- Konu Sahibi Denizkokusu22
-
benımde ilk bu geldi aklıma , ama kımseyede iyilik yaramıyorYa açıkçası ben babasını filan düşünmem de allah korusun arabayla bir kaza yaparım çocuğa birşey olur diye korkarım . Ama offf çok zor o minik çocuk nasıl gidip gelecek diye düşündüm
Çocuğa üzüldüm ama yabenımde ilk bu geldi aklıma , ama kımseyede iyilik yaramıyor
gün geliyor o senın görevin oluyor
Merhaba hanımlar. Aslında belki dert demezsiniz ama çok arada kaldığım bir konu. O yüzden değerli görüşlerinize ihtiyacım var. Bir ilkokulda sınıf öğretmeniyim. Başka sınıfta olan bir öğrencimizin babası yan okulda öğretmendi ve onunla gidip geliyordu. Fakat bu yıl ailevi sorunlar sebebiyle baba anneyi ve 2 çocuğunu bırakıp ildışı tayin almış (ayrintisini bilmiyorum) .Işin bana bakan kısmı şu; öğrenci benim yan sitede oturuyor. Baba olmadığı için servisle gidip gelmesi lazım. Fakat servisler bizim oraya işlemiyor ve anne de çalıştığı için o da götürüp getiremez. Arabaları yok ve toplu ulaşım çok sıkıntı bizim okula. Hatta ben bu yüzden araba almak zorunda kaldım. Ve öğretmeni bana sizinle gidip gelebilir mi dedi. Esime söyledim ve sorun burada başladı. Eşim kesinlikle olmaz diyor. Ailesini bırakıp giden adam normal degil herseyi yapabilir yolunuzu keser çocuğu almaya çalışır vb şeyler söyledi. Ailevi sorunların içine girme diyor. Aile kendine göre bir tedbir alsın. Mesela çocuğun kaydını yakın bir okula alsınlar gibi. ama zaten çocuk zor zamanlar geçiriyor okul değişikliği daha kötü yapar dedim. Bunu ailesi düşünmeli dedi. Eşim de haklı gibi. Bilmiyorum dünyanın binbir türlü hali var. Sizce ne yapmalıyım.
Çocuğa üzüldüm ama ya
Ayni ben vallahi ya zaten hormonlarım ayakta ağlıyorum öyleevet cnm ne yazık ki
çocugum olduktan sonra boşanan ayrılan birileri duydugum zaman ilk o çocugun yaşayacakları geliyor aklıma
yüreğime fil oturuyor
katılıyorum size teşekkür ederimİnsanlar dengesiz ve manyak. Böyle bi sorumluluğun altına asla girmem, yarın ne olacağı belli olmaz eşin çok haklı duygusallığa gerek yok, gerçekten canını sıkabilirler, senin kontrolün dışında bişey gelişebilir, çünkü aile sorunlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?