hayaliyle bu borç ödenmez kaldiki bebekle ne zaman nasıl çalışacaksın neyse iyi geceler böyle borcu olanlar ertelemesinler yarın hayırlı kismetlerri çıkar adama açıklayamaz yada adam bu borcu ödemek istemez işler karışır
Kredi kartınla öde taksitleri canım. Çalışmıyor olabilirsin ama ödeme zamanın geldiğinde ertelenmesi için dilekçe yazacaktın. Neden ödemedin kiKızlar yurtdışında yasıyorum ve suan çalışmıyorum. Dün türkiyede ikametimin kayıtlı olduğu eve kyk borç tebligatı göndermiş vergi dairesi aracılığıyla... Bu konuda ne yapılıyor biliyor musunuz? Kimle irtibata geçebilirim bi ay sonra türkiyede olacağım o vakte kadar bi sorun olur mu sizce gidince halletsem?
Tamamdir hallettim, daha dogrusu pazartesi halledecegim. Mal beyanini yollayacagim pazartesi, ben trye varana kadar o gidiyo bi ay sonra trdeyken de borcun tamamini odeyip kurtulacagim, temizlige gitmeme de altin bozdurmama da gerek kalmayacak ama arkamda bana guven verdigini dusundugum biriktirdigim paramin buyuk kismini vericem artik napayimDemem oki. Herkes ertelemeden temizliğe gitsin bekarken ödesin hayatından çıkarsın bu borcu geri ödemesi çok zor oluyo yıllarca insan bikiyo taksit ödemekten ode ode bitmiyo lafla kolay geliyo ben öderim demesi ama başlayınca çok zor sayılı gün hemen geliyor düşününün 3 yıl 4 yıl sizi bagliyor
Kredi kartınla öde taksitleri canım. Çalışmıyor olabilirsin ama ödeme zamanın geldiğinde ertelenmesi için dilekçe yazacaktın. Neden ödemedin ki
Bence senin adına ailen borcu taksit yaptırsın eğer ödeyemeyeceksen. ben ödemedim hesabıma haciz konuldu kredi çektim yatırdım hepsini. gelir gelmez öde borcunu kurtul. yeni tebligat geldiyse hemen haciz yoluna gitmezler. hacizde şöyle geliyor Türkiyede bankalarda paran varsa ona el koyuyorlar e-haciz yaniKızlar yurtdışında yasıyorum ve suan çalışmıyorum. Dün türkiyede ikametimin kayıtlı olduğu eve kyk borç tebligatı göndermiş vergi dairesi aracılığıyla... Bu konuda ne yapılıyor biliyor musunuz? Kimle irtibata geçebilirim bi ay sonra türkiyede olacağım o vakte kadar bi sorun olur mu sizce gidince halletsem?
Canım işte ödemeyenlere bi ornek daha bizi örnek alın bir an önce temizleyin borcu ben 1 yıldır Ödüyorum iki ayda bir dahada bitecek gibi değil beklemediniz zamanlarda karşınıza cikiyo tüm planları altüst ediyogelmez
ben yapılandırma yoluna gitmeden direk krediyle ödedim çünkü normal banka kredisinden daha fazla faiz ödüyorsun benim borcumu 4 senede 2 yada bir 300 lira çıkardı vergi dairesi nerdeyse 1500 tl daha fazla ödeyecektim en iyisi toplu ödedim kurtuldumCanım işte ödemeyenlere bi ornek daha bizi örnek alın bir an önce temizleyin borcu ben 1 yıldır Ödüyorum iki ayda bir dahada bitecek gibi değil beklemediniz zamanlarda karşınıza cikiyo tüm planları altüst ediyo
yok dönüş yapıyorlar. o zaten kurumun sitesinden alınmış bir erteleme formu, kendileri hazırlamışlar.tesekkur ederim ben de sorgulatmis oldum kredi borcumu sayenizde.
https://www.kyk.gov.tr/web/YENI_GRODEME/geriOdemeParametreGiris.do
şuradan borcunuzu sorgulayıp ne zaman geri ödemeye başlamanız gerektiğini görebilirsiniz, o tarihten önce dilekçenin ellerine ulaşması gerekiyor. zaten bir ay gibi bir sürede de geri dönüş yapıyorlar. siz buradan düzenli olarak kontrol edin yine de zaten 1 yıl ertelendiğini görürsünüz şartları taşıyorsanız.
Kızlar yurtdışında yasıyorum ve suan çalışmıyorum. Dün türkiyede ikametimin kayıtlı olduğu eve kyk borç tebligatı göndermiş vergi dairesi aracılığıyla... Bu konuda ne yapılıyor biliyor musunuz? Kimle irtibata geçebilirim bi ay sonra türkiyede olacağım o vakte kadar bi sorun olur mu sizce gidince halletsem?
Cnm bence taksit miktarı vergi dairesiyle görüşeceksin telefonla netten bulabilirsin telefon numarasını yada aileniz gidip öğrenecek. Bu yok torba kanunundan yararlansaydınız öğrenim kredilerinin faizleri silindi haberiniz yokmuydu şimdi faiziyle o 7000 tlyi geçmiştir bence iyi ogrendinizmi
Hiç ödemedim şu ana kadar. Faizi de var zaten toplamda 7000 tl. Ödemeyi taksitlendirebiliyor muyum ya da nasıl yapıcam? Burdan ödeme nasıl yapıcam ki onu da bilmiyorum. Ondan dedim tr ye gidene kadar bi sırun çıkmıcaksa orda halledeyim
Cnm faiz silinmesi için torna kanunundan faydalanmak için başvuru yapman. Gerekkiydi sen başvuru yapmasında silinmez haberlerde. Duymadinmi şahsen başvuru yapıp taksitlendirmen gerekliydiciddimisiniz benim bundan haberim yok nasıl yani o faziler silin dimi şimdi?
Sen iyice öğren o 6000 llirayla kalmaz kyk dan sorglatiyosan orası ama parasını gösteriyo benimde 7000 ggörünüyordu faizini vergi dairesine öğrendim 13000 olmuş vergi dairenize gidon görüşünelden para almadan taksıt yapmıyolar ben tam 7 yıldır ödemedim hiç 6000 tl falan şu an elden para almadan taksıt yapmıolar