Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel ironiedebiyat öğretmenisiniz sanırım
Bos gezenler degil sadece....benim arkadasimin hayali senarist olmakti.buyuzden kurslara gidiyordu.hatta kursun sahibi unlu bir yonetmendi.arkadasim surekli seneryo ve hikaye yazardi bizlere Inandiricimi olmusmu bir acik varmi diye sorardi hep.demem oki bu arkadasta oyle biride olabilir.
Yalnız bir ayrıntıyı kaçırmışsın. 3 kere seviştiğinize göre hamile kalmış olabilirsin. Oğlan gelirken yanında aromalı condom falan getirmediyse tabi... Hemen test yaptır bence.
edebiyat öğretmenisiniz sanırım
Ben gercek olduguna inaniyorum.valla hepsini okudum..etik degil ama aşk bu.kim seni yargilayabilir ki.bence istifa etme yazik etme meslegine...
o kadar güzel anlatılmış ki bence edebiyatla bir alakası olduğu kesinGüzel ironi
yazın hocam zevkle okuruz, istek üzerine yazarsanız, yasak aşk hikayesi olsunben de edebiyat öğretmeniyim.... ve çok sinirlendim... yakında ben de yazıcam buraya bi hikaye.... hikaye yazmak yeni moda olmuş sanırım.....
yine de umarım fakedir...hikayedir...
Ayy burdaki herkes sutten cikmis ak kasik.bu kadin zaten pisman .vicdabi rahat degil.cezasini cekmis...üstüne gitmeye gerek yok..insanlari toplumdan soyutlayarak canavarlastiran sizin gibiler iste...Kim seni yargilayabilirki mi? Valla ortaya cikinca anlarsin kimler yargiliyor :))