- 13 Ocak 2015
- 360
- 339
- 38
-
- Konu Sahibi sebeplerdairesinde
slıYurt dışında evliysen esin varsa başında takside bile girme bileziğin seti in varsa sat tek sefersefere ode uzun yillar taksit ödemek zor geliyo ben 1 yıldır. Ödüyorum hala bitmedi 2016 da 10.cu ayda bitecek birikim olsaydı bende tek sefer de ödeyecektim eşine anlat durumu sat ode önünü kapatiyo Bu kadar para taksidi
teşekkür ederim bi inceleyeyimhttp://kyk.gsb.gov.tr/Duyuru/22400/borc-erteleme-duyurusu.aspx
burada açıklaması var, eğer gereken şartları taşıyorsanız, dilekçe yazıp işsizlik sebebiyle borcunuzu erteletebilirsiniz ama uyarayım faiz işleyecektir.
Bunu posta ile mi yolluyorumhttp://kyk.gsb.gov.tr/Duyuru/22400/borc-erteleme-duyurusu.aspx
burada açıklaması var, eğer gereken şartları taşıyorsanız, dilekçe yazıp işsizlik sebebiyle borcunuzu erteletebilirsiniz ama uyarayım faiz işleyecektir.
rica ederim, aynı dert benim de başımda vardı, anlıyorum yani sizi :)Çok
teşekkür ederim bi inceleyeyim
bildiğim kadarı ile evet, en azından ben öyle yaptım ama başka bir yolu var mı emin değilim.yurt dışından posta zor olur mu?Bunu posta ile mi yolluyorum
hayır okul bittikten 2 yıl sonra için geçerli değil, sigortalı bir işe girene kadar geçerli ben bizzat 3 yıl erteledim ödemeyi. düzenli ödeme şartı ya da yeni tebliğ şartı aranıyor sadece.Bu sana olmaz çünkü mezun olalı çok olmuş bu dilekçe okul bittikten sonra 2 yıl için geçerli sonra sen gene bu borçla yüz yüze kalacaksın faiziyle bence eşinle görüş gönlünü yap sat bileziklerini takside girmeden yatır uzun yillar ödedin diyelim yurt dışında çocuk yaptım calisamicaksin o zaman taksitleri kim ödeyecek düşündünmü ben memurum çocuk yapsamda evlenip devlet maaşımı veriyo. Ama sen yurt dışında devamlı sürekli kalıcı işin yoksa uzun yillar taksit ödeme işine girme tek seferde kapat borcunu kiy bileziklerini kağan rahat olsun
Yooo zor olmaz ellerine geçecekse ve ciddiye alacaklarsa sorun yok hemen yollarımbildiğim kadarı ile evet, en azından ben öyle yaptım ama başka bir yolu var mı emin değilim.yurt dışından posta zor olur mu?
hamileyim zatenSoyle cnm devlet sen calismiyosun ödeme demiyo faizini üstüne ödemedikçe ccatir ccatir koyuyo ama borcun artıyo günün birinde karşına bekelemediign anda cikiyo benim öyle oldu mezun olduktan 9 yıl sonra maaş hesabima bloke koydu yenide atanmış 4 aylık memur ken hiç beklemiyodum çalışmayan arkadaşlar buna güvenmesin gündelige temizliğe gitsinler bi sekilde ve gitsinler amma bu borcu kapasınlar işsiz diye borç silmiyor devlet
yok dönüş yapıyorlar. o zaten kurumun sitesinden alınmış bir erteleme formu, kendileri hazırlamışlar.Yooo zor olmaz ellerine geçecekse ve ciddiye alacaklarsa sorun yok hemen yollarım
Şartlar şu okuduğım kadarıyla an itibariyle hiç bi kurumda sak bagkur kaydım olmaması ki yok. Nezuniyet tarihiyle ilgili biley yazmıyo seneye işe girince bi iki maaşla bile ödenir aslında ama strese sokuyo insanıyok dönüş yapıyorlar. o zaten kurumun sitesinden alınmış bir erteleme formu, kendileri hazırlamışlar.
https://www.kyk.gov.tr/web/YENI_GRODEME/geriOdemeParametreGiris.do
şuradan borcunuzu sorgulayıp ne zaman geri ödemeye başlamanız gerektiğini görebilirsiniz, o tarihten önce dilekçenin ellerine ulaşması gerekiyor. zaten bir ay gibi bir sürede de geri dönüş yapıyorlar. siz buradan düzenli olarak kontrol edin yine de zaten 1 yıl ertelendiğini görürsünüz şartları taşıyorsanız.
Okkk başvuru aslında online görünüyo yani sonra dilekçe gönderiyoruz... Allah razı olsun canım yaaa... İçimi rahatlattın.yok dönüş yapıyorlar. o zaten kurumun sitesinden alınmış bir erteleme formu, kendileri hazırlamışlar.
şuradan borcunuzu sorgulayıp ne zaman geri ödemeye başlamanız gerektiğini görebilirsiniz, o tarihten önce dilekçenin ellerine ulaşması gerekiyor. zaten bir ay gibi bir sürede de geri dönüş yapıyorlar. siz buradan düzenli olarak kontrol edin yine de zaten 1 yıl ertelendiğini görürsünüz şartları taşıyorsanız.
bergiyok dönüş yapıyorlar. o zaten kurumun sitesinden alınmış bir erteleme formu, kendileri hazırlamışlar.
Okkk başvuru aslında online görünüyo yani sonra dilekçe gönderiyoruz... Allah razı olsun canım yaaa... İçimi rahatlattın.
vergi dairesinden gelen haciz mi yoksa tebligat mı o önemli sanırım. eğer borcunuzun vadesi geçmediyse ertelebilirsiniz, eğer geçtiyse ödemek zorundasınız diye biliyorum ama bir vergi dairesini arayıp sorabilirsiniz. şimdi bendeki kağıdı da bulamadım ben bana da vergi dairesinden mi geldi yoksa direk kurumdan mı geldi hatırlamıyorum.Bi de vergi dairesine yönlendirilmiş olmak bileyi değiltirmiyo di mi??
bergi