öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi misin sen ya amacın ne şurda soru sorduk bende panik atak ve anksiyete var bilip bilmeden yermeye ne meraklısınız
Oğretmen olduğuna bile inanmadım açıkçası.
Ayrıca senin özel doktorun yahut aile hekimin degilim.
Panik Atagin ve anksiyeten olup olmadığını nereden bilebilirim..
Gittikçe saçmalıyorsun ve her mesajında bunun dozajı artıyor..

Psikolojik rahatsızlık sayısı çok arttı, ülkemiz şartlarında da çok normal buluyorum bunu.
Yalnız öğretmenlik çok hassas bir meslek, keşke böyle rahatsızlıklar geçiren öğretmenlere bir süre ücretsiz izin verilse. Zira hiç normal bulmuyorum bu durumu, sağlıklı bir şekilde bu mesleği icra edemezsiniz.
Herkesin panik bozukluğu, anksiyetesi var nerdeyse. Bunu çocuklara nasıl yansıtıyorsunuz acaba?
Üç kere intihar eden meslektaşım var örneğin, bu insan zorunlu tedavi ettirilip bu sürede de meslekten uzak tutulmalı. Herkesin evladı kıymetli.
Siz de normal olamazsınız, kuduz olan bir çocuk sizi ısırana kadar zaten bilinirdi emin olun.

Arkadaşlar öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum acaba panik oldum(
Eğer konunuz gerçekse kuduz olabilirsiniz ayrıca araştırdım Hepatit B, Hebatit C, tüberküloz, Herpes simplex, primer sifiliz, tetanoz ve Hıv olabilrsiniz.

Kudurmaktan kastınız, halk arasında canı erkek çekmek anlamında kullanılan kudurmak ise onu biz bilemeyiz. Libido bulaşıcı değil zaten. Çocukta libido ne arar hem. Bildiğimiz düz it kudurması ise çocuk kuduz olsa bilirdiniz değil mi? Bi bakın yanına yöresine it ısırığı var mı ajsjs. Mikrop bulaşır vs diye korkuyorsanız ay her yer mikrop zaten. Bir şey olmaz bebe ısırmasıyla. Benim oğlan bebeyken mütemadiyen etimden bir parça koparıyordu. Kudurmadım. Diğer anlamda da kudurmadım ajsjsj.

Eğer köpek eğitmeni değilseniz öğrencinizden bir şey olmaz:)
Ama gidin tetenos aşısı falan vursunlar, madem o kadar panik yaptınız bir doktor görsün,içinizi rahatlatır.

*Bir öğrenci öğretmenin omzunu nasıl ısırır, gözümde canlandiramadim siz masada otururken mi geldi dişledi, sıraya çıkıp boyunu uzatıp siz geçerken mi kıtladi???

sen gibi manyak ruh hastasına cevaben
ol ve geber

Çocukları adeta kutsal tapınak sanan ve çocuk üzerinden açılan herhangi bir konuya bile aşırı tepkiler veren buldumcuk annesi siniri bu, nerede görsem tanırım. Herhangi birine sırf takıntılı veya komik bir konu açtı diye öl geber diyebilen biri umarım anne değildir ama Allah yardımcınız olsun. Böyle yaşamak da zor.

Herkes çok gergin memlekette
*Alıntıladığınız mesaja ithafen yazdım bu arada yanlış anlaşılmasın.

Geçenlerde burda bir konuda görmüştüm gerçekten ısırarak enfeksiyon kapma ve kuduz olma durumu oluyormuş ve bildiğim kadarıyla aile hekimlerinde tetenoz yapıyorlarmis bir araştırın isterseniz.
Yorumlar da hayret verici ülkede herkes iyice bunalmış valla birbirinin üstüne atlayacak millet sıcak mı ekonomi mi bilmem ama sakin olun arkadaşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…