- 11 Eylül 2019
- 14
- 18
- 3
- 42
- Konu Sahibi Denizkokusu22
Merhaba hanımlar. Aslında belki dert demezsiniz ama çok arada kaldığım bir konu. O yüzden değerli görüşlerinize ihtiyacım var. Bir ilkokulda sınıf öğretmeniyim. Başka sınıfta olan bir öğrencimizin babası yan okulda öğretmendi ve onunla gidip geliyordu. Fakat bu yıl ailevi sorunlar sebebiyle baba anneyi ve 2 çocuğunu bırakıp ildışı tayin almış (ayrintisini bilmiyorum) .Işin bana bakan kısmı şu; öğrenci benim yan sitede oturuyor. Baba olmadığı için servisle gidip gelmesi lazım. Fakat servisler bizim oraya işlemiyor ve anne de çalıştığı için o da götürüp getiremez. Arabaları yok ve toplu ulaşım çok sıkıntı bizim okula. Hatta ben bu yüzden araba almak zorunda kaldım. Ve öğretmeni bana sizinle gidip gelebilir mi dedi. Esime söyledim ve sorun burada başladı. Eşim kesinlikle olmaz diyor. Ailesini bırakıp giden adam normal degil herseyi yapabilir yolunuzu keser çocuğu almaya çalışır vb şeyler söyledi. Ailevi sorunların içine girme diyor. Aile kendine göre bir tedbir alsın. Mesela çocuğun kaydını yakın bir okula alsınlar gibi. ama zaten çocuk zor zamanlar geçiriyor okul değişikliği daha kötü yapar dedim. Bunu ailesi düşünmeli dedi. Eşim de haklı gibi. Bilmiyorum dünyanın binbir türlü hali var. Sizce ne yapmalıyım.