- 29 Eylül 2014
- 9.161
- 17.705
- 498
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
Konu dalga geçilmek için mi açılmış bilemedim;ama çocuklar çok vahşi olabiliyor biliyor musunuz? Bizim önceden oturduğumuz sokakta yamyam gibi bir çocuk vardı, oynarken kızınca milletin çocuğunu ısırarak etlerini kopartırdı.Gerçekten bende merak ettim nasil sizi ısırdı ya ay iyi ki öğretmen değilim
Bence öğrencinin bir hastalığı var sorumsuz ebeveyn hastalığıÖğrencinin durumu nasıl?
İyidir inşallah bir hastalık kapma vs yoktur umarım?
ne cevap yazılabilir bir öğretmen bunu diyen Çocuklarımızı emanet ettiğimizYuh
Siz de pek sağlıklı ruh halinde değilsiniz
Konu dalga geçilmek için mi açılmış bilemedim;ama çocuklar çok vahşi olabiliyor biliyor musunuz? Bizim önceden oturduğumuz sokakta yamyam gibi bir çocuk vardı, oynarken kızınca milletin çocuğunu ısırarak etlerini kopartırdı.
Hahaha cok komik gerçektenOnline eğitimle mi öğretmen oldunuz?
öğrencim 2bucuk yaşında sarılırken ısırdıGerçekten bende merak ettim nasil sizi ısırdı ya ay iyi ki öğretmen değilim
Ya gerçekten bizde çocuk olduk ne bileyim sorunu varsa götür pedegoga surda okuduğum yorumlar bile beni şaşırttı çocuk şimdiden şiddet uyguluyor hemde kendi yaşıtı değil normalde otorite olarak görmesi, saygı duyması gereken öğretmenine . Büyüyünce ne olacabilecegi az çok belli . Ailesi şimdi gelir bizim çocuğumuz çok özel bir çocuk çok zeki ondan böyle hareketli siz niye tepki veriyorsunuz diye üste çıkarKonu dalga geçilmek için mi açılmış bilemedim;ama çocuklar çok vahşi olabiliyor biliyor musunuz? Bizim önceden oturduğumuz sokakta yamyam gibi bir çocuk vardı, oynarken kızınca milletin çocuğunu ısırarak etlerini kopartırdı.
Ay daha küçükmüş bende ilkokul falan sandım . Birşey olmaz onun isirigindanHahaha cok komik gerçekten
öğrencim 2bucum yaşında sarılırken ısırdı
Ya gerçekten bizde çocuk olduk ne bileyim sorunu varsa götür pedegoga surda okuduğum yorumlar bile beni şaşırttı çocuk şimdiden şiddet uyguluyor hemde kendi yaşıtı değil normalde otorite olarak görmesi, saygı duyması gereken öğretmenine . Büyüyünce ne olacabilecegi az çok belli . Ailesi şimdi gelir bizim çocuğumuz çok özel bir çocuk çok zeki ondan böyle hareketli siz niye tepki veriyorsunuz diye üste çıkar
Evet şimdi gördüm bende ilkokul çocuğu zannettim o yaşta ise normal bazi çocuklar kendini bu şekilde ifade ediyorÇocuk iki buçuk yaşındaymış yalnız. Konu sahibi de kreş öğretmeni. 2 buçuk yaşında bebe ısırabilir. Bazıları ısırmaz ama ısıranlar da mevcuttur.
Yorumların hepsini okumadım durumu bilmiyorum da belki özel eğitimli bir çocuktur. Ben direkt öyle düşündüm. Diğer türlü olsa bile çocuğun suçu yok aslında dediğiniz gibi sorumsuz ebeveyn hastalığı fakat öğretmen de çok normal değilBence öğrencinin bir hastalığı var sorumsuz ebeveyn hastalığı
Normal bir çocuk olsa öğretmenini ısırmaz çünkü
Çocuk daha çok küçükmüş iki buçuk yaşındaymış ondan normal aslında .ben ilkokul falan sanmıştım.Yorumların hepsini okumadım durumu bilmiyorum da belki özel eğitimli bir çocuktur. Ben direkt öyle düşündüm. Diğer türlü olsa bile çocuğun suçu yok aslında dediğiniz gibi sorumsuz ebeveyn hastalığı fakat öğretmen de çok normal değil
AaaaÇocuk daha çok küçükmüş iki buçuk yaşındaymış ondan normal aslında .ben ilkokul falan sanmıştım.
Öğretmen hanım da belli ki çok panik meslekte yeniyse zamanla alışır artık
Arkadaşlar öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz vs herhangi bir hastalık geçme durumu varmı internetten biraz baktımda acaba panik oldum(
Çocukları bu şekilde tanımlanmaniz ahahaKonu sahibi şimdi ciddileşecek olursam, küçük yaş grubu öğretmenliği mevcut durumunuz için çok da uygun değil sanki. Ya bir an evvel tedavi olun ya da mümkünse başka bir meslek seçin. Ben küçük yaş grubu ile çalışmadım ama aynı kurumda küçük yaş grubuyla çalışan arkadaşlarımın koşullarına şahit oldum. Muhtemelen bebeler bezli öfkeli ve salyalıdır. Hani ısırmaya gelene kadar yer yalamaktan, burundan çıkan çeşitli sıvıları hüpletmeye varan çeşitli iğrenç eylemleri olabiliyor bu yaş grubunun. Hijyene önem verecek yaşta ve bilinçte olmadıkları için de hastalık çok fazla oluyor o yaş grubunda. Dolayısıyla öğretmenleri de bu mikroplara maruz kalıyor. Çünkü bol temas gerektiren bir yaş grubu. Anksiyete ve panik atağı olan biri için pek uygun bir meslek değil. Canınıza yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?